Home » , » Μητσοτάκης: "Σαν σταρ του σινεμά". Επικοινωνιακή φιέστα του αρχηγού της Ν.Δ με φόντο μικρούς μαθητές.

Μητσοτάκης: "Σαν σταρ του σινεμά". Επικοινωνιακή φιέστα του αρχηγού της Ν.Δ με φόντο μικρούς μαθητές.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 | 1:52 μ.μ.

Δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη η επώνυμη καταγγελία που κάνει η εκπαιδευτικός Αγάπη Κ. Κλειδοπούλου και δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Το Ποντίκι».
Αναφέρεται στην επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη«Σαν σταρ του σινεμά» όπως τιτλοφορείται το δημοσίευμα- στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης και στην οποία ο αρχηγός της Ν.Δ επισκέφτηκε τις σχολικές τάξεις, φωτογραφήθηκε με μαθητές και μοίρασε αυτόγραφα.

Δεν θα σταθούμε στην γλαφυρή περιγραφή του γεγονότος με τον ηγέτη της συντηρητικής παράταξης συνοδευόμενος από την κουστωδία του, φωτογράφους και εκπροσώπους των ΜΜΕ να παριστάνει την «φίρμα» στους μικρούς μαθητές. Ούτε στο «παράτυπο» της επίσκεψης βάσει των σχολικών κανονισμών που επικαλείται η εκπαιδευτικός.
Αναπάντητα φυσικά μένουν και τα ερωτήματα που θέτει η κ. Κλειδοπούλου: Τι εξυπηρετούσε αυτή η επίσκεψη; Ποιος ωφελήθηκε; Με ποιον τρόπο; Ωφελήθηκε το δημόσιο σχολείο; Ωφελήθηκαν οι μαθητές, Ωφελήθηκαν οι πολίτες ή οι εκπαιδευτικοί;

Και η εκπαιδευτικός συνεχίζει να θέτει τους προβληματισμούς της: Τηρήθηκαν όσα δεοντολογικά επιβάλλει ο νόμος περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων αφού στην κυριολεξία κατακλύστηκε ο Τύπος και το Διαδίκτυο με φωτογραφίες αρχηγού κόμματος μέσα σε σχολική τάξη, να κουβεντιάζει με μαθητές και να μοιράζει αυτόγραφα;

Δεν πρόκειται να κάνουμε κανένα σχόλιο. Οι επικοινωνιακές σκοπιμότητες των αστών πολιτικών δεν γνωρίζουν τέτοιες αναστολές.
Ολοκληρώνοντας την ανάρτησή μας παραθέτουμε την κατακλείδα της επιστολής της εκπαιδευτικού: «Κλείνοντας, να καταθέσω μια εύλογη απορία. Πώς αντιμετώπισαν τα σωματεία και η Ομοσπονδία αλλά και οι επιστημονικές οργανώσεις το γεγονός; Η εκκωφαντική σιωπή μας προδίδει όλους»! 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger