Home » , » Μεγαλοπρεπέστατο «κάρφωμα» του Σημίτη από τον Βενιζέλο

Μεγαλοπρεπέστατο «κάρφωμα» του Σημίτη από τον Βενιζέλο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 | 4:19 μ.μ.


Διαβάζεις την συνέντευξη που έδωσε στον ρ/σ Real Fm ο Ευ. Βενιζέλος και αναρωτιέσαι αν του ξέφυγε ή συνειδητά ο πρώην υπουργός επί κυβέρνησης Σημίτη ήθελα να «καρφώσει» τον πρώην πρωθυπουργό.

Θέλοντας να ασκήσει κριτική προσωπικά στον Τσίπρα για το λεγόμενο plan Β που υποτίθεται κατέστρωναν Bαρουφάκης και  Γκαλμπρέιθ είπε ότι ήταν σε γνώση και καθοδήγηση του Τσίπρα τονίζοντας: «Δεν υπάρχει υπουργός Οικονομικών, σύμβουλος, κοινοβουλευτικός παράγοντας που να δρα χωρίς να το ξέρει αυτός που έχει την εντολή, ο πρωθυπουργός».

Εδώ προκύπτει και ένα άλλο ζήτημα. Ο δημοσιογράφος που ακούει αυτές τις δηλώσεις γιατί τις προσπερνάει αφήνοντας τον πρώην υπουργό να προσανατολίσει την συζήτηση εκεί που θέλει και δεν κάνει την αυτονόητη διαπίστωση, ότι δηλαδή αυτό ισχύει και για τους πρωθυπουργούς που υπηρέτησε ο Βενιζέλος. 
Ας, μην εστιαστούμε όμως αυτό.

Ο τύπος που αθώωσε στην βουλή τον Τσοχατσόπουλου, αφού κατόρθωσε να σώσει το πολιτικό του σαρκίο και να μην βρεθεί κάνοντας παρέα τον Ακη στις φυλακές Κορυδαλλού μας παρουσιάζεται τώρα σαν τιμητής της πολιτικής ζωής της χώρας. Αθελα (;) του, όμως, τα βέλη του στοχεύουν και τον πρώην πολιτικό του προϊστάμενο.

Ο Βενιζέλος είπε μια μεγάλη αλήθεια, πιθανόν και χωρίς να το καταλάβει. Ο πρώην πρωθυπουργός Σημίτης -που όλα τα χρόνια που ακολούθησαν μετά την πρωθυπουργία του έχει μείνει στο απυρόβλητο και ο οποίος έχει καταγγελθεί επώνυμα και δημόσια σαν "Τροχονόμος στην λεωφόρο της μίζας με τους πολεμικούς εξοπλισμούς" θήτευσε σε μια εποχή που τα σκάνδαλα διαδεχόταν το ένα το άλλο.
Τι να πρωτοθυμηθεί κανένας. Χρηματιστήριο, μεγάλα Ολυμπιακά έργα, Ζήμενς, μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων, Τσουκάτος, Μαντέλης, Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου ...

Απόσπασμα από περασμένη ανάρτησή μας που τα λέει όλα:

Πώς διάολο ο τόσο σχολαστικός αυτός άνθρωπος δεν είχε πάρει πρέφα τίποτα. Αντε και να πούμε ότι δεν γνώριζε για την μίζα που πήρε ο στενός συνεργάτης του Τάσος Μαντέλης από την Ζήμενς ύψους 500.000. Ας παραδεχτούμε επίσης, ότι το δεξί του χέρι ο Τσουκάτος πήρε εν αγνοία του 1.000.000 που κατέληξαν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ όπως είπε ο ίδιος. 
Είναι όμως δυνατόν ο Σημίτης που προέδρευε τότε στο ΚΥΣΕΑ και εκεί με τους πολεμικούς εξοπλισμούς γινόταν το μεγάλο πάρτι των μιζών, να μην είχε υποπέσει τίποτα στην αντίληψη του και μόνοι του Τσοχατζόπουλος Κάντας και η παρέα τους να παντελώνιαζαν τόσα εκατομμύρια από μίζες; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger