Home » » Πόλεμος για τα δισεκατομμύρια των εξοπλιστικών προγραμμάτων και αγώνας εξουσίας

Πόλεμος για τα δισεκατομμύρια των εξοπλιστικών προγραμμάτων και αγώνας εξουσίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 | 4:33 μ.μ.

Πηγή: Σπάρτακος

Κόμματα και δημοσιογράφοι σε ανοικτή συνεννόηση με τις πρεσβείες των ΗΠΑ και Γερμανίας, ενώ οξύνεται η σύγκρουση για την εξουσία.

Η αντιπολίτευση ζητάει εξηγήσεις για τα εξοπλιστικά, με φόντο τα δισεκατoμμύρια που σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ετοιμάζεται να δώσει η κυβέρνηση.
Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι πάνε τελικά τα εξοπλιστικά στην βουλή ενώ αναμένεται και οι «αντάρτες» του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσουν ερώτηση.

Πρόκειται για την ερώτηση που ετοίμαζαν να καταθέσουν 14 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά τους το ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ η ηγεσία του κόμματος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Θυμίζουμε την σχετική δημοσίευση:

Το Μαξίμου «έκοψε» την ερώτηση Φίλη για τον Καμμένο – Χαμός στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ με αλληλοκαρφώματα και πισώπλατες… μαχαιριές!  

To Ποτάμι πήρε πρωτοβουλία για να ζητήσει την άμεση σύγκληση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής προκειμένου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος να δώσει απαντήσεις για τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα.

Σε σχετική επιστολή του ο βουλευτής του κόμματος Σπύρος Δανέλλης αναφέρει: «Τα θέματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας της χώρας απαιτούν λεπτούς χειρισμούς, σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Στο πλαίσιο αυτό, Το Ποτάμι επιμένει στην αναγκαιότητα σύστασης Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας. Ωστόσο, επειδή εγείρονται ερωτηματικά σχετικά με νέα εξοπλιστικά προγράμματα, θεωρούμε σκόπιμη την άμεση σύγκληση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων, προκειμένου  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger