Home » , » Ποιός οπλίζει το χέρι δολοφόνων;

Ποιός οπλίζει το χέρι δολοφόνων;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 | 4:17 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Νάτο λοιπόν. "Ο κόσμος πρέπει να αλλάξει σκεπτικό" είπε ο εκπρόσωπος της μειοψηφίας, καταλληλότερος "πλανητάρχης". Όλα τα τυφλά χτυπήματα σκοπεύουν ακριβώς σ' αυτό, να δικαιώσουν το ρατσισμό. Πιο καλά για τους φασιστές (χριστιανούς, μουσουλμάνους ή άλλους) να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε. Θα σκέφτεται ο κάθε φύρερ για μας.

Ο πρόσφυγας, που φρόντισαν όλοι να στήσουν στον τοίχο, δεν είναι σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στο Βερολίνο. Τότε γιατί; Διότι ήταν τέλειο για όσους ήθελαν να κλείσουν τα σύνορα, ένας φουκαράς μετανάστης να είναι τρομοκράτης του ISIS. Θα ήταν η καλύτερη αφορμή να απελαθούν οι υπόλοιποι, που είναι θύματα της παγκόσμιας τρομοκρατίας από τους πλούσιους ιμπεριαλιστές.

Ποιός οπλίζει το χέρι δολοφόνων; Σίγουρα οι περισσότεροι πρόσφυγες έφυγαν ακριβώς για να γλυτώσουν από τους φασίστες δολοφόνους των χωρών τους και άλλοι από τη φτώχεια που προκάλεσε η λεηλασία των αποικιοκρατικών πολυεθνικών. Η προσφυγιά είναι το αποτέλεσμα της ναζιστικής πολιτικής ΝΑΤΟ - ΕΕ και άλλων φιλικών ολοκληρωτικών καθεστώτων.

"Γιατί δεν πάνε στη Σαουδική Αραβία"; Έλα ντε! Πες μου ρε φασίστα, γιατί δεν πάνε στους φασίστες; Γιατί προτιμούν την ΕΕ; Γιατί, κι εδώ βρίσκεται η τραγική ειρωνεία, πιστεύουν ότι θα βρουν δημοκρατία, ισονομία; Φυσικά φαίνεται αμέσως η αλήθεια. Ο δήθεν ελεύθερος δυτικός κόσμος είναι στην πραγματικότητα μια κόλαση, που η προπαγάνδα τον παρουσιάζει ως παράδεισο. Παράδεισος μόνο για τους Κεφαλαιούχους που κάνουν θυέστεια δείπνα απελπισμένων.
Κι αντί να σιωπήσουν από ντροπή για τα ψέματα τους, συνεχίζουν να προκαλέσουν μεγαλύτερο φόβο. "Ο δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας"! Δηλαδή: Γίνετε καχύποπτοι με το διπλανό σας, ιδιαίτερα αν είναι ξένος και μάθετε να παρακολουθείτε, να καρφώνετε, προπαντός να μάθετε να υπακούτε, να κλείνεστε στα σπίτια σας.

"Είστε ελεύθεροι μόνο να φοβάστε, να τρομοκρατείσθε. Μην τολμήσετε να σκεφτείτε, δεν κάνει. Απαγορεύεται η κριτική, η σκέψη. Και μαζί μ' αυτές πρέπει να καταδικαστεί η Αλληλεγγύη. Ας τη στήσουμε στον τοίχο μαζί με την Ελευθερία και τη Αλήθεια. Η Αλήθεια άλλωστε δεν είναι πάντα το πρώτο θύμα του πολέμου; Υποταχθείτε και υπακούστε. Ένας νέος φασιστικός κόσμος θα βγει μέσα από το αίμα αθώων".

Η άνοδος του εθνικισμού και του φανατισμού είναι αποτέλεσμα της πτώσης του υπαρκτού Σοσιαλισμού. Η αδικία συνεχίζεται και η οργή αυξάνει. Η αδικία, η εκμετάλλευση, μεγαλώνει τις διαφορές και τις αντιθέσεις. Το μίσος φέρνει μίσος, η βία νέα βία. Συμφέρει το Κεφάλαιο η διάσπαση των εξαθλιωμένων και ο πόλεμος μεταξύ τους.

Τα τυφλά χτυπήματα είναι προβοκατόρικα ενώ πίσω τους άμεσα ή έμμεσα βρίσκονται οι ίδιες οι αδίστακτες κυβερνήσεις που ετοιμάζουν όχι μόνο μια σκληρή και απάνθρωπη λιτότητα όπως στο παρελθόν, αλλά μια κόλαση όπου κάθε φωνή για δικαιώματα θα είναι παράνομη. Ετοιμάζουν και τυπικές δικτατορίες. Ο μόνος τρόπος να τις εφαρμόσουν σήμερα, είναι να σκορπίσουν φόβο, ώστε ο κόσμος να μην αντιδράσει στην κατάργηση των λίγων δικαιωμάτων που απόμειναν. Χρησιμοποιούν φανατικούς ηλίθιους για δικά τους συμφέροντα. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger