Home » , » Ενα βίντεο από την Γαλλία .. πλήρες διδαγμάτων

Ενα βίντεο από την Γαλλία .. πλήρες διδαγμάτων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 | 11:14 μ.μ.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι όλα τα ελληνικά ΜΜΕ αφιερώνουν ελάχιστο ή και καθόλου χρόνο για τα όσα συγκλονιστικά συμβαίνουν στην Γαλλία αυτό τον καιρό.
Και αν τυχόν ασχοληθούν θα είναι για να προβάλλουν τις απόψεις Γάλλων αξιωματούχων όπως έγινε σήμερα με τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ που επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι η Γαλλία αντιμετωπίζει μια «άνευ προηγουμένου τρομοκρατική απειλή».
Ούτε οι τρομοκρατικές απειλές όμως αλλά ούτε και η απεγνωσμένη προσπάθεια του Ολαντ να διασπάσει το απεργιακό μέτωπο έχουν κανένα αποτέλεσμα.

Όπως μετέδωσε από το Παρίσι η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά για το ραδιόφωνο του Real , σήμερα είχαμε τον άγριο προπηλακισμό από διαδηλωτές του υπουργού Οικονομικών Μακρόν καθώς και «άγρια επεισόδια κατά την διάρκεια της ημέρας» μεταξύ διαδηλωτών και δυνάμεων καταστολής.

Αφού μας ενημερώνει ότι λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων καθίσταται προβληματική η διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που ξεκινάει σε 4 μέρες συμπληρώνει:  «Ο Ολάντ προσπαθεί παρασκηνιακά να διασπάσει τους απεργούς και το συνδικαλιστικό κίνημα αλλά το μόνο που έχει καταφέρει είναι μια τρύπα στο νερό»

Και συνεχίζει η ίδια δημοσιογράφος περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί: «Είναι πρωτόγνωρα όσα συμβαίνουν στην Γαλλία. Σήμερα μπήκαν στο χορό των κινητοποιήσεων και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα ενώ αναμένεται να κατέβουν στους δρόμους και οι οδηγοί ταξί. Παράλληλα   ξεκινούν απεργία διαρκείας και οι πιλότοι».

Αυτό που μπορεί να προσθέσουμε εμείς είναι ένα βίντεο που μας έρχεται από την Γαλλία και είναι πλήρη … διδαγμάτων:

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

13 Ιουνίου 2016 στις 8:04 μ.μ.

Χαϊβάνια!!
Ηλίθιοι!!
Παράλληλα ξεκινούν απεργία διαρκείας και οι πιλότοι».
...................
........ από την Γαλλία και είναι πλήρΕΣ … διδαγμάτων:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger