Home » , » Σύλληψη της Πόλας Ρούπα (Βίντεο) - Απεργία πείνας ξεκίνησαν Μαζιώτης και Ρούπα

Σύλληψη της Πόλας Ρούπα (Βίντεο) - Απεργία πείνας ξεκίνησαν Μαζιώτης και Ρούπα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 | 8:00 μ.μ.

Οι μόνες πληροφορίες που έχουμε για τις συλλήψεις από την λεγόμενη «αντιτρομοκρατική»  της Πόλας Ρούπα και μιας 25χρονης κοπέλας που κατηγορείται ότι την υπέθαλπε είναι από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα μ’ αυτές, το καταζητούμενο μέλος του Επαναστατικού Αγώνα συνελήφθει σε πολυκατοικία στην Ηλιούπολη όπου διέμενε και στην κατοχή της βρέθηκαν σημειώσεις, πλαστές ταυτότητες και κλειδιά.
Πάντα βάση των πληροφοριών που διαρρέει η «αντιτρομοκρατική» φέρεται να βρέθηκαν δυο βαλίτσες οι οποίες περιείχαν καλάσνικοφ, ημιαυτόματα όπλα, πυρομαχικά και εκρηκτικές ύλες.

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη Πόλα Ρούπα και ο φυλακισμένος Νίκος Μαζιώτης με δηλώσεις τους που δημοσιεύονται στο indymedia κάνουν γνωστό ότι ξεκινούν απεργία πείνας γιατί οι ασφαλίτες αρνούνται να παραχωρήσουν την επιμέλεια του 6χρονου παιδιού τους στους συγγενείς της Πολα Ρούπα.

«Τα αχρεία όργανα του κράτους, τα τσιράκια των δανειστών, του νόμιμου και συνταγματικού μνημονίου τα βάζουν με ένα 6χρονο παιδί για να μας εκδικηθούν, γιατί επιλέξαμε τον ένοπλο αγώνα, γιατί δεν κάτσαμε να παραδοθούμε στην φυλακή», τονίζει στην δήλωσή του ο Ν. Μαζιώτης, ενώ η Πόλα Ρούπα συμπληρώνει: «το να πολεμάνε το παιδί μου με το να αρνούνται να το φέρουν να το δω και με το να αρνούνται να το δώσουν άμεσα σε συγγενείς πρώτου βαθμού, και να το με απειλούν ότι θα πάει σε ίδρυμα, είναι η πιο ποταπή πράξη σε αυτόν τον πόλεμο. Αυτοί που βρίσκονται στον κρατικό μηχανισμό είναι σκουλήκια γιατί πολεμάνε ένα παιδί 6 χρονών». 

Και οι δυο δηλώνουν πιστοί στις επιλογές τους. «Η ένοπλη επανάσταση των από κάτω είναι η μόνη λύση», είναι η κατακλείδα της δήλωσης του Ν. Μαζιώτη.

Το παρακάτω βίντεο από την τηλεόραση του Αλφα κάνει μια αναδρομή στις δραστηριότητες που αποδίδονται από την ασφάλεια στην Π. Ρούπα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

7 Ιανουαρίου 2017 στις 11:21 μ.μ.

ΒΚ βλέπω πως ότι σχόλιο δε μας αρέσει το πνίγουμε, έτσι;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger