Home » » O Π. Καμμένος στη ΔΕΘ για τα καψώνια στον στρατό και την καταδίκη του Ν.Αργυρίου (Δίκτυο Σπάρτακος)

O Π. Καμμένος στη ΔΕΘ για τα καψώνια στον στρατό και την καταδίκη του Ν.Αργυρίου (Δίκτυο Σπάρτακος)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 | 9:06 μ.μ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: O Πάνος Καμμένος είναι ο πρώτος ΥΕΘΑ της Μεταπολίτευσης που καλύπτει τα καψόνια στην Σχολή Ευελπίδων!
Ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος στη ΔΕΘ για τα καψώνια στον στρατό και την καταδίκη του Ν.Αργυρίου (Δίκτυο Σπάρτακος)

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη 81η ΔΕΘ, ο ηγέτης των ΑΝΕΛ και ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, δέχτηκε ερώτηση από την εφημερίδα Πριν και το δημοσιογράφο Χρήστο Αβραμίδη για το αν γίνονται καψόνια στον Στρατό και μάλιστα στην Σχολή Ευελπίδων επί της υπουργίας του. Επίσης, του ζητήθηκε να τοποθετηθεί στο ζήτημα της καταδίκης του Νίκου Αργυρίου, εκπροσώπου της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ  όταν αποκάλυψαν ότι συνεχίζονται να γίνονται καψόνια στον Ελληνικό Στρατό.

Η απάντηση του Υπουργού Άμυνας ήταν μια πραγματική πρόκληση για τα δημοκρατικά αισθήματα του λαού μας αφού ο Πάνος Καμμένος έγινε ο πρώτος ΥΕΘΑ που νομιμοποίησε τα καψόνια στην Σχολή Ευελπίδων!

Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι μέχρι τώρα Υπουργοί Άμυνας, από τον Αβέρωφ μέχρι το Δημήτρη Αβραμόπουλο, όταν έρχονταν στη δημοσιότητα καταγγελίες για καψόνια είτε στις μονάδες εις βάρος στρατιωτών, είτε στις λεγόμενες Παραγωγικές Σχολές, δήλωναν άγνοια, αρνούνταν τα περιστατικά και διέταζαν ΕΔΕ, υποσχόμενοι ότι "το μαχαίρι θα φτάσει βαθιά στο κόκκαλο και θα αποδοθούν ευθύνες, τιμωρώντας τους πρωταγωνιστές των βαναυσοτήτων".

Ο Πάνος Καμμένος, που θυμίζουμε έχει δώσει δείγματα γραφής πολιτικής συγκάλυψης όταν καταρχήν αρνήθηκε το γεγονός και ακολούθως δεν προχώρησε την παραδειγματική τιμωρία των ΟΥΚάδων που βροντοφώναξαν προκλητικά εθνικιστικά συνθήματα στην Στρατιωτική Παρέλαση της ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger