Home » , » Θ. Πάγκαλος: Πρώτος στην πινακοθήκη των καθεστωτικών καθαρμάτων (Ηχητικό με τον Ν. Μπογιόπουλος)

Θ. Πάγκαλος: Πρώτος στην πινακοθήκη των καθεστωτικών καθαρμάτων (Ηχητικό με τον Ν. Μπογιόπουλος)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 | 10:00 μ.μ.

Σε καμιά περίπτωση δεν αμφισβητείτε η πρωτοκαθεδρία που κατέχει ο Θ. Πάγκαλος στην πινακοθήκη καθεστωτικών καθαρμάτων. Και ο ίδιος κάνει καθημερινά ότι μπορεί να καθιερώσει αυτή την θέση του με τελευταία παρέμβαση του την σημερινή χυδαία επίθεση στον Νίκο Μπελογιάννη μέσα από το μόνιμο στασίδι που έχει στον ρ/σ ΒΗΜΑ fm. «Βράζουμε στο ζουμί μας. Στ” αρχίδια του κόσμου ο Μπελογιάννης. Ο Ιησούς Χριστός είναι;» ακούσαμε τον Πάγκαλο να λέει μεταξύ άλλων.
Στο ηχητικό που παραθέτουμε παρακολουθούμε τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο να σχολιάζει τα καινούργια εμέσματα αυτού του τρισάθλιου τύπου.

Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι περισσότερο από όσα έχουμε γράψει κατά καιρούς στο μπλοκ μας –κάντε μια αναζήτηση με το όνομα του- γι’ αυτόν τον απίθανο αλλά και επικίνδυνο μπουρδολόγο.
Εχει κατά καιρούς αναλάβει από τις κυβερνητικές θέσεις που υπηρέτησε να εκτελέσει κάθε βρώμικη δουλειά του συστήματος. Και ομολογουμένως τα κατάφερε μια χαρά. Από την παράδοση του Οτσαλάν στους Τούρκους, -την εποχή που είχε τον κωδικό "ο μεγάλος τραγουδιστής"- μέχρι τον ρόλο του καθεστωτικού τραμπούκου που διαδραμάτισε σε κάθε εργατική κινητοποίηση.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger