Home » , , » Σε καραμπινάτο φιάσκο κατέληξε η περιοδεία των δυο χρυσαυγιτών βουλευτών σε Χίο και Λέσβο.

Σε καραμπινάτο φιάσκο κατέληξε η περιοδεία των δυο χρυσαυγιτών βουλευτών σε Χίο και Λέσβο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 | 9:11 μ.μ.

Σε καραμπινάτο φιάσκο κατέληξε η περιοδεία των δυο χρυσαυγιτών βουλευτών σε Χίο και Λέσβο. Χτες αν και το ναζιστικό μόρφωμα, κάνοντας μια κινητοποίηση σε όλο το νησί της Χίου προσπαθώντας να υπάρξει μια «αξιοπρεπή» παρουσία πολιτών στην μάζωξη της ναζιστικής συμμορίας το αποτέλεσμα ήταν αξιοθρήνητο γι’ αυτός. Σύμφωνα με δημοσιογραφικό κείμενο σε αστικό ΜΜΕ «περίπου 40 άτομα παρακολούθησαν την ομιλία των Χρυσαυγιτών για το "λαθρομεταναστευτικό" την Τρίτη, ενώ 200 διαδήλωναν ενάντια της ΧΑ. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στελέχη της ΧΑ δεν άφησαν τους δημοσιογράφους να φωτογραφίσουν το ολιγοπληθές κοινό».

Χειρότερα ήταν τα πράγματα για τα στελέχη του Μιχαλολιάκου στην Μυτιλήνη. Αντιγράφουμε από τοπική ιστοσελίδα της Λέσβου: «Ομάδα ακτιβιστών και φοιτητών ετοίμασε "θερμή υποδοχή" σήμερα το πρωί στους Χρυσαυγίτες Βουλευτές Κασιδιάρη και Λαγό στο Λιμάνι της Μυτιλήνης, όπου ανέμεναν να καταφτάσουν με το πλοίο, ερχόμενοι από την ομιλία τους στη Χίο. Εν τέλει οι βουλευτές φυγαδεύτηκαν και οι διαδηλωτές αποχώρησαν από το λιμάνι».

Τα νεοναζί «μπουμπούκια» Κασιδιάρης και Λαγός ένιωσαν την καυτή ανάσα των αντιφασιστών και στην προγραμματισμένη συγκέντρωση τους σε ξενοδοχείο της Θερμής.
Αν και είχε δημιουργηθεί μια πρωτοφανή αστυνομοκρατία και η οποία «προστάτευσε» την νεοναζί μάζωξη από το να αισθανθεί την δυναμική παρουσία των εκατοντάδων διαδηλωτών, που διαδήλωσαν εναντίον τους, το μήνυμα ήταν βροντερό: Η Λέσβος με τις τεράστιες αριστερές παραδόσεις είναι και θα παραμείνει έναν αντιφασιστικό νησί, στο οποίο δεν υπάρχει οξυγόνο για να επιβιώσουν τα νεοναζί μιάσματα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger