Home » » Κάτω τα χέρια από το Ν. Παπαναστάση. Άμεση αθώωση του Ν. Αργυρίου

Κάτω τα χέρια από το Ν. Παπαναστάση. Άμεση αθώωση του Ν. Αργυρίου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 | 1:03 π.μ.

Πηγή: Σπάρτακος

Οι δικαστικές φαιδρότητες του στρατιωτικού κατεστημένου δεν θα περάσουν

 Η επίθεση στον απόστρατο αντισυνταγματάρχη Νίκο Παπαναστάση, και η εκδίκαση της έφεσης για την ποινή-ρεκόρ του Νίκου Αργυρίου, της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων και του Δικτύου Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος, εμφανίζονται περίπου ταυτόχρονα, για να χτυπήσουν το αντιπολεμικό εργατικό κίνημα.

Και οι δύο περιπτώσεις διώξεων αφορούν περιστατικά και γεγονότα που, για κάθε λογικό άνθρωπο, θα έπρεπε να μπουν στα ντουλάπια της αρχειοθήκης των δικαστηρίων και να μην ασχοληθούμε πια ποτέ μαζί τους.

Δεν έχει, όμως, τσίπα το κράτος (το σύνολο των κατασταλτικών, στρατιωτικών και δικαστικών μηχανισμών), αν πρέπει να προστατεύσει αυτό ένα ολόκληρο status quo εκμετάλλευση, ασφάλειας και πολεμικής προετοιμασίας, ένα σύστημα εξαθλίωσης της κοινωνικής πλειοψηφίας, μέσα κι έξω από το στρατό, και προνομίων για τα μαντρόσκυλα του συστήματος.

Κάθε μέρος αυτού του μηχανισμού είναι αποφασισμένο να το κάνει αυτό από τη δική του μεριά, ακόμα και με αυτόματα αντανακλαστικά: μπορεί να είναι μια σχεδιασμένη επίθεση του πολιτικού συστήματος ή ένα σχέδιο μυστικών υπηρεσιών και υπηρεσιών δίωξης (όπως η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος). Μπορεί, όμως, να είναι και μια επίθεση που φοράει το πουκάμισο της «μήνυσης», στα πλαίσια της  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger