Home » , » Μας στέρησαν υπέροχες εικόνες από μπατσάδικη θερινή σύναξη

Μας στέρησαν υπέροχες εικόνες από μπατσάδικη θερινή σύναξη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 | 2:07 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Τα Εξάρχεια είναι άβατο! είπε ο Κούλης. Η ΝΔ στενοχωρήθηκε που δεν έγινε η συγκέντρωση των μπάτσων. Οι Αναρχικοί να δεις! Που περίμεναν πως και πως αυτή τη συγκέντρωση. Ξέρω ότι οι μπάτσοι δεν θέλουν συγκεντρώσεις, αλλά να απαγορεύσει η ΕΛΑΣ ως και τη δική της συγκέντρωση; Θα συλλάβετε τον εαυτό σας ή το είδωλό σας στον καθρέπτη;

Καταλαβαίνω κύριε υπουργέ, ότι θέλατε να προφυλάξετε τους μπάτσους από το διασυρμό, αλλά μας στερήσατε υπέροχες αναμνήσεις, που θα είχαμε από αυτή την θερινή σύναξη. Το να βλέπεις μπάτσους να τρέχουν αλαφιασμένοι, ενώ τους κυνηγά ο κόσμος και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης να μιλάνε για ιπτάμενους Αναρχικούς είναι πράγματα ανεκτίμητα.

Θα είχαν πολύ θερμή υποδοχή. Αλλά γι αυτό ακριβώς δεν έγινε η συγκέντρωση. Αφού έχουμε ήδη καύσωνα πόσο πιο θερμή ατμόσφαιρα; Παρεμπιπτόντως, αν απαγορεύσατε όπως άκουσα, και την υποτιθέμενη αντισυγκέντρωση των Αναρχικών, είστε κυριολεκτικά για τα πανηγύρια. Πλάκα έκαναν, αφού όλοι τους μπάτσους περίμεναν με ανοιχτές... παλάμες. Γίνεται μια συγκέντρωση πειρατών στην «Χώρα του Ποτέ» κάτι πρέπει να κάνετε γι αυτό.

Πιο «άβατο» ρε χάπατα; Ο κόσμος έχει αγανακτήσει, δεν θέλει ούτε να σας βλέπει, γιατί ακριβώς τον αντιμετωπίζετε σαν εχθρό. Εσείς κι οι μπάτσοι που σας φυλάνε. Καταστρέφετε, λεηλατείτε τον κόσμο, βάζετε τους μπάτσους να δείρουν, να τρομοκρατούν, και μετά βλέπετε παντού άβατα κι εχθρούς! Ποιος άρχισε τις εχθροπραξίες;

Ποιος απειλεί με αστυνομία τους φτωχούς, που όχι μόνο κλέβετε τους κόπους τους, τους τρομοκρατείτε με συλλήψεις και φυλακές από πάνω; Αμ δεν θα ήταν μόνο Αναρχικοί εκείνοι που θα περίμεναν. Θα ήταν Συμβασιούχοι, που απειλούνται, ενώ διώχνονται άδικα από τη δουλειά τους, όσοι χάνουν τα σπίτια τους, όσοι απήργησαν ή διαδήλωσαν κι έφαγαν ξύλο γι αυτό, όσοι πιάστηκαν άδικα, όσοι βασανίστηκαν, υπέστησαν σωματικό έλεγχο μονό και μόνο για να περάσουν ένα δρόμο να πάνε σπίτι τους… Νομίζετε τα ξέχασε ο κόσμος αυτά και άλλα πολλά;

Ήταν πολύ προκλητικό αυτό που έκαναν οι μπάτσοι. Οι ίδιοι δεν είδαν ποτέ τα Εξάρχεια σα μια περιοχή σαν όλες τις άλλες. Την έβλεπαν πάντα ως εχθρικό έδαφος που έπρεπε να καταλάβουν! Οφείλουν μεγάλη χάρη στον υπουργό, γιατί οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι με όσα γίνονται, τους βλέπουν με μισό μάτι. Εγώ ήθελα να την κάνουν τη συγκέντρωση, να κάνουν το λάθος. Θα γίνονταν μεγάλο γλέντι. Αλλά ο υπουργός μας χάλασε τη βραδιά.

Τι να πω όμως για τον Κούλη; Ότι είναι παντελώς άσχετος; Ότι είναι ανόητος; Απλά κλίνει το μάτι στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Γιατί; Γιατί τους θέλει, μπας και βγει αυτοδύναμός. Έτσι τουλάχιστον νομίζει, αλλά είναι πολύ βαθιά νυχτωμένος. Οι περισσότεροι τον σιχαίνονται, είναι ο μοναδικός λόγος που μένει ακόμα πάνω ο Τσίπρας.

Πάντως μπάτσοι, αν θέλετε σώνει και καλά να πάτε στα Εξάρχεια, πηγαίνετε. Αν σας βαστάει φυσικά. Ο κόσμος σας περιμένει πάντα με ανυπομονησία. Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα σας γλύτωσε, γιατί σας έδωσε άλλοθι τη διαταγή να μη γίνει συγκέντρωση. Χάρη σας έκανε, μεγάλη χάρη. Γιατί; Γιατί ξέρουμε ότι φυλάτε αυτούς κι όταν ο κόσμος θα σας έδιωχνε κακήν κακώς, ο συνειρμός με τους πολιτικούς που μας ρήμαξαν, θα ήταν πολύ έντονος. Όλη η Ελλάδα σιγά - σιγά θα γίνει «άβατο» για τους δυνάστες.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

29 Ιουνίου 2017 στις 9:30 μ.μ.

Κάπου έχετε μπλέξει τα σχόλια εκεί στο ΒΚ ή απλώς λογοκρίνετε ότι δε σας αρέσει;

30 Ιουνίου 2017 στις 1:53 μ.μ.

Ποιός Κόσμος Μήτσο... Απο πότε το παρακράτος έγινε ...κόσμος.... Τα μπερδεψες.....

30 Ιουνίου 2017 στις 2:03 μ.μ.

Εχεις παράπονο........,,,,,,,,΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger