Home » , » Ενας κυβερνητικός διορισμός που χαρακτηρίζεται προβληματικός (Βίντεο)

Ενας κυβερνητικός διορισμός που χαρακτηρίζεται προβληματικός (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 | 9:02 μ.μ.

Δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητος ο διορισμός του Νίκου Καρανίκα στην θέση του ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού. Δεν αρκεί που έγινε ένας ψιλοχαμός στα social media, τα κεντρικά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων θεώρησαν σκόπιμο να συμπεριλάβουν στην θεματολογία τους και αυτό το γεγονός.

Στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε τον τρόπο που το δελτίο ειδήσεων του Mega παρουσίασε τον διορισμό του Καρανίκα σε κυβερνητική θέση (όπως επίσης και πώς αντιμετωπίστηκε από τους χρήστες του διαδικτύου) καθώς και την αντιπαράθεση –στημένη ή όχι, δεν έχει και τόσο σημασία- μεταξύ της Ελένης Καλογεροπούλου και του Νίκου Ευαγγελάτου στην τηλεοπτική εκπομπή του τελευταίου, γι’ αυτό τον διορισμό.

Δεν έχουμε άποψη για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Μας είναι εντελώς άγνωστος ο ίδιος και η πολιτική του διαδρομή. Με το να διαβάζουμε κάποιες απόψεις του που έχει διατυπώσει κατά καιρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις οποίες επιλεκτικά παρουσιάζουν τα ΜΜΕ δεν μας βοηθάει στο να εκφέρουμε άποψη για την πολιτική του συγκρότηση. Ούτε θεωρούμε μεμπτό που ο Τσίπρας επέλεξε ένα παλιό του φίλο –όμως αναφέρουν τα δημοσιεύματα- να συμβάλλει στην επίλυση ενός τόσο σοβαρού προβλήματος όπως του μεταναστευτικού – προσφυγικού. Τον αν έχει ή όχι τα προσόντα γ’ αυτή την θέση δεν κρίνεται στο αν είναι ανορθόγραφος και έχει αδυναμία σε μια τηλεπερσόνα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger