Home » , » Ο Τραμπ επιτίθεται και η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου μας εμπλέκει σε νέους βρώμικους πολέμους

Ο Τραμπ επιτίθεται και η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου μας εμπλέκει σε νέους βρώμικους πολέμους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 | 5:35 μ.μ.

Πηγή: Σπάρτακος

Όχι στη Βαρβαρότητα του λιγότερο κακού

Ο βομβαρδισμός της Συρίας ξεκίνησε από τη Σούδα

Αν έχουμε ακόμα ελπίδα, την χρωστούμε σε αυτούς που δεν έχουν καμία.

Βάλτερ Μπένγιαμιν

ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΕΠΕΙ 
ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΗΠΑ -ΕΕ-ΝΑΤΟ

Η επίθεση των ΗΠΑ εναντίον του καθεστώτος Άσαντ μοιάζει σαν έτοιμη από καιρό και η συμμετοχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι καθοριστική και κυρίως επιβεβαιώνεται η εκτίμηση ότι η συμμετοχή των ελληνικών βάσεων και στρατιωτικών δυνάμεων πρόκειται να διευρυνθεί.

Τα ξημερώματα οι ΗΠΑ χτύπησαν με πυραύλους Tomahawk την αεροπορική βάση al-Shayrat κοντά στην πόλη Χόμς της Συρίας.1 Επιβεβαιώνοντας έτσι τους φόβους των περισσότερων πως η επίθεση με χημικά στο Ιντλίμπ μετατρεπόταν σε τέλεια αφορμή για να εντείνουν οι ΗΠΑ την στρατιωτική τους δράση στην Συρία. Το κλίμα είχε ήδη καλλιεργηθεί με την πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ να κατηγορεί το καθεστώς Άσαντ, την Ρωσία και το Ιραν πως επιτρέπουν τέτοιες επιθέσεις ενώ ταυτόχρονα δεν έχουν στόχο την ειρήνη στην περιοχή. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

7 Απριλίου 2017 στις 7:15 μ.μ.

Σήμερα το πρωί ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός βομβάρδισε το Συριακό λαό στα πλαίσια του Ιμπεριαλιστικού πολέμου που γίνεται εδω και έξι χρόνια ανάμεσα σε ΗΠΑ ΝΑΤΟ Ε.Ε ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΡΩΣΣΙΑ ΚΙΝΑ ΙΡΑΝ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ μαζί με τα αντίστοιχα τμήματα της Συριακής Αστικής Τάξης που σφάζουνε τον Συριακό λαό για την λεια βουτηγμένη στο αίμα του. Στον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο συμμετέχει και η Αστική τάξη της χώρας μας. Είμαστε δίπλα στον λαό της Συρίας αγωνιζόμαστε για την Ενίσχυση της Λαικής Συμμαχίας με στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. ΟΙ Κομμουνιστές και ο λαός της Συρίας πρέπει να παλέψουνε κάτω απο την δική τους Ταξική Σημαία για την υπεράσπιση της πατρίδας τους αντιμετωπίζοντας Ντόπια και ξένες Αστικές Τάξεις σαν Εισβολέα με Εξοδο απο τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και νίκη της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

7 Απριλίου 2017 στις 7:28 μ.μ.

....Να ανατρέψουμε την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μας λέει ο ...σπάρτακος.... απαπαπαπα....κακά παιδιά. Την ψηφίσατε με χέρια και με πόδια. Θα σας μαλώσω.........

7 Απριλίου 2017 στις 11:04 μ.μ.

Γράφεις συστηματικά αηδίες. Ουσιαστικά με προστυχιές καλύπτεις την πλήρη συμπόρευση του ΚΚΕ με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στα ζητήματα άμυνας-ασφάλειας. Περαστικά.

8 Απριλίου 2017 στις 11:49 π.μ.

Το ΚΚΕ μιλά για έξοδο του ΝΑΤΟ και ο ΣΥΡΙΖΑ για εντός του.Κατά τα άλλα αρχιψευταράδες κομπιναδόροι του δικτύου μιλάτε για συμπόρευση ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ.Μια προστυχία ολόκληρη είσαι μόνος σου.

8 Απριλίου 2017 στις 5:09 μ.μ.

Να ανατρέψετε ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που την Στηρίξατε με χέρια και με πόδια..... Κακά παιδιά θα σας μαλώσω....Φτου κακά.... Θα την λουστείτε ολόκληρη.......

8 Απριλίου 2017 στις 5:27 μ.μ.

Είσαι απλός απατεώνας. Λες ψέματα. ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ήταν η πρώτη συλλογικότητα που έθεσε ζήτημα ανατροπής της κυβέρνησης. Δεν είχαμε καμιά σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ οργανωτική και παρεμβαίναμε ΣΤΟ ΚΌΚΚΙΝΟ 105.5 χωρίς να κάνουμε βήμα πίσω. Σέρνεις τον προβληματισμό του κινήματος στα λασπόνερα για να γίνουμε όμοιοι σου. Τι σχέση έχουν οι επαναλμβανόμενες αλητείες με το κείμενο;
Σου αφήνουμε την λάσπη και να κυλιστείς μόνος σου. Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε ξανά μαζί σου ότι και να πεις. Περαστικά.

8 Απριλίου 2017 στις 5:46 μ.μ.

Καταλαβαίνω την απόγνωση και τον εκνευρισμό σου αλλά δεν θα σε βοηθήσω. Αυτό το ποτήρι της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ θα το Ρουφήξετε μέχρι τέλος. Δεν γεννηθήκαμε χτες. Το γνωρίζουμε το ΝΑΡ απο το 1989.... Μαζί με την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ θα πάτε στην ΑΒΥΣΣΟ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger