Home » , » Να τον διώξουμε από υπουργό, να τον κάνουμε μοιρολογήτρα

Να τον διώξουμε από υπουργό, να τον κάνουμε μοιρολογήτρα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 | 4:18 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Αγάπη μου! Αμ το λέει η παροιμία: Γλώσσα λανθάνουσα τ' αληθή λέγει. "Τέλειωσαν τα άσχημα"! είπε ο υπουργός. Ευτυχώς, ουφ! καιρός ήταν. "Έρχονται τα χειρότερα"! Μες την αισιοδοξία ο Αλεξιάδης. Ή το ρεαλισμό, το λαγουδάκι. Να τον διώξουμε από υπουργό, να τον κάνουμε μοιρολογήτρα. "Που σου 'να νέος κι όμορφος, τώρα είσαι μες τη μαύρη γη, σε τρώνε τα σκουλήκια"!

Τον πετάς μετά στη θάλασσα, να κάνει μπάνιο με κρύο αλατόνερο, ή θα διαμαρτυρηθούν τα ψάρια;
Σιγά ρε, λες και δεν το ξέραμε. Αφού κάθε χρόνο και χειρότερα έχουμε. Δηλαδή, αν έλεγε "έρχονται τα καλύτερα" θα τον πιστεύαμε; Θα λέγαμε ότι μας δουλεύει. Αλλά είναι τόσο χάλια αυτά που έρχονται, που είπε να μας προετοιμάσει. Αν όμως με τόσο ξύλο που φάγαμε ως τώρα, θέλουμε προετοιμασία για τη συνέχεια, βράσε κόλλυβα.

Μην πει κανένας είμαι περίεργος "τι άλλο θα μας κάνουν δηλαδή"; Θα μας ξεσκίσουν από παντού! Κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να μας ετοιμάζουν, αλλά δε θέλω να μάθω, φοβάμαι. Να γλυτώσω θέλω από δαύτους. Τσούζει λέμε, πονάωωω! Και πεινάω.

Τρυφώνα, εντάξει να την εκτιμήσω την ειλικρίνεια, αν και με κυνισμό μοιάζει περισσότερο. Σαν το λύκο που είπε στην Κοκκινοσκουφίτσα όταν τον ρώτησε γιατί έχει μεγάλα δόντια: Για να σε φάω καλύτερα. Και δεν υπάρχει κυνηγός να σκοτώσει το λύκο...

Αλλά ο κόσμος δεν σας ψήφισε για να κάνετε τα χειρότερα. Σας ψήφισε για να τελειώσουν τα άσχημα. Τέλειωσαν τα άσχημα; Τέλος, φύγετε, μην αρχίζετε τα χειρότερα. Πηγαίνετε στα τσακίδια.
Γιατί ο κόσμος θα το ανταποδώσει αυτό. Θα σας πει κι αυτός με το δίκιο του "Τελείωσαν τα φάσκελα που σας ρίχνουμε και τώρα θα σας αρχίσουμε στις φάπες". Κι είστε για πολλές σφαλιάρες βρε αδερφάκι μου. Και για κλωτσιές... .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger