Home » , » Στο ρυθμό του χαβά ... Γιωτόπουλου

Στο ρυθμό του χαβά ... Γιωτόπουλου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 | 2:08 μ.μ.


Όταν πρόσφατα ο Α. Γιωτόπουλος είχε δημοσιεύσει ένα κείμενο στο «Εθνος» τι σχολιάσαμε με δυο αναρτήσεις, «Γιωτόπουλος: Σαν κοινός ρουφιάνος» τιτλοφορούσαμε την δική μας τοποθέτηση, «Α. Γιωτόπουλος: Η απόλυτη εξαχρείωση ενός ποταπού», είχε τίτλο το κείμενο της «ΚΟΝΤΡΑΣ» που αναδημοσιεύσαμε.

Μετά, λοιπόν τους ισχυρισμούς του καταδικασμένου ως αρχηγού της 17Ν η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένια Δημητρίου έδωσε εντολή στην αντιτρομοκρατική να ξαναανοίξη ο φάκελος της 17Ν και να διερευνηθούν τα γραφόμενα του Γιωτόπουλου ο οποίος έκανε λόγο για ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης.

Δεν μπορεί να γνωρίζουμε αν υπάρξουν εξελίξεις και ποιας μορφής θα είναι σ’ αυτή την υπόθεση. Το δεδομένο είναι ότι αύριο στην νέα εφημερίδα του Κώστα Βαξαβάνη, "Documento", δημοσιεύεται «αποκλειστική συνέντευξη Κουφοντίνα για τα ασύλληπτα μέλη της 17 Νοέμβρη» -όπως λέει το διαφημιστικό της σποτάκι- (την οποία θα δημοσιεύσουμε) ενώ σήμερα στην «εφημερίδα των Συντακτών» υπάρχει ολοσέλιδο άρθρο που υπογράφει ο Τάσος Παππάς που τιτλοφορείται «Η 17Ν, ο Γιωτόπουλος, τα ασύλληπτα …πιστόλια και ο Κουφοντίνας», το οποίο και παραθέτουμε:

Η επιστολή Γιωτόπουλου στο «Εθνος» έχει ασφαλώς μεγάλο ενδιαφέρον: για τους ιστορικούς που μελετούν την ιστορία της «17 Νοέμβρη», για τις διωκτικές αρχές, επειδή ο καταδικασμένος σε ισόβια Αλ. Γιωτόπουλος ισχυρίζεται ότι διαθέτει στοιχεία για ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης, αλλά για και την κοινή γνώμη - τουλάχιστον εκείνο το κομμάτι της που πιστεύει ότι δεν έχουμε μάθει όλη την αλήθεια. Στις υποθέσεις τέτοιου τύπου η περιέργεια εξάπτεται όταν εμφανίζονται άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν πρόσωπα που έχουν μείνει σκοπίμως στο απυρόβλητο. Για να δούμε τα βασικά σημεία της επιστολής του Αλ. Γιωτόπουλου και τα ερωτήματα που δημιουργούνται;

• Η επιστολή γράφτηκε, όπως λέει ο ίδιος, τον Ιούνιο, αλλά δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο. Γιατί τόση καθυστέρηση; Εχασε κάθε ελπίδα ότι θα πάρει την άδεια ολίγων ημερών (τη δικαιούται από το 2011) ή την αποφυλάκιση (επικαλείται το άρθρο 15 του Ποινικού Κώδικα); Είναι σύμπτωση ότι η επιστολή βγήκε λίγες μέρες πριν από την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα; Ποντάρει ο Αλ. Γιωτόπουλος στην ενεργοποίηση του ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger