Home » , , » Ν. Μπογιόπουλος για την λεγόμενη οικονομική, πολιτική και μιντιακή εξουσία (Ηχητικό)

Ν. Μπογιόπουλος για την λεγόμενη οικονομική, πολιτική και μιντιακή εξουσία (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 | 10:16 μ.μ.

Επειδή ένα από τα βασικά θέματα της επικαιρότητας είναι οι ανακατατάξεις που γίνονται στο τηλεοπτικό τοπίο, το ξαναμοίρασμα δηλαδή της πίτας σε ότι έχει σχέση με την διαμόρφωση του τηλεοπτικού σκηνικού, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι απόψεις του Ν. Μπογιόπουλου σ’ αυτό το θέμα.

Κι αυτό γιατί εστιάζονται στον πυρήνα του ζητήματος αποφεύγοντας να αναφερθεί στα επιμέρους ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις διαδικασίες  που συντελούνται, δημόσια ή παρασκηνιακά με το όλο σκηνικό που θα αναδείξει τους νέους καναλάρχες.

«Το τρίγωνο που περιλαμβάνει την λεγόμενη οικονομική, πολιτική και μιντιακή εξουσία, δεν καταργείται, απλώς φοράει ή επιχειρείται να φορέσει μια νέα φορεσιά» μας λέει ο δημοσιογράφος στην ραδιοφωνική του εκπομπή, και συμπληρώνει: «Το θεμέλιο πάνω στο οποίο έχει εδραιωθεί και διαιωνίζεται η κατάσταση στα ΜΜΕ, το δικαίωμα δηλαδή της οικονομικής ολιγαρχίας να μεταχειρίζεται ως κτήμα της ένα κοινωνικό αγαθό, όπως θα έπρεπε να είναι η ενημέρωση, η δυνατότητα δηλαδή των μιντιαρχών να ρυθμίζουν την πληροφόρηση πέρα και έξω από κάθε κοινωνικό έλεγχο και κοινωνική λογοδοσία» θα συνεχιστεί.
Αυτό είναι το άλφα και το ωμέγα τόσο της διαπλοκής όσο και της μονοδιάστατης εκπομπής της δικής τους ταξικής και πολιτικής τους αλήθειας, μας λέει μεταξύ άλλων  στο παρακάτω ηχητικό ο Ν. Μπογιόπουλος, ενώ τοποθετείται επίσης και για την δική του παρουσία σε αστικό ΜΜΕ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

27 Σεπτεμβρίου 2016 στις 5:27 μ.μ.

Αμάν ρε παιδιά λίγο ορθογραφία σε κείμενα σαν το παραπάνω δεν βλάπτει.
Δεν ξέρω πως προκύπτειαυτό που γράφετε αλλά αδικείτε την ουσία του κειμένου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger