Home » , » Ούτε ΣΥΡΙΖΑ να ήταν ο Κυριάκος.

Ούτε ΣΥΡΙΖΑ να ήταν ο Κυριάκος.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 7 Μαΐου 2017 | 8:02 μ.μ.


Πηγή: Στάθης - Realnews

Ωραίος ο κ. Μητσοτάκης!

Καλώντας τον Τσίπρα να υλοποιήσει τα «αντίμετρα» εδώ και τώρα, τα «νομιμοποίησε»! Νομιμοποίησε δηλαδή το υπαρκτόν μιας φενάκης!

Ο κ. Μητσοτάκης αποδέχθηκε ότι όταν ο Τσίπρας μιλάει για «αντίμετρα», λέει την αλήθεια! Ούτε ΣΥΡΙΖΑ να ήταν ο Κυριάκος.

Προσέτι, με την ευφυή αυτή κίνηση ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μετέθεσε τη συζήτηση από τα μέτρα στα αντίμετρα! Ακριβώς αυτό που ήθελε ο Τσίπρας!

Είναι προφανές ότι στον «πρωινό καφέ» στο Μαξίμου ο Τσίπρας έχει τον κ. Μητσοτάκη για μπισκοτάκι...

***

Οι μεγάλοι χαμένοι από την ανασκολόπιση των συντάξεων είναι: 1. οι μητέρες ανήλικων τέκνων 2. οι χήρες και οι χήροι 3. οι ανάπηροι 4. οι άκρως χαμηλοσυνταξιούχοι των 486 ευρώ. Βρίσκω αυτό το κατόρθωμα ανθρωπιστικό, σοσιαλιστικό, ευφυές και τίγκα στο ηθικό πλεονέκτημα.

***

Αν έλεγαν στους Εβραίους να δουλέψουν τα Σάββατα, θα γινόταν Κούγκι. Αν έλεγαν στους Μουσουλμάνους να δουλέψουν τις Παρασκευές θα γινόταν Ανάστα ο Κύριος.

Εμείς όμως έχουμε «εκσυγχρονισθεί» (με τον τρόπο που περιέγραψε ο Μαρξ, όταν έλεγε ότι ο καπιταλισμός αποϊερώνει τις ζωές των ανθρώπων και απομαγεύει την πλάση).

Μάλιστα, έχουμε «εκσυγχρονισθεί» τόσον πολύ, που αντί των οκτώ εργάσιμων Κυριακών που καθιέρωσε (!) η Δεξιά, η Αριστερά (που Γονάτισε) καθιερώνει τριάντα!!

Οντως, ό,τι το ανωφελές κι απάνθρωπο έκανε η Δεξιά, η Αριστερά (που Γονάτισε) το κάνει χειρότερα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger