Home » , » Κάποιες δημοσιογραφικές πένες του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασαν τα όρια

Κάποιες δημοσιογραφικές πένες του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασαν τα όρια

Από giorgis , Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 | 4:26 π.μ.

Του Γ.Γ.

«Άκου ανθρωπάκο: όταν λες και γράφεις "η ευθύνη του κ. Τσίπρα και των δικών του, είναι πλήρης και αμετάθετη" για να αποδομήσεις τον Τσίπρα και την κυβέρνησή του, δεν είσαι απλά ανόητος· είσαι ανθέλληνας. Γιατί αυτό που λες και γράφεις, διαβάζεται "η ευθύνη της Ελλάδας για το προσφυγικό είναι πλήρης και αμετάθετη". Κι αυτό αποδομεί εθνικά, στρατηγικά, γεωπολιτικά τη χώρα μας – όχι τον Έλληνα πρωθυπουργό».

Διάβαζα το παραπάνω απόσπασμα σε κείμενο του Νίκου Τσαγκρή που υπάρχει στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Εποχή» και πραγματικά εξοργίστηκα.
Δεν θα ήθελα να εκφραστώ όμως όπως αισθάνομαι γιατί σέβομαι το αγωνιστικό παρελθόν του Ν. Τσαγκρή. Ελαβε μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα, φυλακίστηκε, συμμετείχε ενεργά στην εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Μπορεί σαν διευθυντής της εφημερίδας «Πρώτη» το 1989 (πονεμένη ιστορία αυτής της εφημερίδας. Εκδόθηκε από τον  Χρήστο Καλογρίτσα, με την υποστήριξη του ΚΚΕ) να έστρωσαν με την κλίκα Ανδρουλάκη τον δρόμο για συνεργασία Ν.Δ –Συνασπισμού, αλλά αυτό αποδέχεται μόνο πολιτική κριτική.

Το να θέλει όμως να μας παρουσιάσει τον Τσίπρα σαν τον βασιλιά της Γαλλίας Λουδοβίκο ΙΔ που ισχυριζόταν ότι «Το κράτος είμαι εγώ», πάει πολύ. Επίσης το να αποκαλεί «ανθρωπάκο» «ανόητο» και «ανθέλληνα» όποιον κάνει κριτική στον Τσίπρα για τους χειρισμούς του στο προσφυγικό, ξεπερνάει τα όρια.

Υ.Γ. Συνειρμικά μου ήρθε στο μυαλό η αγόρευση του εισαγγελέα στο δικαστήριο σκοπιμότητας το 1947 που δίκασε τον πατέρα μου σε θάνατο. «Ανθέλληνας» ήταν κι αυτός, κατά τον «δικαστικό λειτουργό».  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

6 Μαρτίου 2016 στις 8:12 π.μ.

Μάλλον αυτός δε σέβεται το αγωνιστικό του παρελθόν...οπότε τα υπόλοιπα περιττεύουν. Τα στερνά τιμούν τα πρώτα...

6 Μαρτίου 2016 στις 8:46 π.μ.

``Δεν θα ήθελα να εκφραστώ όμως όπως αισθάνομαι γιατί σέβομαι το αγωνιστικό παρελθόν του Ν. Τσαγκρή `` Ας μην αφηνουμε στο απειροβλητο καποιους που στο
εκαναν καποια καλα πραγματα Στο τι κανουν σημερα ειναι το κυριαρχο`` Τα π[λια
εισιτηρια δεν εχουν ισχυ``

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger