Home » , » Κίνα: Η τσοντοβιομηχανία "αρωγός" στην αποπληρωμή δανείων

Κίνα: Η τσοντοβιομηχανία "αρωγός" στην αποπληρωμή δανείων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 | 12:53 μ.μ.

Γράφει η Ε. Χ.

Στην Κίνα την χώρα της πολιτιστικής επανάστασης του Μάο ο άκρατος και χυδαίος νεοφιλελευθερισμός δείχνει πλέον το πιο σκληρό του πρόσωπο.
Πως θα φαινόταν στον οποιοδήποτε αν on line χρήστες ζητούσαν χωρίς κανέναν ενδοιασμό γυμνές φωτογραφίες κοριτσιών με αντάλλαγμα χρηματικό ποσό για την αποπληρωμή δανείων; (Το παρακάτω βίντεο είναι ενημερωτικό για το όλο σκηνικό)

Το άθλιο του πράγματος είναι ότι οι συγκεκριμένες «εταιρείες» έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα ατόμων με υψηλά δάνεια οπότε και επικοινωνούν ηλεκτρονικά μαζί τους κάνοντάς τους την αισχρή αυτή πρόταση. Η συμφωνία είναι ότι αν το δάνειο αποπληρώνεται κανονικά τότε οι γυμνές φωτογραφίες της  δανειολήπτριας δεν θα δουν το φως της ηλεκτρονικής δημοσιότητας, αν όμως η δόση μείνει απλήρωτη τότε οι φωτογραφίες θα ανέβουν στα διάφορα πορνοσαίτ προς τέρψη των απανταχού λιγούρηδων οι οποίοι καταναλώνουν ώρες ατελείωτες μαλάζοντας την βουβωνική τους χώρα μπροστά σε μία οθόνη πληρώνοντας αδρά την ηλεκτρονική  τσοντοβιομηχανία που ανθεί όλο και περισσότερο.

Η οικονομική εξαθλίωση οδηγεί τα νέα κορίτσια, πολλά από τα οποία είναι μαθήτριες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης να βάζουν το σώματος τους σαν εγγύηση στην αποπληρωμή χρεών. Η μπίζνα είναι εξαιρετικά κερδοφόρα μιας και ο όποιος έλεγχος είναι μηδενικός.

Ο «κίτρινος δράκος», το «οικονομικό θαύμα» σύμφωνα με τους δείκτες ανάπτυξης, τα ξένα funds και το ΔΝΤ βασίζεται στο μοντέλο «πλούσιο κράτος», «φτωχοί και εξαθλιωμένοι πολίτες» που όχι μόνο εξαθλιώνονται οικονομικά, υπόκεινται και σε χείριστο προσωπικό εξευτελισμό βγάζοντας στο ιντερνετικό μεϊντάνι τις κόρες του από τη μαθητική τους κιόλας ηλικία.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

31 Αυγούστου 2016 στις 2:59 μ.μ.

Να τι εννοουσε κατ επεκταση ο αθλιος Τεγκ Τσιαο Πινγκ οταν μιλουσε
για το μαυρο η ασπρο γατο που θα μπορουσε να πιανει ποντικους και
μονο, κι αυτο φαινεται αρκουσε για την συνεχιση της ``επαναστασης`
και την επιβολη της δικτατοριας του προλεταριατου

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger