Home » , , » Ανταρσύα: Ο ηρωικός ένοπλος αγώνας του ΕΑΜ δεν προσφέρετε για κυβερνητική καπηλεία

Ανταρσύα: Ο ηρωικός ένοπλος αγώνας του ΕΑΜ δεν προσφέρετε για κυβερνητική καπηλεία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 | 5:43 μ.μ.

Πηγή: ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Πλατεία της Καισαριανής την Κυριακή (2/10) το απόγευμα, στις 6.00 μμ.

 Η κυβερνητική φιέστα στο σκοπευτήριο της Καισαριανής αποτελεί  μια προσπάθεια ξεπλύματος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και του Α. Τσίπρα που επιδιώκει μέσω του ηρωικού ένοπλου απελευθερωτικού αγώνα του ΕΑΜ να νομιμοποιήσει την δική του ντροπιαστική  Βάρκιζα, την βαρβαρότητα των μνημονίων, την υποδούλωση στους εκμεταλλευτές και δυνάστες της ΕΕ, του ΔΝΤ των πολυεθνικών.

Λίγες μόνο μέρες πριν εκχώρησαν όλο την δημόσια περιουσία στο υπερταμείο των δανειστών και των "επενδυτών" και σήμερα "πουλάνε" τιμή στους εκτελεσμένους της Καισαριανής. Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός,  μπροστά στην προώθηση της πολιτικής τους με τις λιγότερες δυνατές αντιδράσεις δεν έχουν κανένα πολιτικό και ηθικό ενδοιασμό.  Αφήστε ήσυχους αυτούς που πάλεψαν και έδωσαν την ζωή τους για την ελευθερία, το διώξιμο των κατακτητών, την εθνική κυριαρχία, την λαϊκή  εξουσία. Ανήκετε  στους εχθρούς τους.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τους εργαζόμενους και τον λαό να παλέψουν ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, στην προσπάθεια  εξευτελισμού του μεγαλειώδους εαμικού κινήματος. Καλεί σε αντικυβερνητική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία της Καισαριανής την Κυριακή το απόγευμα, στις 6.00 μμ.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

2 Οκτωβρίου 2016 στις 1:32 π.μ.

Αυτό που αξίζει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στα ρεμάλια-κολαούζους του ΣΥΡΙΖΑ "αριστερής" κυβέρνησης και νεκροθάφτες του κινήματος είναι πίσσα και πούπουλα.

2 Οκτωβρίου 2016 στις 8:28 π.μ.

Το σχόλιο του "deldio" είναι απαράδεκτο, χυδαίο, αλήτικο και υβριστικό. Αλλά πιο απαράδεκτοι είναι οι διαχειριστές του ΒΚ που δημοσιεύουν τέοια βοθρολύματα (αυτό που αξίζει σε μια κομμουνιστική οργάνωση είναι... πίσσα και πούπουλα!!!! Και επιπλέον, τα μέλη της κομμουνιστικής οργάνωσης είναι... ρεμάλια!!! Σαν να ακούμε κάποιον δωσίλογο στην περίοδο του εμφυλίου να βρίζει τους κομμουνιστές!). Δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανείς με τους έμμισθους αλήτες υβριστές που συχνάζουν εδώ (πασίγνωστοι είναι πλέον), αλλά με σας, διαχειριστές του ΒΚ: ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!!!!!!

2 Οκτωβρίου 2016 στις 6:45 μ.μ.

Δεν έχετε πρόβλημα να δημοσιεύετε υβριστικά προς τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σχόλια ("ρεμάλια", "τους αξίζει πίσσα και πούπουλα"). Δεν δημοσιεύετε όμως σχόλια που σας κάνουν, ευγενικά, παρατήρηση για αυτό σας το ατόπημα. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΟΙ! ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ!!!

2 Οκτωβρίου 2016 στις 9:42 μ.μ.

Επειδή είσαι εύθικτος να μας υπενθυμίσεις τί έλεγες σαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις 26-1-2015 όταν ο Τσίπρας σπεκουλάριζε καταθέτοντας λουλούδια στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, βρωμίζοντας το χώρο. Κομμουνιστή. Να μας υπενθυμίσεις γιατί πήγαινες σαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις συγκεντρώσεις στήριξης της περήφανης συριζέικης διαπραγμάτευσης το Φλεβάρη 2015, και τίνος γινόσυνα ορντινάτσα έτσι. Κομμουνιστή. Να μας εξηγήσεις γιατί σαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ αβαντάριζες τα παρτάλια του Σύριζα και γιατί δημιουργούσες ψεύτικες προσδοκίες και συνθήκες αναμονής και ελπίδας στο λαό για την τάχα μου αριστερή κυβέρνηση, και κατηγορούσες το ΚΚΕ που δεν γινόταν ουρά των ρεμαλιών όπως έκανες εσύ. Κομμουνιστή. Να μας πεις γιατί σαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ ξεπλένεις τον εργοδοτικό-κυβερνητικό συνδικαλισμό κάνοντας κοινά ψηφοδέλτια και συμμαχώντας με πασοκοσυριζαίους, ξεφωνημένα τσιράκια του κεφαλαίου. Κομμουνιστή. Και τέλος, να μας πεις γιατί σαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ εξαπατούσες το λαό πέρυσι το καλοκαίρι στο δημοψήφισμα όταν τον καλούσες να ψηφίσει ΟΧΙ στο δημοψήφισμα-απάτη του Τσίπρα, δίνοντας στην ψήφο του ένα δικό του (τρομάρα σου!) περιεχόμενο, ούτως ώστε και κλακαδόρος του ΣΥΡΙΖΑ να είσαι και ταυτόχρονα να κρατάς αποστάσεις για να παραμυθιάζεις τα γίδια που σε ακολουθούν. Κομμουνιστή. Όταν απαντήσεις σε αυτά, όταν κάνεις αυτοκριτική γι' αυτά, διότι κρύβεσαι και δεν τολμάς να τα αναφέρεις θεωρώντας ότι έχουμε υποστεί αμνησία, θα ανακαλέσω. Γκε, γκε κομμουνιστή;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger