Home » » ΕΤΟΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ 2017: Φαντάροι Αναλώσιμοι μέχρι τα 67, κυνηγώντας μετανάστες και μειονότητες

ΕΤΟΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ 2017: Φαντάροι Αναλώσιμοι μέχρι τα 67, κυνηγώντας μετανάστες και μειονότητες

Από Unknown , Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 | 12:33 μ.μ.

ΕΤΟΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ 2017: Εθνικιστικές Εθνοφυλακές-Ποιλιτοφυλακές, φρουροί αγωγών πετρελαίων και εγκαταστάσεων, αναλώσιμοι του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού, αδίστακτοι διώκτες μεταναστών και μειονοτικών πληθυσμών! Να καταργηθούν Εθνοφυλακή και Λέσχες Εφέδρων.

Το σύνολο του αστικού πολιτικού προσωπικού, όλα τα αστικά μνημονιακά κόμματα, από τα συγκυβερνώντα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μέχρι και τη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλά και τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής, συμφωνούν απόλυτα: Ο λαός μας πρέπει να στρατιωτικοποιηθεί πλήρως και να μετατραπεί σε Ισραήλ των Βαλκανίων. Η ενεργή συμμετοχή του λαού μας ως τα 67 χρόνια στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς, με ενεργό ρόλο στην παραμεθόριο είτε στο πλαίσιο του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού, είτε στην αντιμετώπιση των ασύμμετρων απειλών και στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, σε συνάρτηση με το ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, προσφέρει στο αστικό κατεστημένο και την αύξηση των δυνάμεων που απαιτούν οι πολεμικοί τυχοδιωκτισμοί τους, αλλά και το ποιοτικό στοιχείο της "εθνικής ενότητας"!

Μια απόπειρα που άρχισε επί υπουργίας στο ΥΕΘΑ του Α.Τσοχατζόπουλο και στο πλαίσιο της μετατροπής της χώρας σε Ισραήλ των Βαλκανίων προέβλεπε τη δημιουργία της Παλλαϊκής Άμυνας. Αργότερα επεκτάθηκε στη δημιουργία των Λεσχών Εφέδρων, αυτές τις γιάφκες της ακροδεξιάς, που καλούνται να παίξουν συγκεκριμένο ρόλο σε μια πολεμική αναμέτρηση, στο κυνήγι μεταναστών και στην καταστολή επικίνδυνων για το αστικό σύστημα εξουσίας κοινωνικών αγώνων. Λέσχες που ελέγχονται πολιτικά και οικονομικά από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Συνέχεια στην ιστοσελίδα του Δίκτυου Σπάρτακος
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger