Home » , » Σημεία των καιρών που θα ‘λεγε και ο Λιακό.

Σημεία των καιρών που θα ‘λεγε και ο Λιακό.

Από giorgis , Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 | 10:32 μ.μ.


Του  Γ. Γ.

Το εύστοχο σκίτσο που παραθέτουμε είναι από το σημερινό «Ποντίκι» και τα όσα παρουσιάζει δεν απέχουν πολύ απ’ την πραγματικότητα. Για να ήταν πλήρης θα μπορούσε να αναφέρει ότι έχουμε μια κυβέρνηση «υπήκοο και υπάκουο» των «θεσμών», αλλά προφανώς αυτό εξυπακούεται.

Διαβάζοντας  το έντυπο του Δελλατόλα στάθηκα στην στήλη που αναγράφει τις κυκλοφορίες των εφημερίδων. Προσπέρασα το γνωστό γεγονός ότι οι δυο μεγαλύτερες κυκλοφοριακά βδομαδιάτικες εφημερίδες της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς «Πριν» και «Δρόμος της Αριστεράς» δίνουν την μάχη της επιβίωσης κάνοντας έκκληση για οικονομική υποστήριξη από τους αναγνώστες τους, αφού η πρώτη εφημερίδα πουλάει γύρω στα 900 φύλλα και η δεύτερη περίπου 1.000.

Γνώριζα επίσης ότι δεύτερη κυκλοφοριακά φυλλάδα είναι η κατάπτυστη «κίτρινη» “Espresso” που απευθύνεται σε πολιτικά ηλίθιο αναγνωστικό κοινό.

Το να διαβάζεις όμως ότι η «Ελεύθερη Ωρα» μια πατσαβούρα που πρέπει να έχεις μαλάκυνση εγκεφάλου για να την αγοράσεις προηγείται σταθερά σε πωλήσεις από τον «Ριζοσπάστη» σε ξεπερνάει να το σχολιάσεις.

Αν σκεφτούμε όμως ότι ζούμε σε μια χώρα όπου η σαβουροπραμάτεια Βελόπουλων,  Λιακόπουλων, και Γεωργιάδηδων -με τον πρώτο να πουλάει «χειρόγραφες επιστολές του ημών Ιησού Χριστού», τον δεύτερο διατριβές του που αποδεικνύουν ότι «ανάμεσα μας ζουν οι Νεφελίμ οι Ελιμ και οι Ελοχίμ» και τον τρίτο συγγράμματα «περί ανωτερότητας της ελληνικής φυλής»-  δεν πρέπει να μας εντυπωσιάζει αυτή η πραγματικότητα.
Ούτε και το ότι η ιστοσελίδα του σαλταρισμένου φασίστα Στέφανου Χίου συγκαταλέγεται σ’ αυτές που έχουν την μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα στο ελληνικό διαδίκτυο.

Σημεία των καιρών που θα ‘λεγε και ο Λιακό.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger