Home » , » «Επαναπλαισίωση» του τρόμου

«Επαναπλαισίωση» του τρόμου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 | 4:25 π.μ.

 Πηγή: «Πριν»

Εχει ειπωθεί ότι όσο πιο κυνικό είναι ένα καθεστώς τόσο πιο ευφάνταστοι είναι οι ευφημισμοί στους οποίους καταφεύγει. Ετσι, οι περικοπές στους μισθούς βαφτίζονται «μείωση του «μισθολογικού κόστους", το τσεκούρι στις συντάξεις βαφτίζεται «άρση των ανισοτήτων», ή «δικαιότερη κατανομή». Ετσι και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Σεβαστάκης στη διάρκεια τηλεοπτικής συζήτησης ισχυρίστηκε ότι οι βασικές συντάξεις δεν μειώνονται αλλά «επαναπλαισιώνονται».

Την ίδια ώρα, αποκαλύπτεται ότι οι συνταξιούχοι που, λόγω μνημονιακής δέσμευσης, χάνουν το επίδομα του ΕΚΑΣ δεν είναι 60.000 όπως υπολογιζόταν αρχικά, αλλά υπερδιπλάσιοι, δηλαδή 143.000!

Την ίδια ώρα και η βασική σύνταξη περικόπτεται λόγω μείωσης του αφορολογήτου, ενώ αύριο Δευτέρα πολλοί μέλλοντες «επαναπλαισιωμένοι» θα κλάψουν μπροστά στα ΑΤΜ καθώς θα παραλάβουν την πετσοκομένη επικουρική σύνταξή τους.

Εκτός από την επαναπλαισίωση, υπάρχει και η επανοκοροϊδία την οποία δυστυχώς θα βιώνουν χιλιάδες οικογένειες.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

3 Ιουλίου 2016 στις 5:18 π.μ.

Το ειπαμε κατι χρονια πριν μαλιασε η γλωσσα μας να το λεμε αλλα δεν κουραστηκαμε οτι τουτο το συνοθυλευμα των απατεωνων του κυβερνητικου
τσιρκου στην πορεια και λιγο πριν απο το τελος του επαισχυντου βιου τους καθως καιυστερα απο την λαικη απαξιωση και περιφρονηση θα συμπεριφερθει τοσο εχθρικα με εργα και λογια εναντια στο λαο που οι προκατοχοι τους θα
θεωρουνται ατακτα και κακομαθημενα παιδακια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger