Home » , » Συριζαίικες διδαχές δια στόματος του υπουργού Σπίρτζη

Συριζαίικες διδαχές δια στόματος του υπουργού Σπίρτζη

Από giorgis , Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 | 1:52 π.μ.

Του Γ. Γ.

«Τάπωσε» όσους ανίδεους και στερούμενους αντιληπτικής ικανότητας ισχυριζόταν και ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει καμιά ουσιαστική διαφορά μεταξύ των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν. Δ, ο Χρήστος Σπίρτζης.

Μέσα από την παρουσία του στο facebook και δεχόμενος την επευφημίες δεκάδων ομοϊδεατών του, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών με απλά και κατανοητά λόγια «έβαλε στην θέση» τους όσων ταυτίζουν το σημερινό κυβερνητικό προσωπικό με αυτό της συντηρητικής παράταξης που είχε προηγηθεί.

Και επειδή υπάρχει κίνδυνος να μην μεταδώσουμε με απόλυτη ακρίβεια τις απόψεις του κ. υπουργού, αντιγράφουμε από την διαδικτυακή του παρουσία:

Ο κ. Μητσοτάκης όταν έκανε απολύσεις γελούσε. Ο κ. Βενιζέλος, όταν λήστευε επί της ουσίας με το PSI τα ασφαλιστικά ταμεία και τους δημόσιους φορείς, γελούσε. Ο κ. Γεωργιάδης ήταν περήφανος και γελούσε όταν διέλυε το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Όταν επιβάλλονται λοιπόν τέτοιες πολιτικές, που είναι η συνέχιση των πολιτικών και στην αντίληψη και στην ιδεολογία του κ. Μητσοτάκη, εμείς δεν μπορούμε να γελάμε. Στεναχωριόμαστε. Αυτό δεν είναι κακό. Δείχνει και άλλα πράγματα.

Καταλάβατε, γατάκια, τώρα την διαφορά; Ποιο φραγκοδίφραγκα δεν μπορούσε να το κάνει ο κυβερνητικός αξιωματούχος.

Και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο κυβερνητικό στέλεχος βάζει δημόσια τα «κλάματα». Το είχε ξανακάνει όταν υπέγραφε την παραχώρηση των 14 κερδοφόρων Περιφερειακών Αεροδρομίων στην εταιρεία Fraport.

Ας θυμηθούμε τι γράφαμε τότε:

«Δεν είναι ιδιωτικοποίηση όταν πουλιέται ελληνικός δημόσιος πλούτος και δεν το αγοράζει ένας ιδιώτης αλλά το γερμανικό δημόσιο».

Χρήστος Σπίρτζης - Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών

Η παραπάνω απίστευτη μπαρούφα προέρχεται από ένα απ’ τα πιο φθαρμένα πρόσωπα του παλιού κοινωνικοπολιτικού κατεστημένου, που η Συριζέικη  κολυμβήθρα του Σιλωάμ το ανέσυρε από την αφάνεια, διορίζοντας το σε σημαντικό κυβερνητικό πόστο και μάλιστα με προσωπική παρέμβαση του Τσίπρα.

Και για να μην είμαστε άδικοι να προσθέσουμε ότι αυτό το κυβερνητικό στέλεχος έχει … αισθήματα. Αφού ξεπούλησε τα αεροδρόμιο παραλίγο … να πιάσει τα κλάματα. «Εμείς πονάμε αλλά θα το κάνουμε για να βγάλουμε την χώρα από την κρίση», μας είπε στην βουλή μετά την υπογραφή της σύμβασης για το ξεπούλημα των 14 αεροδρομίων.

Και προς επίρρωση ότι αυτό το κυβερνητικό στέλεχος διακατέχεται από αγνά συναισθήματα, οπότε και το κλάμα είναι μια ευαίσθητη προσωπική αντίδραση, μας δείχνει και το γεγονός ότι ως υπουργός δεν ξέχασε τους πρώην –πασόκους- συντρόφους του. Δεκάδες απ' αυτούς "τακτοποίησε" -με χαρακτηριστικό τον διορισμό του πρώην γραμματέας της Ν.Ε. Αχαΐας ΠΑΣΟΚ  Γιάννη Μαχαίρα- σε δομές που ελέγχει το υπουργείο του. (Να θυμίσουμε ότι ο Χ, Σπίρτζης ένθερμος οπαδός του Γ. Παπανδρέου, παραμονές εκλογών του Γενάρη βρέθηκε στη Ριζοσπαστική Σοσιαλιστική Κίνηση που είχε κάνει το πρώην συνδικαλιστικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Παπασπύρος, η οποία υποστήριξε εκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα ο Σπίρτζης να ανταμειφθεί με καίρια κυβερνητική θέση).

Επιμύθιο: Μέχρι τώρα ξέραμε από τους χριστιανούς ότι άμα κάνεις "αμαρτίες" πας στον "πνευματικό" σου, τις λες χαρτί και καλαμάρι και πέφτει σφουγγάρι για τις λαμογιές του. Τούτοι οι Συριζαίοι έχουν άλλη διδαχή: Γίνεσαι υπηρέτης ντόπιων και ξένων ολιγαρχών, ξεπουλάς την κρατική περιουσία λες και ήταν τα αμπελοχώραφα του παππού σου και αφού εγκληματείς σε βάρος του λαού και του τόπου, "ρίχνεις το δάκρυ κορόμηλο" και παίρνεις "άφεση αμαρτιών".
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger