Home » , » Τριφασική μπαρούφα βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλεί "φωτιά" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τριφασική μπαρούφα βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλεί "φωτιά" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 | 11:41 μ.μ.

Εδώ θα πιάσουμε πια να αναρωτιόμαστε αν το κάνουν επίτηδες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να εκστομίζουν τέτοιες παπαριές για να σκάνε ένα χαμόγελο  οι χρήστες του διαδικτύου, αφού ο «επίσημος» πια γελωτοποιός του ΣΥΡΙΖΑ, Λαζόπουλος έγινε τόσο προβλέψιμος και συνεπώς αδιάφορη η τηλεοπτική του παρουσία.

Αν είναι έτσι το κατορθώνουν αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι έχει πάρει φωτιά το διαδίκτυο απ’ την ανεπανάληπτη κοτσάνα που είπε στην βουλή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Η  Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θέλοντας να υπερασπιστεί την νέα βάρβαρη, για τα λαϊκά στρώματα, φοροκαταιγίδα που φέρνει η κυβέρνησή της είπε μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του Alpha:  «Δύσκολα συμβαίνει και να πίνεις πολύ και να καπνίζεις πολύ και να πηγαίνεις να πίνεις πολλούς καφέδες. Δηλαδή πρέπει να συμπίπτουν πάρα πολλά πράγματα για να επιβαρυνθεί σοβαρά ένα νοικοκυριό. Και γι’ αυτό μοιράστηκε έτσι (το πακέτο)»!

Ε, μετά αυτή την τριφασική Μπαρούφα του Συριζαίικου στελέχους ήταν επόμενο να πάρουν «φωτιά» τα κοινωνικά δίκτυα. Ένα μικρό δείγμα παρακάτω:

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

20 Μαΐου 2016 στις 12:27 π.μ.

Η βρωμερη σοσιαλδημοκρατια του κερατα.
Ο πιο επικινδυνος εχθρος της εργατικης ταξης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger