Home » , , » Ηχητικά αποσπάσματα από την συνέντευξη του μέλους του "Ρουβίκωνα" Γιώργου Καλαϊτζίδη, στο "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ"

Ηχητικά αποσπάσματα από την συνέντευξη του μέλους του "Ρουβίκωνα" Γιώργου Καλαϊτζίδη, στο "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ"

Από giorgis , Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 | 4:50 π.μ.

Παραθέτουμε σε ηχητικό αποσπάσματα από την συζήτηση που είχε το μέλος του «Ρουβίκωνα» Γιώργος Καλαϊτζίδης με τον Γιώργο Γιαννακέλλη.
Ο σύντροφος της Αναρχικής συλλογικότητας μιλάει για τους σχεδιασμούς της οργάνωσης του, αναφέρετε στο ιδεολογικό πλαίσιο του «Ρουβίκωνα» και ξεκαθαρίζει την αντίληψη που έχει η ομάδα του σχετικά με την αστική νομιμότητα, την θέση της προς τους φυλακισμένους αγωνιστές των ένοπλων οργανώσεων μειοψηφικής βίας, τις απόψεις της για τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και για τα πολιτικά κόμματα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αφήγηση προσωπικών βιωμάτων του Γιώργου Καλαϊτζίδη όταν άτομα της μαφίας που διακινεί ναρκωτικά στα Εξάρχεια προσπάθησε να τον σκοτώσει και για τον «πόλεμο» που υπάρχει στην περιοχή ανάμεσα στους εμπόρους των ναρκωτικών που σύμφωνα με όσα καταγγέλλει το μέλος του «Ρουβίκωνα» συνεργάζονται στενά με την αστυνομία και συλλογικότητες της περιοχής που θέλουν να «καθαρίσει» τα Εξάρχεια από αυτά τα εγκληματικά στοιχεία.

Ανάμεσα στα άλλα ο Γ. Καλαϊτζίδης μας αναφέρει τις μεθοδεύσεις των κατασταλτικών δυνάμεων θεωρώντας ότι υπάρχει από την αστυνομία «μια απέλπιδα προσπάθεια, μετά τις εντελώς συμβολικές ενέργειες του Ρουβίκωνα, αυτός να ποινικοποιηθεί και να οδηγηθούν τα μέλη του στην φυλακή».

Η συνέντευξη θα δημοσιευτεί σήμερα το απόγευμα στην ιστοσελίδα μας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger