Home » , » Στην εκπομπή "Με Χωρίς Πατρίδα" μιλούν στελέχη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς με αφορμή την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα στις 15 Νοεμβρίου. (Ηχητικό)

Στην εκπομπή "Με Χωρίς Πατρίδα" μιλούν στελέχη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς με αφορμή την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα στις 15 Νοεμβρίου. (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 | 5:45 μ.μ.

Η εκπομπή "Με Χωρίς Πατρίδα" της ERTopen που μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 23.00 είναι μια ελεύθερη φωνή, ταξικά προσανατολισμένη.  Στο παρακάτω ηχητικό παρακολουθούμε την εκπομπή που έγινε με αφορμή την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα στις 15 Νοεμβρίου.

Διαβάζουμε το κείμενο που συνοδεύει το ηχητικό:

" Ο νομπελίστας πολέμαρχος Μπαράκ Ομπάμα επισκέπτεται την Αθήνα στις 15 Νοεμβρίου, καλεσμένος της φιλελεύθερης κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Ας τον υποδεχτούμε όπως αρμόζει σε ένα μακελάρη λαών.

Η εκπομπή "Με Χωρίς Πατρίδα"  ανοίγει τα μικρόφωνα σε συλλογικότητες και πολιτικά κόμματα που ετοιμάζουν την υποδοχή του.

Τοποθετούνται οι: Γιάννης Κουκάκης (Κόκκινη Γραμμή - Ομάδα για την εργατική αντεπίθεση), Νίκος Πελεκούδας (ΕΕΚ), Πέτρος Γιώτης (Εφημερίδα Κόντρα), Χρήστος Πολίτης (Συνέλευση Αναρχικών-Κομμουνιστών για την ταξική αντεπίθεση ενάντια στην Ε.Ε.), Γιώργος Καλαϊτζίδης (Αναρχική Συλλογικότητα Ρουβίκωνας), Άγγελος Χάγιος (ΑΝΤΑΡΣΥΑ)

 Όλοι στους δρόμους, εκεί θα σπάσουμε το φόβο της εξουσίας.

Ο αγώνας συνεχίζεται - Ούτε βήμα πίσω!"

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger