Home » , » Οταν η αστυνομία και ο στρατός μετατρέπονται "μαγικά" σε "σωματοφύλακες", για να γίνουν συντομότατα δεσμοφύλακες.

Οταν η αστυνομία και ο στρατός μετατρέπονται "μαγικά" σε "σωματοφύλακες", για να γίνουν συντομότατα δεσμοφύλακες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 | 8:24 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

 "Ένα περιστατικό που μοιάζει πολύ με την επίθεση που είχε γίνει τον Ιούλη στη Νίκαια της Γαλλίας, από το «Ισλαμικό κράτος», με 86 νεκρούς και 434 τραυματίες, συνέβη χτες γύρω στις 9 το βράδυ (τοπική ώρα) στο Βερολίνο. Αυτή τη φορά, ένα μεγάλο φορτηγό πολεμικής εταιρείας έπεσε με ταχύτητα γύρω στα 60 χλμ. (όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες) σε υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά, γεμάτη κόσμο, στο κέντρο της γερμανικής πρωτεύουσας. Το φορτηγό φέρεται να διέσχισε 80 μέτρα μέσα στο πλήθος και επιβεβαιώνεται ο θάνατος 9 ανθρώπων και ο τραυματισμός 50 ακόμα, πολλοί από αυτούς σοβαρά. Η αστυνομία επιφυλασσόταν να χαρακτηρίσει την ενέργεια ως «τρομοκρατική επίθεση», αν και κάποιοι τοπικοί αξιωματικοί είχαν κάνει λόγο για αυτό, σημειώνοντας ότι υπάρχουν αρκετοί τραυματίες. Αργότερα, έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές ότι συνελήφθη σε παρακείμενο πάρκο ύποπτος φερόμενος ως ο οδηγός του φορτηγού και βρέθηκε και ένας νεκρός άγνωστο πώς, που εμφανίζονταν ως συνοδηγός. Ωστόσο, συνεχίζονταν οι έρευνες για να διαλευκανθεί η όλη υπόθεση και τα κίνητρα της ενέργειας.
Επίσης, στην Ελβετία στο κέντρο της Ζυρίχης (βόρεια Ελβετία) σημειώθηκαν πυροβολισμοί. Ένας άνδρας, ντυμένος με μαύρα ρούχα και μαύρο σκούφο, περίπου 30 χρόνων, εισέβαλε σε ένα τέμενος, ανοίγοντας πυρ ενάντια σε πιστούς που προσεύχονταν το βράδυ της Δευτέρας, τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους. Οι δύο από τους τρεις άνδρες έχουν τραυματιστεί σοβαρά, ενώ ο φερόμενος ως δράστης διέφυγε από το σημείο της επίθεσης, σύμφωνα με την αστυνομία. Όπως ανέφεραν οι αρχές, ένα πτώμα εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι συνδέεται με την ένοπλη επίθεση". (Ριζοσπάστης).

Τελικά οι νεκροί είναι 12 και οι τραυματίες 48.

Ας αναρωτηθούμε ποιοι ωφελούνται, ποιοί δημιουργούν κλίμα καχυποψίας και ποιοι ονειρεύονται πολέμους. Υπάρχουν φασίστες μουσουλμάνοι και φασιστές χριστιανοί. Πιο σωστά και οι μεν και οι δε καπηλεύονται τη θρησκεία. Υπάρχουν ηλίθιοι που ονειρεύονται σταυροφορίες και τζιχάντ. Πίσω από αυτούς είναι όσοι θέλουν να κυβερνήσουν αυταρχικά. Κι ο καλύτερος τρόπος να καταστείλεις δικαιώματα είναι να το ζητήσουν τα ίδια θύματα της εκμετάλλευσης. Βρίσκουν λοιπόν μερικούς λούμπεν ή κάμποσους αναλώσιμους φανατικούς να τους κάνουν τη δουλειά. Συνήθως τυφλό χτύπημα σε απλούς ανθρώπους. Γιατί το τυφλό χτύπημα, απευθύνεται σε όλους, επομένως όλοι αισθάνονται ανασφάλεια. Υπό το σοκ της φρίκης θέλουν να νιώσουν περισσότερο ασφαλείς.

Η αστυνομία και ο στρατός μετατρέπονται έτσι "μαγικά" σε "σωματοφύλακες", για να γίνουν συντομότατα δεσμοφύλακες. Μετά οι αυτουργοί παίζουν το γνωστό θέατρο. Κατηγορούν όσους δεν μισούν ως δήθεν "υπεύθυνους της συμφοράς, αφού δεν βλέπουν τον κίνδυνο". Υπάρχει κίνδυνος: Ο ρατσισμός που θα ρίξει στα χέρια αδίστακτων απλούς ανθρώπους και θα τους μεταμορφώσει σε στρατιώτες έτοιμους να σκοτώσουν τον "εχθρό", όποιον αποφασίσει ο αρχηγός.

Ο φασισμός είναι μίσος και ο κάθε φασίστας μισεί τους άλλους φασίστες που έχουν διαφορετική θρησκεία ή κατάγονται από "εχθρική" χώρα. Ενώ δεν χωνεύονται μεταξύ τους χρειάζονται ο ένας τον άλλο για να καλλιεργηθεί η έχθρα υπερτονίζοντας τις διαφορές, φανατίζοντας και αποπροσανατολίζοντας από τα σοβαρά προβλήματα. Περισσότερη καταστολή λοιπόν, πιο πολλή υποψία κι άλλη απομάκρυνση, ώστε να βγουν αληθινοί όσοι δημιούργησαν το πρόβλημα.

Πράγματι ο ναζί που είπε πως αυτοί οι νεκροί είναι της Μέρκελ είπε αλήθεια. Μισή. Γιατί ξέχασε πως είναι έργο και δικό του. Διότι η Μέρκελ φυλακίζει αθώους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Γιατί ως τώρα μεταχειρίζονται τους πρόσφυγες σαν απειλή και πρόβλημα ενώ είναι θύματα των προβλημάτων που οι ίδιοι δημιούργησαν όταν το ΝΑΤΟ που μετέχει η Γερμανία, ενισχύει τον ISIS και άλλες "θεούσες" του Ισλάμ. Επειδή κάνει ιμπεριαλιστική - ακροδεξιά πολιτική που δημιουργεί ανισότητα, αγανάκτηση και μίσος. Προκαλούν αβάστακτο πόνο ακριβώς γιατί όταν πονάμε, είναι δύσκολο να σκεφτούμε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger