Home » , » Ψυχάρης, Χιώτης και στο βάθος μια κατασκευασμένη "είδηση" (Βίντεο)

Ψυχάρης, Χιώτης και στο βάθος μια κατασκευασμένη "είδηση" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 | 9:25 μ.μ.

Δεν είναι κάτι σημαντικό η κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος   για ανακριβείς ή ελλιπείς δηλώσεις «πόθεν έσχες» που αντιμετωπίζει ο Σταύρος Ψυχάρης. Το πιο εντυπωσιακό είναι η παραίτηση από τον ΔΟΛ του πολιτικού συντάκτη του «Βήματος» και διευθυντή ραδιοσταθμού «Βήμα fm» Βασίλη Χιώτη. Και εδώ πρέπει να υπάρχει μια συνάφεια. Είναι γνωστό ότι μεταξύ Ψυχάρη και Μεγάρου Μαξίμου υπάρχει ένα ανοιχτό μέτωπο.

Και σ’ αυτόν τον «πόλεμο» δεν υπάρχουν μόνο τα «χτυπήματα κάτω από την ζώνη» αλλά και η δημιουργία ενός «βρόμικου» σκηνικού με εγκεφαλικά κατασκευασμένες ειδήσεις θύμα των οποίων πιθανόν να βρέθηκε και ο Βασίλης Χιώτης. Και αναφερόμαστε στα όσα είπε σήμερα στην ραδιοφωνική του εκπομπή σχετικά με το «πόθεν έσχες» του Αλέξη Τσίπρα. Όπως ακούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε είπε επί λέξει: «Το 2012 που έλεγε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη το συγκεκριμένο διαμέρισμα που έχει στην κατοχή του, ανήκε σε έναν επιχειρηματία που αυτοκτόνησε, λόγω χρεών. Tο σπίτι περιήλθε στην δικαιοδοσία μιας τράπεζας. H τράπεζα το έβγαλε στον πλειστηριασμό και πήγε ο Τσίπρας και το απέκτησε μέσω πλειστηριασμού».

Η είδηση αυτή είναι εξ ολοκλήρου «πέτσινη» γι’ αυτό και η οργισμένη αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου που μιλάει για «δημοσιογραφική αλητεία». Και εδώ είναι η ουσία του θέματος. Ο Β. Χιώτης είναι χρόνια στο δημοσιογραφικό κουρμπέτι και δεν θα παρουσίαζε ένα τέτοιο γεγονός αν τις «πηγές» του, δεν τις θεωρούσε αξιόπιστες.

Με δεδομένο ότι ο μέχρι τώρα δημοσιογράφος του ΔΟΛ είχε καθημερινές συναντήσεις με τον Σ. Ψυχάρη μπορεί βάσιμα κάποιος να πιθανολογήσει ότι ο Ψυχάρης χρησιμοποίησε τον Χιώτη για να δημοσιοποιήσει μια προφανώς κατασκευασμένη είδηση. Στην Γκεμπελίστικη τακτική «λέγε λέγε κάτι θα μείνει» δεν είχε πρόβλημα να εκθέσει τον συνεργάτη του, αφού ήταν δεδομένο ότι θα αποκαλυπτόταν οι κατασκευασμένοι ισχυρισμοί.
Ο Χιώτης αντιλαμβανόμενος ότι έγινε ρόμπα γιατί κατάντησε ιμάντας μεταβίβασης κατασκευασμένων ειδήσεων από τον Ψυχάρη, υπέβαλε την παραίτησή του.

Φυσικά όλα αυτά είναι υποθέσεις αφού δεν έχουμε τρόπο να τα τεκμηριώσουμε.
 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger