Home » , , » Να λοιπόν που η απειλή της Μαντόνας, ότι θα κάνει στοματικό σεξ σε όποιον ψηφίσει την Κλίντον έπιασε τόπο

Να λοιπόν που η απειλή της Μαντόνας, ότι θα κάνει στοματικό σεξ σε όποιον ψηφίσει την Κλίντον έπιασε τόπο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 | 4:31 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Χωρίς πλάκα θα θελα να ήμουν εξωγήινος. Να κάτσω σε μια μεριά να κάνω χάζι τη Γη.
Τη Γη η οποία δεν θα καταστραφεί από μετεωρίτη αλλά από τρολάρισμα.
Να λοιπόν που η απειλή της Μαντόνας, ότι θα κάνει στοματικό σεξ σε όποιον ψηφίσει την Κλίντον έπιασε τόπο.

Μονοκούκι τον παλαβό οι τρομοκρατημένοι καουμπόηδες. Να δώσω συγχαρητήρια στα κινούμενα σχέδια, τους Simpsons, που βρήκαν ότι θα βγει πρόεδρος ο μουρλός, πριν καν βάλει υποψηφιότητα. Μεγάλη επιτυχία. Όπως και στην κινέζικη μαϊμού που είχε φιλήσει τη φωτογραφία του Τράμπ.
Στην αρχή νόμισα ότι το έκανε, γιατί είδε συγγενή του, αλλά όχι! Η Χίτλερι ήταν πιο τρομακτική!

Και τώρα πρέπει να ζητήσω συγνώμη από τις μαϊμούδες που τις αποκαλώ "δημοσκοπήσεις". Συγνώμη, οι πίθηκοι έχουν πολύ περισσότερο μυαλό από τους δημοσκόπους, και πέφτουν μέσα. Την είχα ψυλλιαστεί λίγο τη δουλειά, όταν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων έβγαζαν Χίλαρι με μεγάλη διαφορά.
Κατάλαβες τώρα Κούλη, γιατί πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι; Γιατί τα γκάλοπ μας λένε τι δεν θα γίνει. Μην πληρώνετε αναλυτές, μην πετάτε λεφτά σε στημένες έρευνες, βάλτε ένα πίθηκο, ένα γορίλα, ένα ουρακοτάγκο, να σας πει τι συμβαίνει.
Αντιλαμβάνεσθε την ειρωνεία για τα ΜΜΕ, όταν καρτούν και ζώα έχουν μεγαλύτερη ακρίβεια στις αναλύσεις τους;

Είχα πει ότι ο μόνος τρόπος να βγει η Χίλαρι ήταν να βάλουν ένα ρατσιστή μεταλλαγμένο δίποδο καρχαρία, που με τις δηλώσεις του θα προκαλέσει αηδία. Έκανα λάθος, το παραδέχομαι. Φαίνεται ότι ακόμα και να απειλούσαν με εκτέλεση μετά βασανιστηρίων, πάλι δεν θα ψήφιζαν την πιο αντιπαθητική πολιτικό. Σαν τον Άδωνη, ακόμα και μόνη της να έβαζε, θα έχανε. Γιατί υπήρχε ένα ψευτοδίλημμα: Είχαμε δυο αδίστακτους υποψήφιους, που υπηρετούν το ίδιο άδικο και διεφθαρμένο σύστημα.

Όποιος και να έβγαινε τα ιδία σκατά θα κάνει. Αλλά οι ψηφοφόροι απλά βαρέθηκαν τη φάτσα της άπληστης και αδίστακτης υπουργού, η οποία ανάμεσα στα άλλα έκανε το λάθος να μπλέξει τη Ρωσία με τις εκλογές των ΗΠΑ. Αυτό ήταν μοιραίο.

Ο Πούτιν σταμάτησε για λίγο να βομβαρδίζει το Χαλέπι, αλλά καλού κακού έκανε και κάποιες κινήσεις που έδειχναν πως πάμε για το μεγάλο μπουμ. Κάτι ασκήσεις για πυρηνικό πόλεμο, κάτι ετοιμότητες και προώθηση στρατού στα σύνορα... αυτά δεν πέρασαν απαρατήρητα στο μέσο Αμερικανό, που έχει τα δικά του μεγάλα προβλήματα, τα οποία φυσικά δημιούργησε η πολιτική του Μπάμια και των προηγούμενων. Ε, τώρα να φάει κατακέφαλα και ρώσικο πύραυλο πήγαινε πολύ.

Κυρίως όμως προτίμησαν τα αφεντικά παρά τα δουλάκια. Όχι μεσάζοντες, πολιτικούς δηλαδή, στην υποτέλεια και την αρπαγή. Ο Τράμπ θα κοιτάξει να αλώσει το κράτος προς όφελος των εταιρειών του. Αλλά το ίδιο θα έκανε και η Χίλαρι για άλλες πολυεθνικές, που ήταν πίσω της, με τη διαφορά ότι θα έπαιρνε και το κέρδος του μεσάζοντα. Άρα θα στοιχήσει περισσότερο η διαφθορά στη "λιανική" από το να πάρεις την καταστροφή σε τιμές χοντρικής, κατευθείαν από τον παραγωγό νίλας.

Η Κλίντον το μόνο προσόν που είχε, ήταν ότι την κεράτωσε ο άντρας της. Ενώ όσο ήταν Πρόεδρος ο Βασιλάκης και χούφτωνε τη Μόνικα, το έπαιζε πολιτισμένη κι ότι συγχωρεί, μόλις έφυγε από το Λευκό Οίκο, απαίτησε να την προωθήσει. Αυτό δείχνει υποκρισία και τύπο που δε διστάζει μπροστά σε τίποτα. Όταν θυσιάζεις την αξιοπρέπειά σου, μπορεί κάποιος να σε εμπιστευτεί;

Αλέξη, το λέω και για σένα. Αχ ρε Βασίλη με τα πούρα σου. Αν δεν ήσουν εσύ, η Χίλαρι δεν θα ήταν καν υπουργός και θα είχαν ίσως γλυτώσει μερικές χιλιάδες ψυχές. "Ίσως" γιατί οι πολυεθνικές θα έβρισκαν άλλο καθίκι. Να! Βρήκαν τον Τράμπ. Γι αυτό θα θελα να μην ήμουν γήινος να τον πιώ μαζί με τους υπόλοιπους. Κάτι ακόμα: Όταν έχεις αφροαμερικάνο Πρόεδρο, αλλά οι μπάτσοι ξεκληρίζουν τις μειονότητες, ψήφο δεν βλέπεις, όσο και να το παίζεις κατά του ρατσισμού. Ο κόσμος ένιωσε στο πετσί του την πολιτική Ομπάμα και ψήφισε τον άλλο φασίστα, έτσι για σπάσιμο.

Τώρα να ξεράσω όχι μόνο με την Αμερικάνικη δημοπρασία, γιατί δημοκρατία δεν είναι με τίποτα, αλλά και τα ελληνικά ΜΜΕ που αγωνιούσαν ποιό θα είναι το αφεντικό, λες και θα αλλάξει κάτι. Αχ τρομάρα σας... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger