Home » , , » Αθωώθηκε πανηγυρικά ο αγωνιστής εκπαιδευτικός Παύλος Αντωνόπουλος

Αθωώθηκε πανηγυρικά ο αγωνιστής εκπαιδευτικός Παύλος Αντωνόπουλος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 | 7:55 μ.μ.

Αθωώθηκε πανηγυρικά σήμερα στο δικαστήριο ο αγωνιστής εκπαιδευτικός Παύλος Αντωνόπουλος από τις κατασκευασμένες από την ασφάλεια κατηγορίες που του αποδιδόταν.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο φ/β αναφέρει.

Σύντροφοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους γιατί η πιο σπουδαία κατάκτηση μας είναι η δυνατότητα να λεγόμαστε σύντροφοι και να έχουμε μεταξύ μας αλληλεγγύη. Δεν αγωνιζόμαστε για προσωπική μας υπόθεση. Αγωνιζόμαστε μαζί με το λαό για το λαό. Γι’ αυτό όταν το σύστημα επιτίθεται σε κάποιον από εμάς, δεν είναι προσωπική μας υπόθεση. Είναι υπόθεση όλων μας. Δεν ενδιαφέρεται το σύστημα για καθέναν από εμάς. Μας χτυπάει για να φοβίσει τους άλλους. Γι’ αυτό πρέπει να πολεμάμε τις επιθέσεις του και να τους χαλάμε τα σχέδια. Για να μπορούν να μπαίνουν όλο και περισσότεροι στον αγώνα για την ανατροπή αυτού του άδικου, του απάνθρωπου συστήματος. Το πιο μεγάλο όπλο μας είναι η αλληλεγγύη γιατί έτσι νιώθεις ότι έχεις τα νώτα σου προστατευμένα.

Κάθε τέτοια νίκη είναι νίκη όλων μας. Ένα βήμα μπροστά (πολύ μικρό βήμα αλλά ουσιαστικό) για την κοινωνική δικαιοσύνη, για την απελευθέρωση του ανθρώπου, για τον κομμουνισμό.
Όλοι μαζί θα τον φέρουμε. Κανείς δεν μπορεί να μας εμποδίσει. Στην δίκη είχαν έρθει αλληλέγγυοι από όλο το φάσμα της αριστεράς. Αυτό το θεωρώ μια μεγάλη νίκη των ιδεών μας.

Θα νικήσουμε
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger