Home » , , » Η Γερμανία έτοιμη να λεηλατήσει ό,τι έχει απομείνει στην Ελλάδα. Έπονται Πορτογαλία και Ισπανία

Η Γερμανία έτοιμη να λεηλατήσει ό,τι έχει απομείνει στην Ελλάδα. Έπονται Πορτογαλία και Ισπανία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 | 3:12 μ.μ.

Του Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς

Ιδιαίτερης –ενημερωτικής, επεξηγηματικής και διδακτικής- αξίας για τον Ελληνα αναγνώστη, το κατωτέρω άρθρο του γνωστού μας Αμερικανού Οικονομολόγου, καθηγητή, συγγραφέα, πολιτικού διανοητή, πρώην υπουργού κυβέρνησης Ρέϊγκαν (!). Παρουσιάζει με εκτυφλωτική διαύγεια τη συνταγή θεραπείας-θανάτου που έχει συντάξει για την Ελλάδα ο Σόϊμπλε -της οποίας το πρώτο στάδιο ακόμη διανύουμε. Αναλύει επίσης και παρουσιάζει τη μηχανή εξαπάτησης περί το Χρέος, που αφ’ ενός παρέχει στο ΔΝΤ το άλλοθι παραμονής ως αιματοστίφτη της χώρας και παράλληλα φουσκώνει τον σάκο αισιόδοξης αερολογίας του Τσίπρα, για την παράταση των χρήσιμων υπηρεσιών του. Ιδού το επιμορφωτικό κείμενο:

Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού

«Εχοντας χρησιμοποιήσει επιτυχώς την ΕΕ για να υποδουλώσει τον ελληνικό λαό, με την μετατροπή της «αριστερής» κυβέρνησης σε πιόνι των γερμανικών τραπεζών, η Γερμανία βρίσκει τώρα εμπόδιο το ΔΝΤ στο σχέδιό της να λεηλατήσει την Ελλάδα μέχρι εξαφάνισής της και από την μνήμη.

Οι κανόνες του ΔΝΤ εμποδίζουν τον οργανισμό να δανείζει χώρες που αδυνατούν να εξοφλήσουν το χρέος. Το ΔΝΤ, βάσει δεδομένων και αναλύσεων, κατέληξε στο συμπέρασμα πως η Ελλάδα δεν μπορεί να ξεπληρώσει. Κατά συνέπεια το ΔΝΤ δεν είναι διατεθειμένο να δανείσει ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger