Home » , » Πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε όλη την αριστερά για κοινή δράση απέναντι στην αξιολόγηση

Πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε όλη την αριστερά για κοινή δράση απέναντι στην αξιολόγηση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017 | 2:56 μ.μ.

Σήμερα βρίσκεται ξανά στη χώρα μας η Τρόικα, προκειμένου να συγκεκριμενοποιήσουν από κοινού με την κυβέρνηση τα μέτρα στα οποία ήδη η κυβέρνηση έχει συναινέσει από τις 20 Φλεβάρη.

Σήμερα η ΑΝΤΑΡΣΥΑ διατυπώνει πρόταση κοινής δράσης στο ΚΚΕ, στη ΛΑΕ και σε κάθε δύναμη της μαχόμενης αριστεράς, για να συντονίσουν τη δράση τους με σκοπό ένα μέτωπο που θα σταματήσει την ψήφιση των νέων μέτρων λεηλασίας του λαού.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τα νέα μέτρα γράφει ότι: "Κυβέρνηση και δανειστές συμφώνησαν σε μείωση του αφορολόγητου για τους εργαζόμενους, που θα οδηγήσει στο να πληρώνουν φόρους ακόμη και οι άνεργοι, σε νέα σφαγή των συντάξεων, σε «μεταρρυθμίσεις» στην αγορά εργασίας με κατάργηση κάθε εργασιακού δικαιώματος, απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και άλλα μέτρα διάλυσης του κόσμου της εργασίας. Την ίδια στιγμή, τα «αντίμετρα» που διαφημίζουν είναι φοροαπαλλαγές και κίνητρα για το μεγάλο κεφάλαιο προκειμένου να ξεζουμίσουν τους εργαζόμενους, τη δημόσια περιουσία και το φυσικό πλούτο της χώρας."

Μπροστά σε αυτά τα μέτρα, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ επισημαίνει ότι: "προβάλλει επιτακτικά η ανάγκη να αποκρουστεί το νέο κύμα επίθεσης και συνολικά να αναδειχθεί η πάλη για την ανατροπή της επίθεσης των δυνάμεων του κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΔΝΤ και του μνημονιακού αστικού μπλοκ που τους στηρίζει"

Και ότι "η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θεωρεί ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι επιτακτικό το καθήκον για τις μαχόμενες δυνάμεις της αριστεράς να δράσουν από κοινού στους χώρους δουλειάς, ανεργίας και επισφαλούς εργασίας, στις γειτονιές, στην νεολαία, σε κάθε μέτωπο" Προτείνει να διαμορφωθεί "από κοινού και «από τα κάτω» αγωνιστικό συντονισμό με κέντρο τα πρωτοβάθμια σωματεία, τις επιτροπές αγώνα, αλλά και κάθε συνδικαλιστή και κάθε όργανο, που θέλει να παλέψει για να μην περάσουν τα κανιβαλικά αυτά μέτρα. Άλλωστε το γεγονός ότι μια σειρά κλάδοι και χώροι (ΜΜΜ, υγειονομικοί, εκπαιδευτικοί, ελαστικά εργαζόμενοι, νεολαία) βρίσκονται σε κινητοποίηση δείχνει ότι ένας νέος γύρος αγώνων είναι όχι μόνο αναγκαίος αλλά και εφικτός."

Στο πλαίσιο αυτό προτείνει το συντονισμό των αγωνιστικών κινητοποιήσεων και των απεργιών, την προκήρυξη  γενικής απεργίας τον Μάρτη, με σχεδιασμό για κλιμάκωσή της, καθώς και "να πάρει ο αγώνας παλλαϊκά χαρακτηριστικά" με ένα μάχιμο πλαίσιο διεκδικήσεων.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εκτιμά ότι "Η κοινή δράση όλων των δυνάμεων της μαχόμενης αριστεράς στο κίνημα και στους χώρους δουλειάς μπορεί να δώσει το έναυσμα για ένα μέτωπο αγώνα που θα εμπνεύσει, θα αλλάξει τα δεδομένα, και θα ανοίξει δρόμους για τη νίκη του εργατικού κινήματος και ανατροπής της σημερινής βαρβαρότητας" και καλεί τις υπόλοιπες δυνάμεις συναντηθούν και να κουβεντιάσουν την κοινή δράση στο μαζικό κίνημα και τους χώρους δουλειάς.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γραφείο Τύπου

Διαβάστε ολόκληρη την πρόταση.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 35 σχόλια

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 3:14 μ.μ.

Να υπενθυμήσουμε στην ανταρσύα οτι οι Φωταγραφίες του Χάγιου με τσίπρα και Γλέζο υπάρχουνε ακόμα όταν είχε βγάλει την εντολή βόλτα το 2012. Επίσης για δυο Δεκαετίες η ανταρσύα ήτανε ουρά του Συνασπισμού Σύριζα παντού. Τον Γενάρη του 2015 πανηγυρίζανε μαζί με τον Σύριζα για την νίκη της Αριστερής Κυβένησης. Και στο Δημοψήφισμα ΤΣΙΡΚΟ το καλοκαίρι του 2015 ψηφίζανε ΝΑΙ στο Μνημόνιο Σύριζα μαζί με Εθνικιστές Φασίστες Εφοπλιστές Ξενοδόχους Φαρμακοβιομήχανους. Και καλούσανε την Αστυνομία παντού να συλάβει τους Κομμουνιστές που δίναμε το Ψηφοδέλτιο με το ΟΧΙ στην Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Το ΚΚΕ δικαιώθηκε απόλυτα με την Στάση του το 2012 να μη συμμετέχει σε κυβέρνηση στο έδαφος του Καπιταλισμού. Δυο χρόνια με ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ο καθένας βλέπει ποιός είναι ο Ρόλος της Αριστεράς. Μπροστά στα νεα μέτρα σφαγής του λαού το ΚΚΕ προτείνει την ποιό πλατιά Συμμαχία Εργατών Αυτοαπασχολούμενων Φτωχών Αγροτών που αποτελούνε το 80% του λαού. Μέσα στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ περιμένουμε ΛΑΕ και ανταρσυα. Εκεί γίνεται και η Αντιπαράθεση των απόψεων μπροστα στον λαό και οι Κομμουνιστές προβάλουμε την Δική μας για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Επιστροφή στον Εθνικό Καπιταλισμό και αλλαγή Ιμπεριαλιστικού Οργανισμού με ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ αποτελεί καταστροφή για τον λαό ίδια με την σημερινή. Το επιδιώκουνε Εθνικιστές Φασίστες και τα τμήματα της Αστικής Ταξης που τους στηρίζουνε. Αυριο όλοι στο Χίλτον 6.30 κάτω απο τις Σημαίες του ΠΑΜΕ και τις Λαικής Συμμαχίας. Χωράμε όλοι. ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 3:27 μ.μ.

Επίσης χρήσιμη είναι και μια Ιστορική αναδρομή για να μη ξεχνιόμαστε. Το 1989 Γράψας Χάγιος Δελαστικ Μπιτσάκης Κοτζιάς Βαλαβάνη κ.α διαφωνήσανε με την δημιουργία του ...Συνασπισμού... και την συμμετοχή σε δυο κυβερνήσεις στο έδαφος του Καπιταλισμού με βάση το λανθασμένο πρόγραμμα του ΚΚΕ για Πολιτικά Μέτωπα και συμμετοχή σε Κυβερνήσεις στο έδαφος του Καπιταλισμού. ΜΑΛΙΣΤΑ... 28 χρόνια μετά έχουμε ΚΟΤΖΙΑ ΥΠΕΞ του Σύριζα. Βαλαβάνη υπουργό του Σύριζα που μας έλεγε να πληρώσουμε το ΕΝΦΙΑ απο πατριωτικό καθήκον και σήμερα στην ΛΑΕ του Λαφαζάνη. Και το ΝΑΡ να καλεί σε Συνεργασία για δημιουργία κυβέρνησης Αλαβάνο Λαφαζάνη που το 1989 τάχα διαφωνούσανε. Αντίθετα το ΚΚΕ να έχει ξεκαθαρίσει μετά το 1991 με όλα αυτά. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 5:36 μ.μ.

Το ΚΚΕ μόνο μέχρι Κανέλη φτάνει για συνεργασία, και πολύ είναι...

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 7:07 μ.μ.

Μετα απο τοσα χρονια σφαγης του λαου με τα μνημονια αυτο καταλαβες ;φαινεται εσενα δεν σ΄αγγιζουν Τι τον κρατατε στο ψυχιατριο κατευθείαν με τετοιους ανοητους δεν πας πουθενα γιατι στην στροφη θα πανε απεναντι

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 8:02 μ.μ.

Εδω και δυο χρόνια έχουμε Αριστερή Κυβέρνηση που σφάζει τον λαό. Φαίνονται ξεκάθαρα όλα. Το ΚΚΕ τα έχει προβλέψει απο το 2012. Η ανταρσύα ήτανε ουρα του Σύριζα για 20 χρόνια και ο Λαφαζάνης υπουργός του Σύριζα. Οποιος θέλει να παλέψουμε ενάντια στην Καπιταλιστική ζούγκλα υπάρχει η Λαική Συμμαχία σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ με Ανοιχτή ιδεολογική Αντιπαράθεση. Ιδου η Ρόδος για όλους.

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 8:12 μ.μ.

Επι της ουσίας κανένα σχόλιο μόνο βρισιές. Εξαιρετικό σημάδι.

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 8:46 μ.μ.

Στεναχωριεμαι παρα πολυ. Τις μερες πριν το δημοψηφισμα τα καλα παιδια της Ανταρσυα μας ελεγαν (στο ΚΚΕ) "προδοτες" ,"ρουφιανοι", "θα το πληρωσετε" και αλλα τετοια ομορφα, λιγο πριν μπουν στον ηλεκτρικο να πανε στη συγκεντρωση του Τσιπρα στο συνταγμα. Απο τοτε ακομα περιμενω . Αγαπητοι της Ανταρσυα μονο υποσχεσεις ειστε, απο πραξη τιποτα.

μελαγχολικο κυκλαμινο

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:12 μ.μ.

To μικροαστικό κίνημα να τραβήξει το δρόμο του, το εργατικό τον δικό του, και ο Λαός θα κρίνει.
Είναι πολύ βαθειές οι πολιτικές διαφορές των τριών υποψηφίων και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ το ξέρει πολύ καλά αυτό.
Συνεπώς πρόκειται για "ρητορική" μικροπολιτικάντικη πρόσκληση τάχατες προς τρίτους, "μανούβρα" της ηγεσίας, αλλά με εσωτερικούς πραγματικούς αποδέκτες. Υπάρχει πολύ μουρμούρα και απογοήτευση στον χώρο για τις αλλεπάλληλες διαψεύσεις και αποτυχίες σε πείσμα ενός ακατάσχετου συνεχούς απολογισμού αλλεπαλλήλων "νικών". Μην ξεχνάμε, ότι ο χώρος μονίμως θριαμβολογεί για "νίκες", κυριολεκτικά "πετάει από νίκη σε νίκη" εδώ και δεκαετίες, και παρόλα αυτά βγαίνει αποδεκατισμένος, κι αυτό πια δεν κρύβεται.
Αύριο, Τετάρτη, όσοι πονάνε για τη σφαγή του Λαού θα συγκεντρωθούν στο Χίλτον, όπως κάνανε και προ εβδομάδος, Τρίτη στην Ομόνοια, όπως κάνουν ακούραστα πολλές δεκαετίες.
Μεθαύριο, καλούν σε συγκέντρωση τα υπολείμματα των "αγανακτισμένων" του '11, που τώρα αγωνιούν, μη δεν κλείσει η "αξιολόγηση", τάχατες "κατά της αξιολόγησης", αλλά στην πραγματικότητα μπας και εκβιάσουν (!....) μια λιγότερο τσουχτερή αξιολόγηση. Η γνωστή δισημία των μικροαστών, αρχηγών και όχλου, άλλα να λένε, άλλα να εννοούν, (και παρόλα αυτά να ...συνεννούνται μεταξύ τους άψογα!), που την ζήσαμε εδώ και σαράντα χρόνια, από τα χρόνια του "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ κλπ" μέχρι το "μεγαλειώδες ΟΧΙ", που ήταν ένα τζαναμπέτικο "ΝΑΙ".

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:45 μ.μ.

Γιάννης. Οποτε θέλεις μπορείς να συμμετέχεις στην Λαική Συμμαχία δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Μόνο σε Ταξική Βάση. Μέσα στον αγώνα για την αντιμετώπιση των νέων Εγκληματικών μέτρων της Αριστερής Κυβέρνησης γίνεται και η Ιδεολογική αντιπαράθεση την οποία επιδιώκουμε ανοιχτά μέσα στον λαό οπου και ξεκαθαρίζουνε όλα. Αυριο 6.30 στο Χίλτον κάτω απο την Σημαία της Τάξης μας. Διασπαστικά παιχνίδια δεν χρειάζονται ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:16 μ.μ.

8.46. Εκείνη την Κυριακή με το Δημοψήφισμα Τσίρκο ήμουνα απο το πρωί σε Σχολείο με τα ψηφοδέλτια του Κόμματος για το ΟΧΙ. Απο την αρχή φαγούρα τα ....παιδιά.... να μας πιάσει η Αστυνομια. Ηρθε ο Διοικητής και μας λεει κάνανανε καταγγελία οτι προσπαθείτε να παραπλανήσετε τον κόσμο. Οταν του έδειξα τις Κονκάρδες που φοράγαμε μου λεει το ξέρω μου το έχουνε πει η δικοί μου απο το πρωί και μου συμπλήρωσε οτι απο ότι μαθαίνει σε όλη την Ελλάδα αυτό συμβαίνει. Εμεις όμως Σύντροφε τους Συγχωράμε. Ολοι τους στην Λαική Συμμαχία είναι Καλοδεχούμενοι. Δεν πειράζει που δεν ήτανε ποτέ Κομμουνιστές. Σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ χωράμε όλοι.

1 Μαρτίου 2017 στις 1:45 π.μ.

....To "K"KE κάνει πολιτική γύρω από τον ευατό του και έχει μετατραπεί μετά την μεταπολίτευση όχι σε επανασταικό κόμμα της εργατικής τάξης αλλά σε μια σταλινική Α.Ε.
Ενώ αν ήταν πραγματικό επαναστατικό κόμμα που θέλει να σώσει τον εργαζόμενο λαό από τα μνημόνια και την καπιταλιστική ζούγκλα - εκείνο θα έπρεπε να προτείνει κοινή δράση- όμως θέλει την λαική συμμαχία (δηλαδή την συμμαχία των μελών του) και την λαική εξουσία (δικτατορία του κόμματος)...
Γι'αυτά και άλλα τόσα δεν έχετε καμιά ελπίδα (όχι πάνω από 6% στις εκλογές που πιστεύετε) και ευτυχώς ούτε στο προλεταριάτο....

1 Μαρτίου 2017 στις 8:32 π.μ.

Η Εργατική Τάξη και ο λαός δεν πρόκειται να σωθεί όσο οι Καπιταλιστές έχουνε τα μέσα παραγωγής στα χέρια τους. Και επειδή οι Κομμουνιστές είμαστε υπέρ της Ταξικής Ενότητας για αυτό προτείνουμε την ποιό πλατιά Συμμαχία Εργατών Αυτοαπασχολούμενων και φτωχών Αγροτών που αποτελούνε το 80% του λαού. Στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ συμμετέχει όποιος θέλει σε Ταξική βάση. Εκει γίνεται και η διαπάλη τον απόψεων οι κομμουνιστές προβάλουμε την δικιά μας και η ζωή τα ξεκαθαρίζει ολα. Τα υπόλοιπα είναι διασπαστικές ενέργειες για την Σωτηρία του Καπιταλισμού

1 Μαρτίου 2017 στις 9:03 π.μ.

μονο κοκκινος δεν εισαι γατακι του καναπε

1 Μαρτίου 2017 στις 9:55 π.μ.

καλα εσυ κοιμησου ξυπνα και ξανα πεσε για υπνο....Για δες το προλεταριάτο κατω απο ποιανού τη σημαία κατεβαίνει στο δρομο.,,οχι λογια.... Εχεις πλακα δύστυχε μνημόνιοφαγε του καπιταλισμού

Ραμον Μερκαντερ

1 Μαρτίου 2017 στις 12:25 μ.μ.

Πάνθηρας. Ακριβώς για κοινή δράση μιλάμε απέναντι στην Καπιταλιστική κρίση και στην Αριστερή Κυβέρνηση που την στηρίζει. Αυτό σημαίνει Λαική Συμμάχια. Μέσα απο τον Αγώνα Εργάτες Αυτοαπασχολούμενοι και φτωχοί Αγρότες παλεύουμε στο σήμερα για να αποσπάσουμε προσωρινά μέτρα ανακούφισης και την δημιουργία των Συσχετισμών με Στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποιήση των μέσων παραγωγής. Αυτό σημαίνει Ταξική Ενότητα. Που διαφωνείς.....

1 Μαρτίου 2017 στις 5:35 μ.μ.

Τα οικοσιτα του περισσου βγαζουν και γλώσσα αντι να κανουν χαρακιρι γιατι τα μνημονια περασαν χαρη και στην δικη τους ανοχη .καταπιατε τοσα πικρα ποτηρια απο την ηγεσια σας αν σας ποτισουν ενα ακομη τι θα γινει . εχετε το ηρωϊκο παρελθον το οποιο καπηλευσθε , σαματις εσεις πονεσατε η χυσατε το αιμα σας αλλοι το καναν αυτο .αν ειστε απ τον μηχανισμο τοτε αξιος ο μισθος σας γλυφετε ενα κοκκαλο , αν ειστε ομως σαν κ΄εμας που δυστυχουμε μαυρο φιδι που σας εφαγε.και λιγα λογια για τους δικους μας τι προτασεις τρις την ωρα κανεται, σε λογια να βρισκομαστε για να επιβεβαιωνουμε τους εαυτους μας και την ιδεολογικη μας καταρτηση .αφηστε τις μαλακιες η κοινωνια ειναι μπροστα και κανενα ΚΚΕ η ΛΑΕ ή οπως θελει να λεγετε κατεβητε κατω με τον κοσμο να βοηθησουμε να οργανωθει να φαμε αλμυρα μαζι τους αλωστε η υποθεση απελευθερωση ειναι υποθεση δικη τους και κανενος αλλου

1 Μαρτίου 2017 στις 6:36 μ.μ.

5.35 ΟΙ Κομμουνιστές είμαστε καθημερινά στους δρόμους και τπαλεύουμε για τα προβλήματα του λαού μέσα απο την Λαική Συμμαχία που συμμετέχει όποιος θέλει χωρίς να χρειάζεται να είναι Κομμουνιστής. Εκει γίνεται και η διαπάλη των απόψεων και οι Κομμουνιστές προβάλουμε την δική μας για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Εμείς την επιδιώκουμε την Ιδεολογική πάλι. Αντίθετα εσύ την φοβάσαι. Διαφορετικά θα ήσουνα στην Λαική Συμμαχία. Ολα τα μέτρα που περάσανε είναι Συνειδητές επιλογές της Αστικής Τάξης και των Συμμάχων της στην Ε.Ε για να είναι Ανταγωνιστικοί απέναντι σε άλλους ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ Ρωσίας Κίνας. ΟΙ Ευθύνες για όλα αυτά ανήκουνε στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ που βρίσκεται στην Κυβέρνηση και σφάζει τον λαό. Οσο για τον λαό που έχυσε το αίμα του και θυσιαστηκε χωρίς να πάρει την εξουσία τον Οκτώβρη του 1944 με τα παραμυθάκια της ....λαοκρατίας.... δικό σας έγκλημα είναι. Αλλού τα κόλπα.

1 Μαρτίου 2017 στις 7:40 μ.μ.

5.35 Οσο για το Χαρακίρι που αναφέρεις ευχαρίστως να το κάνετε όσοι στηρίξατε την Αριστερή Κυβέρνηση του Σύριζα που θα έσκιζε τα μνημόνια. Οπου και να ήσουνα σε Λάε ανταρσύα η στους Μανιαδάκηδες. Αυτό το έγκλημα είναι δικό σας έργο.

1 Μαρτίου 2017 στις 9:46 μ.μ.

ξεχασες τον διαολο του χαριλαου ουγκανο τοτε σε ποιον το λεγε τωρα δεν ισχύει τραβα να φας λιγα σαρμαδακια μαρικισια να συνελθεις

1 Μαρτίου 2017 στις 10:11 μ.μ.

9.46 Ασε το διασπαστικό παιχνίδι σε βάρος του λαού. Τα νέα μέτρα σφαγής του λαού απο την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ έρχονται. Στην Λαική Συμμαχία χωράμε όλοι σε Ταξική βάση. Την ιδεολογική πάλη την επιδιώκουμε. Εσυ γιατί φοβάσαι... ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ...

1 Μαρτίου 2017 στις 10:13 μ.μ.

"ουγκανο" "οικοσιτα του περισσου" "αξιος ο μισθος σας" "γλυφετε ενα κοκκαλο" "στο ψυχιατριο κατευθείαν".

Ρε κανε λιγο κρατι, καρφωνεσαι. Τωρα πουλαμε ενωτηλικι, αργοτερα οι τσαμπουκαδες.

1 Μαρτίου 2017 στις 10:31 μ.μ.

ο ILIAS GEMINLIS .
είναι καθυστερημένος ο άνθρωπος και λεει οτι του έρθει,,,υπομονή ζουν ανάμεσα μας

υγ
Η βλακεία ειναι προτέρημα,αρκει να μην της γίνεται κατάχρηση
< Νικος Ζαχαριαδης>

υπογραφή
Ραμον Μερκαντερ

2 Μαρτίου 2017 στις 3:40 π.μ.

Δυο πράγματα είναι άπειρα το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.και ξέρεις που κατοικοεδρεύουν ,μιλας για καθυστερημενους καταλαβες οτι αυτο που προτεινεις εσυ και οι ομοιοι σου κατερευσε πριν 27 χρονια

2 Μαρτίου 2017 στις 7:15 π.μ.

πασοκάκια μου, δεν καταλάβατε ότι πριν από 27 χρόνια, όταν εμείς ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ, άρχισε η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ του δικού σας κόσμου.
Και δεν πρόκειται να σας τον ξαναχτίσουμε!
Τα παθήματα, μαθήματα.

2 Μαρτίου 2017 στις 8:31 π.μ.

ilias σχολασες νωρις βλεπω

2 Μαρτίου 2017 στις 9:29 π.μ.

O Σοσιαλισμός δεν κατέρρευσε. Ανατράπηκε δολοφονημένος απο μέσα με την επικράτηση της Οπορτουνιστικής Αντεπανάστασης στο 20ο Συνέδριο το 1956 που με την ΣΤΑΔΙΑΚΗ εφαρμογή νόμων του καπιταλισμού καταστρέψανε τα πάντα οι φίλοι σου.

2 Μαρτίου 2017 στις 11:18 π.μ.

"πληθυσμος 436" * . η πολιτικη συνεργασιων (του κκε)
* ταινια του αμερικανικου κινηματογραφου

2 Μαρτίου 2017 στις 11:24 π.μ.

Και το ερώτημα παραμένει. Αφου ο Σοσιαλισμός ...κατέρρευσε... και δεν υπάρχει και το ΚΚΕ πιστεύει σε ....παραμύθια.... τότε γιατί τόσος πόνος... Τι ποιό απλό να μην ασχολούνται τα ...παιδιά.... με τους Κομμουνιστές. Ελα όμως που ο ΣΤΑΛΙΝ 64 χρόνια απο τον ...θάνατο... του σπέρνει Εφιαλτους σε Αστους και Οπορτουνιστές. Ας πρόσεχαν.

2 Μαρτίου 2017 στις 2:28 μ.μ.

11.18 Το ΚΚΕ προτείνει την ποιό πλατιά Συμμαχία Εργατών Αυτοαπασχολούμενων και φτωχών Αγροτών που καταστρέφονται απο την Καπιταλιστική κρίση και αποτελούνε το 80% της Κοινωνίας. Η Λαική Συμμαχία σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ παλεύει για προσωρινά μέτρα ανακούφισης και ταυτόχρονα γίνεται η Ιδεολογική πάλη και οι Κομμουνιστές προβάλουμε την δικιά μας για Ζύμωση. Και η ζωή τα ξεκαθαρίζει όλα. Ιδού η Ρόδος για όλους. Τα παραμύθια για δήθεν συγγενής πολιτικούς χώρους πεθάνανε. Την ΑΡΙΣΤΕΡΑ την βλέπει κάθε μέρα ο λαός να τον σφάζει.

2 Μαρτίου 2017 στις 3:59 μ.μ.

Ας μιλήσουμε με βάση την άποψη του « κόκκινου πάνθηρα»… Καταρχάς, αν θεωρηθεί πως το ΚΚΕ σήμερα είναι « “Κ”ΚΕ», πότε ήταν « ΚΚΕ», τις εποχές όπου συμμαχούσε με την ΕΑΡ και ( λόγο της δεξιάς παρέκκλισης του παγκοσμίου κομμουνιστικού κινήματος) αναδείκνυε καθαρές οπορτουνιστικές σοσιαλδημοκρατικές θέσεις και τάσεις? Νομίζω είναι παράλογο απ όλες τις απόψεις, να εμπιστεύεται σήμερα το μέτωπο της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ, αν κρίνουμε την συμπεριφορά των ανθρώπων όπου το 1989 αποχώρησαν από το ΚΚΕ και σχημάτισαν το ΝΑΡ. Ναι όντως τότε πάνω σε αυτό το θέμα ( και μόνο ) είχαν δίκιο, αλλά μετά τίποτα, και αυτοί μαθημένοι από τα αντεπαναστατικά παραληρήματα των διαφόρων φίλο αστών χρουστσοφικών, παρέμειναν πιστοί στην αναθεώρηση του μαρξισμού – λενινισμού( όπως έλεγε και ο Κάππος σε μια συνέντευξη του το 1991) και φυσικά μας έχουν « πεθάνει» με τον Στάλιν ( πάλι ακριβώς με τα ίδια επιχειρήματα των διαφόρων αντεπαναστατών φίλο αστών ). Ας βρει πρώτα η ΑΝΤΑΡΣΥΑ το δρόμο της, ας μας πουν τα μέλη – στελέχη του ΝΑΡ με ποια λογική συμμετέχουν στο μέτωπο της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ ( έφυγαν δηλαδή από το ΚΚΕ τότε για να φτιάξουν κοινό μέτωπο με το ΣΕΚ και την ΟΚΔΕ (!!) το 2009 ( αν θυμάμαι καλά ) ;;), με ποια λογική η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έγινε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ ( εκλογές και δημοψήφισμα ), με ποια λογική σήμερα μπορεί και προτείνει συμμαχίες κομμουνιστικών κομμάτων με ξεκάθαρα σοσιαλδημοκρατικά – αστικοδημοκρατικά σχήματα ( όπως η ΛΑΕ, το ΕΠΑΜ, κλπ) τα οποία χρυσώνουν το χάπι των αστικών νομισμάτων, κλπ.. Και για να σας προλάβω, ΝΑΙ, τώρα είναι ώρα να τα βρούμε ιδεολογικά, να χαράξουμε μια επαναστατική στρατηγική υπέρ των εργατικών μαζών, ταξικά προσανατολισμένο επαναστατικό εργατικό κίνημα, προς την σοσιαλιστική επανάσταση με αντιιμπεριαλιστικά αντιμονοπωλιακά συνθήματα, αλλιώς στην επόμενη καπιταλιστική κρίση, είτε με € είτε με δραχμή (από το 1893 ( και παλιότερα) έως και το 2001, και με δραχμή, είχαμε πτωχεύσεις, φούσκες χρηματιστηρίου, κλπ ) τα πράγματα θα είναι ακόμα ποιο δύσκολα για εμάς τους εργάτες….

2 Μαρτίου 2017 στις 5:45 μ.μ.

Τετοια ψεματα σας λενε και τα πιστευται τελικα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας ,αυτο και τελος δεν ειναι δυνατον να επαναλαμβανονται τα ιδια συνεχεια τελικα η βλακεια ειναι ανίκητη

2 Μαρτίου 2017 στις 6:52 μ.μ.

Συμφωνώ μαζί σου. Πραγματικά είσαστε Αξιοι της μοίρας σας στην υπηρεσία του Καπιταλισμού. Συνέχισε.

3 Μαρτίου 2017 στις 3:07 μ.μ.

Τι λέγαμε, προχτές, 28 Φεβρουαρίου 2017 - 9:12 μ.μ,;
Χτες, τα υπολείμματα των αγανακτισμένων ...."διαδήλωσαν μαζικά" "κατά της 2ης αξιολόγησης"!
Την ...αξιολόγηση(!) της μαζικότητάς τους την κάνουν οι ίδιοι εδώ, διαβάστε τα σχόλια:
http://pandiera.gr/%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b5%cf%80%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%ac%ce%b6-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%ae/
Το εξωκοινοβούλιο έχει απορρίψει ό,τι θετικό έχει το ΚΚΕ, και ενσαρκώνει ...τις χειρότερες πλευρές του!

3 Μαρτίου 2017 στις 3:53 μ.μ.

Σεχτάρ. Λογικό είναι αφου οι χειρότερες πλευρές μας ήτανε αυτοί..... Εκείνα τα χρόνια....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger