Home » , , » 20 Μάη: Ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης της πολιτικής ταυτότητας του "Ρουβίκωνα"

20 Μάη: Ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης της πολιτικής ταυτότητας του "Ρουβίκωνα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Μαΐου 2017 | 7:25 μ.μ.

 «Το γεγονός ότι η ομάδα έχει κάνει μια σειρά δραστηριοτήτων και ενδεχομένως να την γνωρίζει και ένας κόσμος εκτός του πολιτικού μας μικρόκοσμου δεν σημαίνει ότι είναι αυτό το πράγμα που θέλαμε και αυτός ήταν ο αυτοσκοπός μας, να υπάρχει δηλαδή ένα όνομα το οποίο να αναγνωρίζει κάποιος κόσμος στο άκουσμα του. Θέλουμε αυτή η ομάδα να μεγαλώσει, θέλουμε αυτή η ομάδα να ανοίξει σε ένα πιο ευρύ κοινό και θέλουμε ένας κόσμος μέσα απ’ αυτή την διαδικασία να μπορέσει να αγωνιστεί για πράγματα που τον απασχολούν. Αυτό είναι το επόμενο βήμα του Ρουβίκωνα, το άνοιγμα δηλαδή της ομάδας σε περισσότερο κόσμο μέσα από την δημοσιοποίηση των τακτικών και της στρατηγικής του και του πολιτικού του πλαισίου. Για να καταλάβει ο καθένας τί πρεσβεύει ο Ρουβίκωνας, τι πιστεύει ιδεολογικά και πολιτικά, ποιες είναι οι τακτικές και ποια είναι η στρατηγική η οποία θα ακολουθήσει, ποιοι είναι οι στόχοι του και που θέλει να το πάει. Όταν αυτό βγει προς τα έξω και το κατανοήσει ο οποιοσδήποτε θα μπορεί να επιλέξει αν θα εμπλακεί με την συλλογικότητά μας ή όχι. 
Καθαρά λόγια και χωρίς κρυφά σενάρια και χωρίς κρυφές σκέψεις και χωρίς παρασκηνιακές διαδικασίες. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε το λέμε καθαρά προς τα έξω και από κει και πέρα θα επιλέξει ο καθένας αν θα εμπλακεί σε αυτή την διαδικασία ή όχι». 

Τα παραπάνω ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην ιστοσελίδα μας ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, μέλος του «Ρουβίκωνα».

Στην κατεύθυνση αυτή, η αναρχική συλλογικότητα, οργανώνει ανοιχτή εκδήλωση στην οποία θα παρουσιάσει την πολιτική της ταυτότητα. Σάββατο 20 Μάη 6 μμ στο Κ*ΒΟΞ, Πλατεία ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Αραχώβης & Θεμιστοκλέους)

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger