Home » , » Σαρώνει σε ακροαματικότητα ο ρ/σ μας

Σαρώνει σε ακροαματικότητα ο ρ/σ μας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016 | 3:33 π.μ.

Για μια ακόμα φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ακροατές του διαδικτυακού μας ρ/σ που μας παγίωσαν στην πρώτη θέση ακροαματικότητας ανάμεσα σε όλους του ρ/σ που υπάρχουν στον σέρβερ που μας φιλοξενεί. (Χωρίς να έχουμε στοιχεία λογικά πρέπει να είμαστε και ο πρώτος σε ακροαματικότητα ελληνικός διαδικτυακός ρ/σ).
Την ίδια στιγμή το κανάλι μας στο  youtube ξεπέρασε τα 21.000.000 (!) προβολές ενώ η αναγνωσιμότητα του μπλοκ μας διαρκώς μεγαλώνει. Για πρώτη φορά απ’ την δημιουργία του ιστότοπου μας βρεθήκαμε κάτω από το 1.800 σύμφωνα με την μέτρηση της Alexa. Το ποιο σημαντικό όμως για μας είναι οι σχέσεις εκτίμησης και σεβασμού που δημιουργήσαμε όλο αυτό το διάστημα με άτομα και συλλογικότητες του «χώρου» στον οποίο απευθύνεται η διαδικτυακή μας παρουσία.

Κλείνοντας, λοιπόν αυτή η χρονιά και αφού σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που δείξατε σ’ αυτό το διαδικτυακό μας εγχείρημα, θέλουμε να σας πούμε … ότι τα καλύτερα έρχονται.
Μένοντας ακλόνητα πιστοί σ' αυτό που γράφαμε όταν ξεκίνησε η λειτουργία του μπλοκ μας ότι δηλαδή «Δεν είμαστε, αδέσμευτοι, ανεξάρτητοι, αντικειμενικοί κλπ. Είμαστε στρατευμένοι στην υπόθεση της εργατικής τάξης και παλεύουμε να ανατρέψουμε την αστική δικτατορία. Οραματιζόμαστε μια κοινωνία χωρίς εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενους, χωρίς καταπιεστές και καταπιεζόμενους», θα βρεθούμε, με τον καινούργιο χρόνο και με νέες συντρόφισσες, συντρόφους, που θα γράφουν ενυπόγραφα σ’ αυτό το διαδικτυακό μετερίζι.

Υ.Γ: Επειδή αναγνώστες του μπλοκ μας έστειλαν κάποια ηλεκτρονικά μηνύματα και μας λένε ότι ένα αξιοθρήνητο υποκείμενο, έχει πάθει ψύχωση με τον ιστότοπο μας και ασχολείται μόνιμα μαζί μας. να πούμε ότι δεν χαραμίζουμε ούτε σάλιο να τον φτύσουμε.
Την τελευταία φορά που είχαμε ασχοληθεί με αυτό το θλιβερό ανθρωπάκι ήταν την 1 Οκτώβρη 2016 όταν αναγνώστης μας, μας πληροφόρησε ότι έγραψε στην παρουσία του στο f/b ότι θα ζητήσει την προστασία των μπάτσων και συγκεκριμένα θα απευθυνθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γιατί «κινδυνεύει» από συντρόφους του Β.Κ.
Του απαντούσε τότε ο σ. Γ.Γ «Η απάντησή μου είναι η ίδια με αυτή που έδωσαν οι αναρχικοί στον Κ. Μητσοτάκης όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ισχυρίστηκε ότι με κυβέρνησή του θα καθαριστούν τα Εξάρχεια. 
Από κει και πέρα έχουμε ξαναγράψει ότι μ αυτόν τον πολιτικό γυρολόγο δεν ασχολούμαστε. Μας προκαλεί περιφρόνηση» Αυτό ακριβώς ισχύει και σήμερα.. 
Φυσικά έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας που για ένα διάστημα, όταν δεν γνωρίζαμε το ποιον του, τον εμπιστευτήκαμε και τον βοηθήσαμε με κάθε τρόπο που μπορούσαμε. Συμβαίνουν όμως αυτά ...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger