Home » , » Απληστα θηρία σε «μοιραίους» καιρούς κυβερνούν λαούς.

Απληστα θηρία σε «μοιραίους» καιρούς κυβερνούν λαούς.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 5 Ιουλίου 2016 | 11:05 μ.μ.

Της Τ. Γ. 

Το βραδάκι τούτο δεν ήρθε μόνο! Ζωντανές  έφερε αναμνήσεις από κείνο το φωτεινό, το ηλιόλουστο βράδυ του Ιούλη, που ειπώθηκε το μεγάλο ΟΧΙ.

Κι ήταν το ΟΧΙ της αντίστασης, της αξιοπρέπειας ,της  λευτεριάς, που σαν διάττων αστέρας έλαμψε για λίγο στη σκοτεινιά των καιρών μας!

Μα κι αν έζησε λίγο, πρόλαβε να μεθύσει με τη χαρά της λευτεριάς το νου, τη διψασμένη  ψυχή να δροσίσει και πολύτιμη παρακαταθήκη να γίνει για τα ΟΧΙ του μέλλοντος!

Για τούτο δεν κλαίω που μου το ποδοπάτησαν οι άτιμοι, δεν θρηνώ που  το κλώτσησαν οι αχρείοι!

Η   φύτρα μπήκε στη ψυχή και θα ρθει καιρός που ρίζες θα βγάλει και κλαδιά  τον κόσμο τούτο  ν' αγκαλιάσει και να ομορφύνει!

Κι αν τώρα άπληστα θηρία σε «μοιραίους» καιρούς κυβερνούν λαούς, ποτέ η ιστορία δε βαδίζει ευθύγραμμα!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

6 Ιουλίου 2016 στις 4:16 π.μ.

Aπό το FB, ψαρεμμένο:
"Ένα χρόνο μετά το Δημοψήφισμα, του καλύτερου ελιγμού της ελληνικής αστικής τάξης εδώ και δεκαετίες, που στόχευσε και κατέληξε σε μια δραματική ενίσχυση των δυνάμεων του κεφαλαίου σε βάρος αυτών της εργασίας, κάποιοι εξακολουθούν με ξεροκεφαλιά δεκάχρονου να υπερασπίζονται το ότι καλώς έφαγαν την μπανανόφλουδα και έδωσαν άλλοθι στους αστούς να παίξουν την μπάλα τους αναίμακτα... Όπως έλεγε και ο Αλβέρτος “δύο πράγματα είναι άπειρα, το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα.. και για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος”...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger