Home » , » Βρε πότε θα γίνουμε Ευρώπη επιτέλους;

Βρε πότε θα γίνουμε Ευρώπη επιτέλους;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 | 9:32 μ.μ.


Της Ε.Χ

Την φώτο που παραθέτουμε την έχει ανεβάσει στο Ιντερνέτ χρήστης του διαδικτύου και η λεζάντα που την συνοδεύει γράφει: «Μια φωτογραφία από το πρόσφατο σκάνδαλο: τα μέλη της αστυνομίας του Βερολίνου γιορτάζουν ξέφρενα στο Αμβούργο». 

Αυτή, η είδηση κυκλοφορεί πλατιά στα ξένα τηλεοπτικά δίκτυα και στις ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Ενώ, λοιπόν, στο Αμβούργο οι Γερμανοί μπάτσοι που αποσπάστηκαν για τη σύνοδο των G20 κάνουν public sex party με συμμετοχή περίπου 200 ατόμων που επιδίδονται σε όλων των ειδών τις σεξουαλικές απολαύσεις, "πίνοντας" shisha , οι «δικοί» μας επιδίδονται σε επικοινωνιακές τυμπανοκρουσίες για μαζώξεις που γνώριζαν εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να γίνουν.
Εγιναν επίσης πάλι ρόμπες βλέποντας η απαγόρευση των σημερινών συγκεντρώσεων που έχει «διατάξει» η ηγεσία τους, να μην έχει καμιά ισχύ, αφού πραγματοποιήθηκε κανονικά η συγκέντρωση – μικροφωνική Αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων στην πλατεία Εξαρχείων, και τα "όργανα της τάξεως" το έκαναν γαργάρα.

Βρε πότε θα γίνουμε Ευρώπη επιτέλους;

Βρε αφού δεν σας βγαίνει το "μπρουτάλ" ακολούθησε τον δρόμο των Γερμανών συναδέλφων σας, που χει και ένα ενδιαφέρον δηλαδή.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger