Home » , , » "Με γρονθοκοπούσαν πέντε χρυσαυγίτες και οι αστυνομικοί έβλεπαν"

"Με γρονθοκοπούσαν πέντε χρυσαυγίτες και οι αστυνομικοί έβλεπαν"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 | 2:53 μ.μ.

Συγκλονιστικές είναι οι επώνυμες μαρτυρίες δασκάλων οι οποίες δημοσιεύονται σήμερα στην εφημερίδα Realnews και οι οποίες  περιγράφουν την επίθεση που δέχτηκαν από «φουσκωτούς» χρυσαυγίτες οι οποίες έδρασαν με την καθοδήγηση και τις εντολές του υπόδικου βουλευτή Γιάννη Λαγού σε σχολείο του Περάματος.

Αρχικά να πούμε ότι οι «τόσοι ευαίσθητοι δικαστικοί λειτουργοί» αδιαφόρησαν εντελώς για το γεγονός ότι ο υπόδικος χρυσαυγίτης βουλευτής παραβίασε κατάφορα τους όρους αποφυλάκισης του. Επίσης  αν και όπως πληροφορούμαστε, από το δημοσίευμα, εκπαιδευτικοί που δέχτηκαν ξυλοδαρμούς από χρυσαυγίτες έχουν καταθέσει στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, απ’ ότι γνωρίζουμε μέχρι τώρα δεν έχει κινηθεί εναντίον τους καμιά ποινική διαδικασία. Κι αυτό είναι εξηγήσιμο.

Διαβάζουμε από το ίδιο δημοσίευμα:

Συγκλονιστικές, ωστόσο, είναι και οι μαρτυρίες για την εξοργιστική αδράνεια των αστυνομικών, μπροστά στα μάτια των οποίων τα μέλη της Χρυσής Αυγής χτύπησαν και απείλησαν τους εκπαιδευτικούς, «Ηταν ένας στον οποίο ο Λαγός απευθυνόταν με το μικρό του όνομα. Φαινόταν ότι τον ήξερε. Μόλις εγώ πλησίασα τον συγκεκριμένο αστυνομικό και τον ρώτησα γιατί δεν κάνει κάτι, μου είπε να απευθυνθώ στον ταξίαρχο», λέει η Κ.Λ. που τονίζει ότι μετανιώνει επειδή απέτρεψε τα μέλη των τηλεοπτικών συνεργείων που βρισκόταν εκεί να μπουν στο σχολείο: «Πριν οι χρυσαυγίτες κινηθούν για να εισβάλουν, έξω από το σχολείο βρισκόταν και εικονολήπτες. Τους είπα ότι δεν επιτρέπεται από τον νόμο να μπουν μέσα στο σχολείο. Ειλικρινά, το μετάνιωσα που υπερασπίστηκα το γράμμα του νόμου, διότι αν είχαν μπει οι κάμερες θα είχαν αποτυπωθεί απόλυτα οι βιαιότητες».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger