Home » , » Η προβοκατόρικη επίθεση του "Εθνους" στον πολιτικοποιημένο ποινικό κρατούμενο, Βασίλη Στεφανάκο

Η προβοκατόρικη επίθεση του "Εθνους" στον πολιτικοποιημένο ποινικό κρατούμενο, Βασίλη Στεφανάκο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016 | 12:12 π.μ.

Μόνο τυχαία δεν είναι η προβοκατόρικη επίθεση που κάνει σήμερα η εφημερίδα «Εθνος» με την πρωτοσέλιδη αναφορά της στον ποινικό κρατούμενο Βασίλης Στεφανάκος.
Δεν μπορεί να γνωρίζουμε –υποθέτουμε όμως- που μπορεί να οφείλεται το ψευδέστατο δημοσίευμα που χρεώνει στον Β.Σ ότι επιτέθηκε και ξυλοκόπησε άγρια στο προαύλιο των φυλακών των Ακη Τσοχατζόπουλος με αποτέλεσμα ο τελευταίος να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο των φυλακών.

Το άθλιο αυτό εγκεφαλικό κατασκεύασμα του δημοσιογράφου του Μπόμπολα διέψευσαν κατηγορηματικά οι συνήγοροι Στεφανάκου και Τσοχατζόπουλου καθώς και το υπουργείο Δικαιοσύνης.
Οπότε το μόνο που αξίζει να προσεγγίσουμε σ’ αυτή την περίπτωση είναι ποιον ενοχλεί ο Β.Σ και γιατί η φυλλάδα επιλέγει να κάνει αυτό το λιβελλογράφημα με στόχο αυτόν τον κρατούμενο.

Ας δούμε μερικά δεδομένα και τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους.

Ο Βασίλης Στεφανάκος δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Θεωρείται ο πιο «σκληρός» και παράλληλα ο ποιο πολιτικοποιημένος ποινικός κρατούμενος των Ελληνικών φυλακών,
Εχει εκφραστεί με πολύ θετικά λόγια για τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, λέγοντας ότι αν και δεν συμφωνεί με τις απόψεις τους τα καμαρώνει γιατί «οι πολιτικοί κρατούμενοι έχουν το τεκμήριο της καθαρότητος του αγωνιστή που υποθηκεύει τη ζωή του στον αγώνα του». Απ’ την άλλη είναι πολύ απαξιωτικός για τα μέλη του νεοναζιστικού μορφώματος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι ένα «Συνονθύλευμα φασιστών, ναζιστών, δειλών, ανεπαρκών ατόμων η Χρυσή Αυγή».

Ο Βασίλης Στεφανάκος, λοιπόν, ένας τύπος που κατηγορείται με τον μισό ποινικό κώδικα (από υποθέσεις εκβιασμών στο χώρο της νύχτας, μέχρι για συμμετοχή στην πρώτη απόδραση Παλαιοκώστα-Ριζάι με ελικόπτερο απ’ τις φυλακές Κορυδαλλού), δεν δίστασε ποτέ να μιλήσει ανοιχτά για τον ρόλο των μπάτσων (Είναι ίσως ο πιο «αρμόδιος» αφού πριν συλληφθεί, και όταν ήταν στις «δόξες» του, είχε στην δούλεψη του δεκάδες μπάτσους -«Είκοσι αστυνομικοί κάλυπταν τον Βασίλη Στεφανάκο. Και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εργάζονταν σε νυχτερινά κέντρα του "αρχινονού"» είχε γράψει το «Βήμα») καθώς και για την παρουσία των πολιτικών προϊσταμένων τους.
«Περιβόλι» η συνέντευξη που έδωσε στην δημοσιογράφο Μαρία Δήμα και δημοσιεύτηκε στην «Εφημερίδα των Συντακτών».
Ένα μικρό απόσπασμα

Ποια η γνώμη σου για υπουργεία Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης;

- Δεν υπάρχει καμία σοβαρή παρανομία που να γίνεται χωρίς τη συμμετοχή-κάλυψη ή ακόμα και για λογαριασμό των υπηρεσιών της Ασφάλειας. Ναρκωτικά, τζόγος, πορνεία, εκβιασμός, ακόμη και οι τσαντάκηδες δουλεύουν μόνον με την Ασφάλεια. Οι ασφαλίτες προστατεύουν νομίμως ή παρανόμως όλους τους πάμπλουτους. Κρυφακούν και συλλέγουν πληροφορίες για τους πάντες, τις οποίες είτε τις πουλάνε ή τις κρατάνε προκειμένου να ασκήσουν επιρροή ή για άλλους λόγους. Δημιουργούν φακέλους με πραγματικά και στημένα κακουργήματα και τα εμφανίζουν όταν θέλουν ή καθόλου για να επηρεάσουν τους ρουφιανοπαράνομους.

Πολιτικοί και μέλη των οικογενειών τους, δικαστές και μέλη των οικογενειών τους, εκκλησία, δημοσιογράφοι κλπ., στο πρώτο παράπτωμα θα μετατραπούν σε εργαλεία της Ασφάλειας. Με αυτούς κάνουν τη δουλειά τους, επιβιώνουν και όταν αλλάζουν τα πρόσωπα παραμένουν οι θέσεις. Ισως είναι η μόνη εγκληματική οργάνωση στην Ελλάδα. 

Και για να γίνει ποιο αντιληπτό ότι με τις θέσεις που εκφράζει ο Βασίλης Στεφανάκος ενοχλεί πολλούς και γι' αυτό ισχυριζόμαστε ότι η προβοκατόρικη επίθεση που δέχτηκε σήμερα από την φυλλάδα του Μπόμπολα κρύβει σκοπιμότητες, μπορείτε να διαβάσετε από τον ιστότοπο που διαθέτει -προφανώς τον διαχειρίζεται κάποιος γνωστός του- τις πολιτικές απόψεις που διατυπώνει.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 19 σχόλια

4 Αυγούστου 2016 στις 12:45 π.μ.

Πολιτικοποιημένος κρατούμενος ενας απο τους μεγαλύτερους μαφίοζους και αρνινονούς της νύχτας.Αντε βάλτε του και φωτοστέφανο να τελειώνουμε.Μάλιστα.Ποιος ήθελα να ήξερα είναι ο συντάκτης αυτού του άθλιου κειμένου που εχει αναλάβει τον ρόλο του ξεπλύματος των μαφιώζων;Μέχρι ποιόν πάτο θα φτάσετε πλεον στο Β.Κ.Οταν καθήκια εγληματίες τους υπόκοσμου και του οργανωμένου εγκλήματος με μπόλικο αίμα στα χέρια τους και πλήθος πράξεων όπως το εμπόριο ναρκωτικών που οδηγούν στο θάνατο χιλιάδες ανθρώπων όπως ο Σταφανάκος ή ο Βλαστώς (είχε και αυτός με την σειρά του χαρακτηρίσει τα μέλης των πυρήνων της φωτίας, αητόπουλα) θαυμάζουν τους λεγόμενους φυλακισμένους αντιεξουσιαστές τότε φανταστείτε για ποσο μπλεγμένα μούτρα είναι τόυτα τα αναρχάκια.Κάτι πολύ λογικο αφου απο το εμπόριο όπλων των πληρωμένων εκτελεστών προμηθέυονται όπλισμπο ολοι αυτοί οι αυτοεπικαλούμενοι επανστάτες.Κατα τα αλλα όσοι κατηγορούν τις αυτές ενοπλες κρυφες οργανώσεις του αντιεξουσιστικού χώρο για διασυνδέσεις με τον υπόκοσμο είναι ακραίοι.Απο εκει εξάλου προκύπτει και η θέση των αναρχικών για άνοιγμα των φυλακών που θα οδηγούσε έξω ολα τα αποβράσματα του οργανωμένου εκλήματος για να τους δωθεί η δυνατότα να συνεχείσουν την ιδια εκληματική και μιαφίοζικη δράση.

4 Αυγούστου 2016 στις 1:41 π.μ.

Ρε συ Παναγιώτη, σοβαρά τώρα. Ο ίδιος που σε έμαθε ορθογραφία και συντακτικό, είναι το ίδιο πρόσωπο που σου εμφύσησε αντιληπτική ικανότητα και θεωρητικό οπτικό πεδίο; Ή μήπως είσαι αυτοδίδακτος;

Σε περίπτωση πάντως που υπάρχει πολιτικό σου μέντορας πρέπει άμεσα να μας τον συστήσεις. Θα του προτείνουμε ανεπιφύλακτα να αναλάβει αρχισυντάκτης στο μπλοκ μας. Θα καθορίζει ποιες αναρτήσεις θα δημοσιεύονται, θα διορθώνει τις όποιες αστοχίες υπάρχουν σε όσα κείμενα εγκρίνει.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει, γι’ αυτό εδώ μέσα γίνεται Αμέρικαν μπαρ και γράφει κάθε σύντροφος ότι θέλει με αποτέλεσμα εσύ να προσπαθείς να επαναφέρεις την τάξη ...

4 Αυγούστου 2016 στις 3:31 π.μ.

Να θυμίσω απλά ότι ο Βασίλης Στεφανάκος,δεν κατηγορήθηκε ποτέ για φόνο, για εμπορία ανθρώπων και ναρκωτικά.Ο
Έμαθα στην ζωή μου, να μην κρίνω κανέναν, αν δεν "φορέσω τα παπούτσια του, να περπατήσω την ζωή του".
Ή πληροφόρηση που εχετε κ.Θεωφάνους, προφανώς είναι από τους ίδιους κύκλους, που χθες έστησαν την σκευωρία στον Βασίλη,αλλα ποτέ δεν περίμεναν να γυρίσει μπούμερανγκ την ίδια μέρα.
Θα σας πρότεινα καλύτερη ενημέρωση και να ενημερωθείτε, πόσα χρόνια φυλακή έχει εισπράξει ο Στεφανάκος, και πόσα χειναι φυλακή.
Ίσως λυθούν απορίες σας κι αλλάξετε γνώμη.
Συγχαρητήρια Γιώργη για το άρθρο σου,
πάντα πίστευα ότι είσαι από τους ανθρώπους που έχουν πλατειά κι ορθή σκέψη και τις απόψεις τους τις εκφράζουν ελεύθερα και τεκμηριωμένα.Νοιωθω υπερήφανη πού είμαστε φίλοι.

4 Αυγούστου 2016 στις 3:51 π.μ.

Και ούτε για όπλα έχει κατηγορηθεί ο Βασίλης Στεφανάκος κ.Θεωφάνους.

4 Αυγούστου 2016 στις 7:58 π.μ.

Ευτυχώς γιωργη που δεν έχουμε τον ιδιο μέντορα και ετσι μπορεί να μην γνωριζω οση ορθρογραφία ξέρεις εσυ αλλά έμαθα στην ζωή μου που να κατατάσω τους μπράβους του υπόκοσμου με δράση στα κυκλώματα των εκβιασμών και της προστασίας μέχρι και στην τέλεση δολοφονιών.Αλλα γιώργη με την τρανη αντιληπτική ικανότητα και το τεράστιο θεωρητικό οπτικό πεδίο εχεις στήσει μεγάλη μπουγάδα για να ξεπλήνεις τομάρια του οργανωμένου εγκλήματος. Φαντάζομαι οστρια οτι με βάση την κοινή λογική τα μπραβιλίκια του ο Στεφανάκος τα ασκούσε με σφεντόνες και νεροπίστολα.Πάντως για την ιστορία ο Στεφανάκος έχει καταδικαστεί στις 14 Δεκεμβρίου 2006 σε κάθειρξη 14 ετών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.Νομίζω αυτη την ενημέρωση δεν την είχες.Οπως δεν έχεις και την ενημέρωση για τον φόνο που διέπραξε και καταδικάστικε αλλα 21 χρόνια.Το μπομπούκι ο Στεφανάκος ειχε μερικές απο τις μεγαλύτερες μπουζουκοπίστες της νύχτας όπως Πλατό, Ερως, Νεράιδα, Prime Νέα Δειλινά κ.τ.λ και σύμφωνα με δικούς του ισχυρισμούς του απέφεραν έσοδα 15εκ ευρώ τον χρόνο. Πιστέυω μέσα σε αυτά τα μαγαζία κυκλοφορεί γενικός αγιασμός και οχι κόκες.Γιατί και ο ιδιος δηλώνε εξαρτημένος απο αυτήν και ήταν τελικά και το αδύνατο του σημείο που εκμεταλλέυτηκαν οι μπάτσοι και μέσο των προμηθευτών του τον εντόπισαν και τον έπιασαν στο κρησφύγετό του στο Χαιδάρι.Αλλα τί να λέμε τώρα οταν διαθέτεις πλατεία και ορθή σκέψη όπως ο γιώργης.

4 Αυγούστου 2016 στις 8:15 π.μ.

Τόν ιστότοπο του τον διαχειρίζεται η σύντροφος του,κύριε Θωφάνους γιά να σας λύσω την απορία,από χτές ο Βασίλης δέχεται πόλεμο σε προσωπικό επίπεδο ακόμη και από δήθεν αριστερούς δημοσιογράφους,ο "μπράβος" που χτύπησε γέρο 80 ετών,όταν του επεσήμανα πώς ακόμη καί αληθές νά είναι το δημοσίευμα ο 80χρόνος γέροντας ξέσκισε μιά χώρα πλούτισε είς βάρος μιάς χώρας και κάποιων γερόντων που σήμερα στερούνται τα αυτονόητα.Γιά πείτε μου ό Στεφανάκος πλούτισε είς βάρος κάποιου;Εστησε στο τοίχο μιά ολοόκληρη χώρα;Πήρε μίζες από κανέναν;
ΟΧΙ!
Αντιθέτως ακόμη καί μέσα από τη φυλακή βοηθά κόσμο ,βοηθά συγκρατούμενους του...όταν δηλώνεις αριστερός ακόμη και κρατούμενος να είσαι στοχοποιείσαι.Βλέπετε το βαθύ κράτος γουστάρει χρυσαυγίτες και φασίστες
Οταν ρώτησα το δημοσιοκάφρο ποιόν προτιμά το "μπράβο" ή τόν 80χρόνο απήντησε σαφώς τον 80χρόνο
Τό βαθύ κράτος ειναι εδώ η δημοσιοκαφρίλα είναι εδώ και όπως έλεγε η αέιμνηστη Γώγου το νού σου στο μυαλό σου είναι ο στόχος.Βέβαια γιά κάποιον έμπειρο το δημοσίευμα βρωμούσε από την αρχή η αναφορά στο πρόσωπο του Ρωμανού και το αλατοπίπερο γιά ποιό λόγο βρίσκεται στη φυλακή ο Ρωμανός,ενώ υποτίθεται το δημοσίευμα αφορούσε το Στεφανάκο έπρεπε να σας υποψιάσει...είπαμε όμως το μυαλό ειναι ο στόχος

4 Αυγούστου 2016 στις 1:51 μ.μ.

Πλάτων: Όποιος δεν έχει γνώση,
δεν δικαιούται να έχει γνώμη.
Ενημέρωση κώδικα. Θεωφάνους!

4 Αυγούστου 2016 στις 3:45 μ.μ.

Απάντηση του Β.Στεφανάκου στη δημοσιοκαφρίλα και το κιτρινισμό


https://lefterianews.wordpress.com/2016/08/04/%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B2-%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF/

4 Αυγούστου 2016 στις 4:01 μ.μ.

Μου ζητάς να σου απαντήσω αν ενας αρχινονος του οργανωμένου εγκλήματος όπως ο Στεφανάκος πλούτισε εις βάρος κάποιου;Οχι μονο παρασιτεί αλλά εγκληματή κιόλας.Μπορώ να εχω την ευχέρεια να μην επιλέξω ανάμεσα στην βρωμιά και την σαπίλα των ανθρώπων του υπόκοσμου και των εκπροσώπων του αστικού κόσμου;

4 Αυγούστου 2016 στις 4:18 μ.μ.

Ostria μου είναι άσκοπο να προσπαθείς να αντιπαρατεθείς σοβαρά με ένα άτομο που δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα.
Όταν προσπερνά χωρίς να γράψει μια λέξη για την καραμπινάτη παραπληροφόρηση, την στοχοποίηση και την Γκεμπελίστική προπαγάνδα που εξαπολύει ένα μεγάλο αστικό ΜΜΕ σε βάρος ενός ποινικού κρατουμένου –χωρίς να καταλαβαίνει ο αφελής ότι αν τέτοιες μεθοδεύσεις δεν αποκαλυφθούν και δεν καυτηριαστούν άμεσα το επόμενο "θύμα" θα είναι ο πολιτικός χώρος που υποτίθεται υπερασπίζεται- δεν έχει νόημα να ανοίξεις μαζί του συζήτηση.

Το ότι διαστρεβλώνει και δεν μπορεί να αντιληφθεί την σκοπιμότητα και το περιεχόμενο της αρχικής ανάρτησης είναι συνέπεια της πολιτικής θολούρας του.

Τέτοιες κλινικές περιπτώσεις μόνο με φραμπαλά αντιμετωπίζονται.

4 Αυγούστου 2016 στις 4:52 μ.μ.

Με συγχωρείτε για την παράλειψή μου να σας συστηθω κ.Θεωφανους Νίκη Ντουκα από Πάτρα ή όστρια.
Την ενημέρωσή σας κ.Θεωφάνους την αντλειτε από τα συστημικά μέσα κύρια ε?
Είναι φίλος μου ο Στεφανάκος και γνωριζω καλά ότι τρέφει απέχθεια για τα ναρκωτικά.
Με τούτα και με εκείνα, διακρίνω μένος κατά Στεφανάκου καισταματώ την συζήτηση εδώ, γιατί όταν συναντώ ντουβάρια, θυμάμαι τον σκύλο μου και πράττω ομοίως.
Καλησπέρα Γιώργη...Φιλιά.

4 Αυγούστου 2016 στις 4:55 μ.μ.

Κι όχι μόνο αυτά ...
Έγραψαν για γυναίκες και συνηγόρους στα κελιά.
Με τον Ρωμανό ήταν το αποκορύφωμα του ψευδους

4 Αυγούστου 2016 στις 5:08 μ.μ.

Έτσι Γιώργη...
Δεν παλεύεται..

4 Αυγούστου 2016 στις 8:14 μ.μ.

Μπα, εκπροσωπεί καποιο πολιτικό χωρο ο Στεφανακος ?Αυτη και αν ειναι ξεκάθαρη προβοκάτσια σε βαρος του α/α χωρου.Για ρωτά καποιον σοβαρό άνθρωπο απο κει περα να σου πει σε τι εκτίμηση τον εχουν..Η" μήπως νομίζεις χρειάζεται την προστασία κανενος,,τον δίσκο του φαγητού στο τραπέζι του τον φερνουν και γραμμένους σας εχει ολους,,βρήκε εναν τροπο να περνάει η ωρα του μεχρι να τα βρει με τις αρχες να κανει κανα "θέλημα" μηπως και ελαφρύνει την θεση του,,, και τσίμπησαν τα ανοητοπουλα
Δεν μιλάμε για οποιονδήποτε ποινικό αλλα για οργανωμένο έγκλημα

Τον αγωνιστή Κρυσταλλη τον θυμάσαι ? πρέπει να γέλασε πολυ με τον κοσμο που διαδήλωνε εξω απο την ασφάλεια ..για παρτη του..

4 Αυγούστου 2016 στις 8:18 μ.μ.

Συγγνώμη αλλά ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω τα "αυτονόητα". Ένα λούμπεν άτομο είπε κάποτε την αλήθεια για το αστικό κράτος μ το οποίο κράτος νταραβεριζόταν για να κάνει μπίζνες. Ε και; Τώρα που στράβωσε ο κώλος του τα είπε. Αν ήταν έξω, θα έκανε ενδεχομένως την πάπια για να συνεχίσει τις μπίζνες.

Μάλλον θα είμαι κλινική περίπτωση κι εγώ...

Άγνωστος Χ

ΥΓ: "Ίδιο βήμα στο προαύλιο ποινικοί και επαναστάτες" που έλεγε και η ποιήτρια... Μάλλον ήταν κι αυτή κλινική περίπτωση που διαχωριζε τους στεφανακους από τους βελουχιωτηδες.

ΥΓ2: Αν πάω και επιτεθω, έστω και λεκτικά, στο σαψαλο τον Παττακό εν ετει 2016, θα γίνω ίδιος με τον παναγούλη; Δε νομίζω. Ακόμη κι αν είναι αγαθά/πολιτικά τα κίνητρά μου. Ελπίζω να είναι σαφής ο παραλληλισμός.

5 Αυγούστου 2016 στις 5:28 π.μ.

dionmich1 Τα έχουμε ξαναπεί μαζί σε άλλη ανάρτηση. Πλεονασμός να επαναλάβουμε τα ίδια.

Την συμπάθεια μας Unknown. Πόσο μάλλον που δείχνεις ότι διαθέτεις αυτογνωσία.

5 Αυγούστου 2016 στις 9:45 π.μ.

- Νά' σαι καλά, βρε giorgis! Κι εσύ αν διέθετες συναίσθηση αυτών που γράφεις, θα μου ήσουν εξίσου συμπαθής.

- Και που'σαι; Όταν με το καλό ξεκινήσετε την Επανάσταση με το Στεφανάκο και τους συν αυτώ (που το παίζουν και "τιμωροί", πανάθεμά τους), μην ξεχάσετε να μας ειδοποιήσετε... Να προμηθεύτουμε τα απαραίτητα ταβόρ και να πάμε να κλειστούμε στο Δρομοκαΐτειο.
Αν βέβαια προλάβετε να κάνετε Επανάσταση... Διότι ο σ. Βασίλης έχει πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις (προς αρχιφύλακες/βασανιστές, σύμφωνα με άλλους αυτόκλητους "τιμωρούς"):
http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/o-arxinonos-b-stefanakos-esteile-stefani-kideia-tou-arxifulaka-sgkalimani

Άγνωστος Χ

6 Αυγούστου 2016 στις 3:03 π.μ.

Ελα ρε Unknown, δεν χρειαζόταν να επανέλθεις για να επιβεβαιώσεις την αρχική σου "αυτοδιάγνωση".
Γιατί το έκανες; Για να το εμπεδώσουμε; Αν είναι έτσι το κατόρθωσες αφού για μας ο Στεφανάκος δεν είναι παρά ένας μαφιόζος με μακρά θητεία στον υπόκοσμο και με μπάτσους στο παρελθόν υπό τις διαταγές του.
Αυτό φυσικά δεν του στερεί την δυνατότητα να έχει πολιτική άποψη και να δηλώνει δημόσια την συμπάθεια του για κρατούμενους οι οποίοι καταδικάστηκαν για την συμμετοχή τους σε οργανώσεις ένοπλης μειοψηφικής βίας, απαξιώνοντας ταυτόχρονα τα μέλη του νεοναζιστικού μορφώματος.

Τουλάχιστον αυτό γράφει η ανάρτηση, που σημειωτέον –αν και δεν έχει καμιά σημασία- δεν είναι δική μου.

Τώρα, αν εσύ τον Στεφανάκο τον χρέωσες στο αντικαπιταλιστικό κίνημα και μάλιστα του απέδωσες τον ρόλο του εν δυνάμει επαναστάτη … είπαμε … η "αυτογνωσία" σου .. που φτάνει στο σημείο να θεωρείς επιλήψιμο να στέλνει αυτός ο ποινικός κρατούμενος στεφάνι στην κηδεία ενός δολοφονημένου μπάτσου έχοντας την άποψη: «να σκοτώσεις έναν άνθρωπο επειδή φορά στολή είναι άδικο».

7 Αυγούστου 2016 στις 7:00 μ.μ.

Αγαπητέ giorgis, από ό,τι διάβασα σε συνεντεύξεις του, ο Στεφανακος έχει τέτοιο επίπεδο πολιτικής συνείδησης όση έχουν και οι τηλεκατίνες στα πάνελ της τηλεόρασης.

Σαφώς αντιπαθεί τους ναζί, γιατί έχουν ανταγωνιστικα συμφέροντα στα νταβατζιλικια.

Οι σχέσεις των κρατουμένων/καταδικασθεντων με τον τρομονομο με τους "στεφανακους" θα έπρεπε να προβληματισει πρώτα τους ίδιους και έπειτα όλους όσους στηρίζουν την ατομική τρομοκρατία που εμπορεύεται από γκρουπουσκουλα ΕΚΤΟΣ λαϊκού κινήματος. Θυμίζω ότι έχουν δημοσιευτεί κείμενα κρατουμένων με τον τρομονομο που επικρινουν τη στάση των Πυρηνων μέσα στη φυλακή...

Κατά τα άλλα, ένα λούμπεν άτομο μπορεί όντως να ριζοσπαστικοποιηθει σε προοδευτική κατεύθυνση, αλλά ο Στεφανακος δεν ανήκει σε αυτήν την περίπτωση, από ό,τι διαβάζω.

Άγνωστος Χ

ΥΓ: Τα ανυπογραφα κείμενα, χωρίς περαιτέρω σχόλια, θεωρώ ότι εκφράζουν τις θέσεις των διαχειριστών του blog.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger