Home » , » Καραμπινάτη επιπολαιότητα "γαλάζιων" βουλευτών

Καραμπινάτη επιπολαιότητα "γαλάζιων" βουλευτών

Από giorgis , Τρίτη 23 Αυγούστου 2016 | 9:44 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Είναι να απορείς με την προχειρότητα (μόνο;) που κάποια δημόσια πρόσωπα εκφέρουν τον λόγο του. Και άντε να πεις ότι του Γ. Πατούλη του ξέφυγε η αναφορά περί στελέχους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ του Π. Πολάκη το 1987, όταν αυτή η συλλογικότητα ιδρύθηκε το 2009.

Πώς όμως να σχολιάσεις την ενέργεια 33 βουλευτών της Ν.Δ που κατέθεσαν ερώτηση στην βουλή για «τα αναπάντητα ερωτήματα, που αφορούν την αντίδραση και τη λειτουργία των αρμόδιων Υπηρεσιών και της πολιτικής ηγεσίας τους στην τραγωδία της Αίγινας», και ζητούν εξηγήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ για γεγονότα που συνέβησαν επί συγκυβέρνησης Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ;

Διαβάζουμε στην συγκεκριμένη ερώτηση που απευθύνουν οι νεοδημοκράτες βουλευτές στον  υπουργού Ναυτιλίας Θ.Δρίτσα:  «Πώς ανανεώθηκε το δίπλωμα του 77χρονου χειριστή προ διετίας, ενώ ο ίδιος καταθέτει, ότι εδώ και τρία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας; Ποιά διαδικασία ακολουθήθηκε;».

Εδώ η επιπολαιότητάς τους χτυπάει κόκκινο. Όπως είναι γνωστό η σχετική αίτηση για την ανανέωση της άδειας χειριστή ταχύπλοου σκάφους κατατέθηκε από τον ίδιο τον φερόμενο υπαίτιο του ατυχήματος στο Λιμεναρχείο της Αίγινας στις 14/4/2014 και εγκρίθηκε με συνοπτικές διαδικασίες έως τον Δεκέμβριο του 2017.

Και φυσικά αυτό το χρονικό διάστημα δεν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε αν κάποιος πρέπει να απολογηθεί για το ότι κατείχε άδεια χειριστή αυτός που προκάλεσε το ατύχημα δεν είναι το σημερινό κυβερνητικό κόμμα.

Ούτε αυτό το οφθαλμοφανές δεν μπορούν να αντιληφθούν τα γαλάζια στελέχη; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger