Home » , » Οι "ναυαγοί" του "Ποταμιού" αναζητούν σωσίβιο στην Ν.Δ

Οι "ναυαγοί" του "Ποταμιού" αναζητούν σωσίβιο στην Ν.Δ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 | 7:27 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Την προσχώρηση τους στη γαλάζια στάνη, εφόσον έχει κάποιες ελπίδες να είναι στη βουλή, ανακοίνωσαν 12 του ξεροπόταμου. Το δεκανίκι χάθηκε, το δεκανίκι πάει κι έτσι οι εναπομείναντες αγωνίζονται να βρουν θέση εδώ κι εκεί. Το Ποταμάκι μπορεί να διαλυθεί και πριν ακόμα από τις εκλογές, καθόσον τα ποσοστά του είναι χειρότερα κι από αυτά του Κουβέλη. Πολύ φυσικό, αν θέλει ο άλλος θρίλερ, γιατί να πάει στον ιμιτασιόν Μητσοτάκη;

Στο μεταξύ αυτό δεν αρέσει καθόλου, μα καθόλου, σε άλλα γαλάζια λυκόσκυλα, αφού βλέπουν πολλούς υποψηφίους και λίγα κόκαλα. Έτσι αρχίζουν τα μαχαιρώματα. Ανάμεσα στους 12 που πάνε στη ΝΔ είναι κι ο Λυκούργος Λιαρόπουλος. Θυμάστε κάποιον που έγραφε "Γερούν... γερά" κι ανάγκασε το Σταύρο να τον διαγράψει; Μετά μεγάλης του λύπης ασφαλώς, καθώς τα ίδια πίστευε, αλλά ο Λυκούργος το αποκάλυψε. Δεν τον άφησε η χαρά του σαδιστή να κρυφτεί.

Οι νεοδημοκράτες δεν τον θέλουν. Ξέρετε γιατί; Όχι μην τους κατηγορήσουν, ότι είναι με τους τοκογλύφους, αυτό το ξέρουν πια κι οι πέτρες. ΝΑΙ στο Μνημόνιο ψήφισαν, εντολές εκτέλεσαν κι υπερασπίζονται με πάθος τ' αφεντικά τους. Τότε λοιπόν; Δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν, γιατί κάποτε ήταν στο ΠΑΣΟΚ!!!

"Πριν ενταχθεί στο Ποτάμι είχε διοριστεί επί ΠΑΣΟΚ στον ΟΑΕΔ και αργότερα υποδιοικητής του ΙΚΑ". Μας λέει μητσοτακικό site, που έχει τον αντίστοιχο ρόλο μ' αυτό του πεθαμένου antinews επί Σαμαρά. Γιατί αναφέρει μια τέτοια λεπτομέρεια; Ενδιαφέρει; Πάρα πολύ!

Επί ΠΑΣΟΚ ε; Δεν τον βλέπω να στεριώνει. Και τι καλά πληροφορημένοι που είναι οι νεοδημοκράτες. Ξέρουν πότε διορίστηκε ο καθένας! Φακέλωμα κανονικό. Γιατί άραγε; Μήπως έχει σχέση με αυτά που λέει ο Κούλης για περικοπές στο δημόσιο; Που είπαμε τι εννοεί. "Μέσα βαφτιστήρια, έξω όλοι οι άλλοι". Μα δεν είναι πια ΠΑΣΟΚ. Δεν τον ξέρεις όμως το δεξιό; Θυμάσαι το φάκελο; "Ο μπατζανάκης του αδερφού της συννυφάδας σου ήταν κομμουνιστής! Για έλα από το τμήμα, που σε θέλω..."
Πήγαινε ρε συ στο ΣΥΡΙΖΑ. Αφού το είδωλο σου θαυμάζει τώρα το έργο του Αλέξη. Δεν τα άκουσες;

Αυτοί οι νεοδημοκράτες! Πόσο μισούν το ΠΑΣΟΚ δεν λέγεται. Όχι γιατί έχουν διαφορές - καμία απολύτως, αφού συνεργάστηκαν, αλλά γιατί τους έκοψαν το φαΐ στη μέση το 1981. Έχασαν τη μισή μάσα από τότε. Ξεχνούν τα πάντα εκτός από τις χαμένες μπουκιές. Για τον ίδιο λόγο τώρα δεν αντέχουν να βλέπουν το ΣΥΡΙΖΑ να κάθεται στην καρέκλα που θέλουν να κάτσουν οι ίδιοι και να ντερλικώσουν πάλι. Επειδή όμως ούτε με το ΣΥΡΙΖΑ διαφέρουν σε τίποτα, μοιραία θα συνεργαστούν αργά ή γρήγορα. Αλλά όχι τώρα, γιατί αλλιώς ο Κούλης θα γίνει πρώην αρχηγός της ΝΔ. Όπως ο Σαμαράς.

Πάντως να ξέρετε. Στη ΝΔ ήταν κι είναι μέσα, δοσίλογοι, κλέφτες, ψεύτες, παρακρατικοί, δήμιοι κα. Μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια σε οτιδήποτε βρώμικο έχει στέλεχός της. Εκτός, αν κάποιος ήταν πρώην αριστερός ή ψήφιζε ΠΑΣΟΚ... Αυτό δεν του συγχωράνε με τίποτα. Πάντα θα τον κοιτάνε καχύποπτα. Είναι γι αυτούς ξένο σώμα. Κατά τα άλλα όχι δεν διχάζει αυτή, οοοχιιιι! .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger