Home » , » Το θερμό φλερτ του Κούλη με την Αννα της φωτοτυπίας

Το θερμό φλερτ του Κούλη με την Αννα της φωτοτυπίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 | 5:39 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

 "Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Άννα Διαμαντοπούλου είχαν “συναντηθεί” πρόσφατα στο πάνελ της παρουσίαση του βιβλίου του πρώην στελέχους της Δράσης Τάσου Αβραντίνη για την παιδεία. Ο πρόεδρος της ΝΔ τότε είχε δηλώσει πως θα καταργήσει τις αλλαγές του ΣΥΡΙΖΑ στην παιδεία και θα αποκαταστήσει το νόμο Διαμαντοπούλου, τον οποίο χαρακτήρισε μία από τις σημαντικότερες μεταρρυθμίσεις στα χρόνια του μνημονίου. Και χθες συναντήθηκε με τα συμβούλια των ΑΕΙ, που επίσης είχαν θεσμοθετηθεί με το νόμο Διαμαντοπούλου και υποσχέθηκε ότι θα τους ξαναδώσει το ρόλο τους και μάλιστα ενισχυμένο. Το φλερτ ΝΔ- Διαμαντοπούλου φαίνεται πως γίνεται όλο και πιο θερμό".

Βρε την Αννούλα της φωτοτυπίας! Νέο βαφτιστήρι; Σε βάπτισε στην κολυμπήθρα ο νονός Κούλης; Τι μου θύμισες όμως! Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να σας χαλάσω το φλερτ, είστε τόσο ταιριαστοί, σαν τον τέντζερη και το καπάκι, αλλά μια Άννα Διαμαντοπούλου, πολιτικό του ΠΑΣΟΚ, που στις εκλογές του 2004 παρακολουθούσε τη ΝΔ και την κατήγγελλε τότε για διακίνηση φυλλαδίων, με υβριστικό περιεχόμενο για τον Γιώργο Παπανδρέου εκ μέρους της με αποδέκτες κυρίως ιερείς, τι την έχεις; Περασμένα ξεχασμένα βρε ασφαλώς! Άλλωστε ο Σαμαράς είχε πει περισσότερα και χειρότερα για τη γαλάζια στάνη, αλλά τελικά τον έκαναν τσοπάνη. Και στήριξε μετά τον Κούλη! Αυτό βέβαια πρέπει να τον πόνεσε πολύ.

Μόνο ο νόμος Κούλη μου; Γιατί να μην φέρεις και την ίδια την Άννα στη ΝΔ; Δώσε της πάλι το Υπουργείο Παραπαιδείας και Φωτοτυπίας. Η ίδια είπε δεν είναι πια ΠΑΣΟΚ. Κάποτε, σαν παιδί κι αυτή, έκανε σφάλματα. "Κανείς δεν είναι άσφαλτος" όπως είπε και μια πασίγνωστη τραγουδίστρια. Κι άσφαλτος η Άννα δεν ήταν ποτέ. Μια ζωή λάθη.
Ο νόμος όμως της Αννούλας και η θητεία της θα μείνουν αξέχαστα. Γιατί όταν ήταν υπουργός η αξία των σχολικών βιβλίων αυξήθηκε κατακόρυφα. Έγιναν είδος προς εξαφάνιση!

Μαθητές! Να τρόπος να βγάλετε λεφτά! Μην πετάξετε τα βιβλία, μην τα μουτζουρώσετε, κρατήστε τα, κι αν (λέμε ΑΝ) έρθει η ΝΔ, θα γίνουν ανάρπαστα. Θα τα πουλάτε στη μαύρη αγορά για χρυσά.

Δεν βλέπω όμως τον Κούλη πάνω από 20%. Καλά τον Σύριζα ούτε 10, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα μαγειρέψουν οι τοκογλύφοι. Κρατήστε τα λοιπόν, στην καλύτερη θα τα μοσχοπουλήσετε, στην ανάγκη θα τα φάτε με την πείνα που θα πέσει. "Βιβλιοφάγους" θα σας κάνει ο Κυριάκος.

Φυσικά του αρέσουν όχι μόνο αυτά που έκανε η Διαμαντοπούλου. Οι Μητσοτάκηδες ξέρουν να εκτιμούν όλες τις μεγάλες καταστροφές που κάνουν "επαγγελματίες δολοφόνοι" της Υγείας, της Παιδείας, της Οικονομίας... Χρόνια καταστρέφουν, έτσι έχουν αποκτήσει την κατάλληλη πείρα και προϋπηρεσία. Τι να φτουρήσουν οι ερασιτέχνες του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα του Δρακουμέλ του Νεότερου; Τι να προλάβουν να καταστρέψουν και να ξεπουλήσουν; "Ψιλοπράματα", μερικές δεκάδες ΔΕΚΟ, νησιά, ακρογιάλια, αεροδρόμια...

Ο Μητσοτάκης έχει πολύ μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Γι αυτό στελεχώνει από τώρα τη dream team του Χάρου. Από ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, Ναζί, κι άλλες συμμορίες θα πάρει τους χειρότερους, τους πιο σάπιους. Πως θα κάνει περικοπές στις δαπάνες; Πως θα κόψει λαρύγγια, υπαλλήλων, συνταξιούχων και άνεργων; Πως θα χαρίσει εκατομμύρια σε όσους έχουν δισεκατομμύρια; Τώρα ξέρεις γιατί τα ΜΜΕ στα μαϊμού γκάλοπ λένε ότι "οι περισσότεροι ταυτίζονται με τις θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη". Ρώτησαν μαφιόζους. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger