Home » , , » Ν. Μπογιόπουλος περί "δίκαιης ανάπτυξης" (Ηχητικό)

Ν. Μπογιόπουλος περί "δίκαιης ανάπτυξης" (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 | 11:33 μ.μ.

Εκτός απ’ το ότι ο Τσίπρας συνεχώς εξακολουθεί να μας λέει συνειδητά ψέματα σήμερα ακούσαμε από τα χείλη του και ένα σύντομο ανέκδοτο. Αυτό έχει τίτλο «Δίκαιη ανάπτυξη». Περιλαμβανόταν σε μια αποστροφή του λόγου του, στη συνομιλία που είχε Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, - τον οποίον σημειωτέον χαρακτήρισε «πραγματικό φίλο της Ελλάδας».

Αν τυχόν αντέξει κάποιος, χωρίς να εξοργιστεί, να διαβάσει το ρεπορτάζ που έχει η ιστοσελίδα της «Αυγής» για την συνάντηση που είχε ο έλληνας πρωθυπουργός με τον πρόεδρο της Κομισιόν, δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσει ότι η κυβέρνηση έχει κάνει επιστήμη την εξαπάτηση του ελληνικού λαού.

Μας επέβαλαν εργασιακό μεσαίωνα και αυτό το ονομάζουν «έμφαση στις δομικές αλλαγές». Γύρισαν το βιωτικό μας επίπεδο δεκαετίες πίσω, έκαναν κατεστημένο την μιζέρια και την φτώχεια για πλατιά λαϊκά στρώματα, όμως για τον Τσίπρα και τα ξένα συνεταιράκια του «κινήθηκαν με σοφία στις δύσκολες στιγμές». 
«Μην αφήσεις την πραγματικότητα να σου χαλάσει ένα ωραίο παραμύθι» δηλαδή, όπως διδάσκονται από τα αφεντικά τους οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι.

Αντί να πλατειάσουμε εμείς σχολιάζοντας το συγκεκριμένο θέμα δίνουμε τον λόγο στον Νίκο Μπογιόπουλο στο παρακάτω ηχητικό.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger