Home » , » Ζ. Κωνσταντοπούλου: "Θα πουλήσουν και τα παιδιά τους για να παραμείνουν στην εξουσία" (Βίντεο)

Ζ. Κωνσταντοπούλου: "Θα πουλήσουν και τα παιδιά τους για να παραμείνουν στην εξουσία" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 | 12:24 π.μ.

Μπορεί κάποιος να έχει ενστάσεις για τις απόψεις και την εν γένει πολιτική παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, σίγουρα όμως θα δυσκολευτεί να αμφισβητήσει τα όσα λέει στο βίντεο που παραθέτουμε.

Η πρώην πρόεδρος της βουλής σχολιάζοντας –στην τηλεοπτική εκπομπή του Παυλόπουλου- τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις έκανε λόγο για «ανατριχιαστικό κείμενο του Γιούρογκρουπ» που επιβάλλει ένα συμπληρωματικό μνημόνιο και έναν εφιαλτικό μηχανισμό επιτροπείας που γίνεται αποδεκτός από την ελληνική κυβέρνηση. Με την νέα συμφωνία «επισφραγίζεται η  πλήρης παράδοση της δημοκρατίας και της ελληνικής πολιτείας στους δανειστές», τόνισε η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας».

Δριμύτατη ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε στην κυβέρνηση η οποία «παραδίδεται αμαχητί για να παραμείνει στην εξουσία» ενώ στο στόχαστρο της μπήκαν και οι «δοτοί» κυβερνητικοί βουλευτές «εκείνοι που ξεπούλησαν τα πάντα, που θα πουλήσουν και τα παιδιά τους ακόμη, αν χρειαστεί για να παραμείνουν στην εξουσία» ήταν το καυστικό σχόλιο της Ζ. Κωνσταντοπούλου.

Ο λαός έχει καθήκον να αντισταθεί σε «ένα μηχανισμό που εγκαθιδρύεται πολιτική απολυταρχίας που εμπεδώνεται μέσα από τις ποιο ακραίες τις ποιο φασιστικές και τις ποιο γκεμπελικές πρακτικές» επισήμανε η ίδια, δηλώνοντας την αισιοδοξία της ότι σύντομα ο ελληνικός λαός θα αντιδράσει και θα ανατρέψει την σημερινή εφαρμοζόμενη πολιτική και τους εκφραστές της.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

26 Μαΐου 2016 στις 3:35 μ.μ.

Τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου.Ειδαμε και παθαμε να σας δωσουμε να καταλαβετε οτι ο συριζα δεν ανηκει στην αριστερα(τελικα σας το απεδειξε η ιδια η ζωη).Ειναι δυνατον να εχετε αναρτηση με τη ζωη;;;Ανηκει η κωνσταντοπουλου στην αριστερα;;;Δεν βαζετε μυαλο ρε παιδια;;;

26 Μαΐου 2016 στις 4:00 μ.μ.

nikof nikof

Ρωτας. Ανηκει η κωνσταντοπουλου στην αριστερα;;;

Η σωστη ερωτηση θα ηταν.
Ανηκει το ΒΚ στην αριστερα;;;

Το δηθεν αριστερο ΒΚ βαζει Ζωη δηλαδη σανο αντι γι αυτο.

https://www.youtube.com/watch?v=j3q0OHoNt4k

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger