Home » , , » Ξεφτιλισμένοι …

Ξεφτιλισμένοι …

Από giorgis , Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 | 7:32 μ.μ.

Του Γ. Γ

«Τα περιθώρια είναι εξαιρετικά δύσκολα και ως χώρα θα κινδυνεύσουμε να μην είμαστε κοινωνικά βιώσιμοι. Σε 20 ή 30 χρόνια οι Έλληνες στην Ελλάδα θα είναι μειονότητα αφού τα παιδιά μας και τα παιδιά τους, αν δεν λύσουμε εμείς το πρόβλημα θα είναι στο εξωτερικό και η Ελλάδα θα χάσει την ιστορική της συνέχεια».

 Κ. Χρυσόγονος

Είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε πολιτική στέγη και αξιώματα σε κάθε αριβιστικό τυχοδιωκτικό στοιχείο, στην προσπάθεια του να καταλάβει την κυβερνητική εξουσία, όπως έγινε και με τον πρώην πασόκο, καθηγητή συνταγματικού δικαίου Κώστα Χρυσόγονο που τον έκανε ευρωβουλευτή.

Διαβάζεις τις σημερινές δηλώσεις του –που άνετα θα μπορούσε να τις έχει κάνει ένας βουλευτής της ναζιστικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου- και ξαναδιαπιστώνεις ότι ο κατήφορος που έχουν πάρει τα πρωτοκλασάτα κυβερνητικά στελέχη  δεν έχει τέλος.

Για τον Χρυσόγονο δεν έχει σημασία ότι σήμερα οι στρατιές των ανέργων είναι τεράστιες, ότι σήμερα οι απόμαχοι της δουλειάς βρίσκονται στην απόλυτη ένδεια και όσοι «τυχεροί» βρίσκονται ακόμα στην παραγωγή  βιώνουν έναν εργασιακό μεσαίωνα,  αλλά η «αγωνία» του είναι τι θα συμβεί σε 20-30 χρόνια. Ξεφτιλισμένοι …
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger