Home » , » Ο Θέμος (γλίτσας) Αναστασιάδης ξαναστοχοποιεί την Δέσποινα Κουτσούμπα

Ο Θέμος (γλίτσας) Αναστασιάδης ξαναστοχοποιεί την Δέσποινα Κουτσούμπα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 | 6:19 μ.μ.

Τίτλο τιμής αποτελούν οι επιθέσεις που δέχεται το στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δέσποινα Κουτσούμπα από κάτι πολιτικά ρετάλια τύπου ανθυποΚασιδιάρη Τζήμερου (Την είχε χαρακτηρίσει «ένα περίεργο, απροσδιόριστο ον από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ») και κάποιους χρυσαυγίτες με πολιτικά όπως ο «κομιστής» του οποίου η φυλλάδα της είχε αποδώσει ότι διακατέχεται «από εκστατική μανία, υπερκινητική και βίαιη συμπεριφορά». (Φυσικά η απάντηση που πήρε το ρυπαρογράφημα αυτό από την Δ. Κουτσούμπα ήταν καταπέλτης και μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ).

Τώρα πάλι η ιστοσελίδα του «Πρώτου Ψέματος» επικαλούμενη πληροφορίες άλλου ιστότοπου παρουσιάζει ένα εγκεφαλικά κατασκευασμένο  γεγονός που υποτίθεται διαδραματίστηκε στην χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και στο οποίο πρωταγωνιστεί η «μαινόμενη επικεφαλής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δέσποινα Κουτσούμπα».
Μιλάμε για ένα επεισόδιο –σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα- στο οποίο δημιουργήθηκε τέτοια αναστάτωση ώστε «προς στιγμήν υπήρξαν σκέψεις να κληθούν τα ΜΑΤ».

Ανούσιο θα είναι να σχολιάσουμε τέτοια ανόητα δημοσιεύματα που το μόνο αποτέλεσμα τους είναι να συμπαθήσουμε ακόμα περισσότερο το μαχητικό στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Μπορούμε όμως να σχολιάσουμε ότι τέτοια άτομα όπως ο Θ. Αναστασιάδης αφού βγήκε εντελώς λάδι από μια σειρά δικαστικές περιπέτειες –ξέρετε, ρόζ DVD, 5 «μαύρα» εκατομμύρια ευρώ κ.α- τώρα διευθύνει την μεγαλύτερη σε κυκλοφορία Κυριακάτικη εφημερίδα. Και φυσικά δεν είναι το μοναδικό «καταξιωμένο» άτομο στην εποχή που ζούμε.
Σε ένα τέτοιο διεφθαρμένο από την φύση του πολιτικό σύστημα είναι επόμενο να αναδεικνύονται τύποι λαθρόβιοι που η αθλιότητα και η ποταπότητά τους ισοδυναμούν με «αρετή» και εφαλτήριο «επιτυχίας».  

Οπως έγραφε και ο Ν. .Μπογιόπουλος «στο πλαίσιο των κύριων δραστηριοτήτων του, όταν δηλαδή δεν διαφημίζει τη Χρυσή Αυγή, ο Θέμος (ο γλίτσας) Αναστασιάδης εντοπίζεται ενίοτε να πρωταγωνιστεί σε μεταμεσονύκτιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις με βιζιτούδες πολυτελείας σε ρόλους που θα ζήλευαν ακόμα και οι κανονικοί νταβατζήδες κι άλλοτε σε ρόλους βιντεοκομιστή προς και από τα Μέγαρα Μαξίμου». 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger