Home » , » Η μάχη της αφίσας ...

Η μάχη της αφίσας ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 | 2:12 μ.μ.

Μας στάλθηκε από Ντίνο Π.

Αυτές τις μέρες που οι συνδικαλιστικές οργανώσεις από το χώρο του Εμπορίου δίνουν τη μάχη της απεργίας της Κυριακής 16 Ιούλη (για την υπεράσπιση της Κυριακάτικης αργίας), εμφανίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας αφίσες που προπαγανδίζουν αυτό τον αγώνα. Αφίσες τόσο από το "Συντονιστικό Δράσης ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας", όσο και από το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (ΠΑΜΕ).
Αφίσες του "Συντονιστικού Δράσης" κολλήθηκαν και σε πολλές γειτονιές της Αθήνας.

Οι αφίσες αυτές (και οι μεν και οι δε) είναι σταγόνα στον ωκεανό της αναγκαιότητας για πληροφόρηση και για μαχητική παρέμβαση γύρω από ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.
Όμως το ΠΑΜΕ θεώρησε καλό σε διάφορα σημεία του κέντρου (πχ Ακαδημίας, Ερμού) να σκεπάσει με την αφίσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων τις αφίσες του "Συντονιστικού Δράσης".
Είναι η γνωστή λογική, η ξηρασία είναι προτιμότερη από το να υπάρχει έστω και μια πηγή...αν αυτή την πηγή δεν την ελέγχουμε εμείς.

Κρίμα συνάδελφοι του ΠΑΜΕ!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 11 σχόλια

14 Ιουλίου 2017 στις 3:51 μ.μ.

Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Το γνωστό διασπαστικό παιχνίδι σε βάρος του λαού για τα Συμφέροντα των Καπιταλιστών. Το ΠΑΜΕ είναι ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ τμήμα της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ που συμμετέχει όποιος θέλει χωρίς να χρειάζεται να είναι Κομμουνιστής Μόνο σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Μέσα στον καθημερινό αγώνα γίνεται και η διαπάλη των απόψεων και οι Κομμουνιστές προβάλουμε την δική μας για Ζύμωση. Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Και η ζωή τα ξεκαθαρίζει όλα. Καλούμε λοιπόν τον Ντίνο Π. να σταματήση τον διασπαστικό του ρόλο σε βάρος του λαού Τον περιμένουμε στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Το οτι δεν είναι Κομμουνιστής δεν πειράζει. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ.

14 Ιουλίου 2017 στις 7:55 μ.μ.

Τετοιο δολιοι ηταν αυτοι απο παντα Τιποτε το καινουργιο τιποτε δεν αλλαξε σ αυτους Ο σοσιαλφασισμος ετσι εκδηλωθηκε απο ολα τα παραριζα του λεγομενου κκε απο την μεταπολιτευση και μετα με αποκορυφωμα τις βιαιοτητες της ΚΝΕ που αναγκασαν ακομα και το Θεοδωρακη να τους αποκαλει γενιτσαρους Εσεις του ΒΚ τους λετε κριμα Τους ειναι πολυ λιγο
Ντροπη και αισχος θα τους ηταν το λιγοτερο που τους ταιριαζει

14 Ιουλίου 2017 στις 8:30 μ.μ.

Οι μικροαστοί τρομάζουν στην ιδέα, πως μπορεί να υπάρχει εργατικό κίνημα μη υποταγμένο στην δικτατορία του μικροαστικαριάτου, και λαϊκό κίνημα χωρίς "λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις". Περισσότερο από την καπιταλιστική Κυριακάτικη Εργασία φοβούνται την Λαϊκή Κυριακάτικη Αργία, που μπορεί να επιβάλει το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ - αυτό ήταν πάντα το βαθύτερο κίνητρο της πολιτικής και συνδικαλιστικής ενεργοποίησής τους.
Αλλά τα χρόνια πέρασαν και τα ψωμιά αυτών των ενδιάμεσων και αμφιταλαντευομένων στρωμάτων τέλειωσαν.
Δυαδική ηγεσία σε κανένα κίνημα, ούτε και στο εργατικό, μπορεί να υπάρξει. Πρόκειται για τον αγώνα επιβίωσης των εργαζομένων, δεν είναι παιχνιδάκια φοιτητικών "συλλογικοτήτων", και τα κοφτά σαν λεπίδες μαρμαράκια της Μεγ. Βρεττάνιας της 20/10/11 δεν ξεχνιούνται.
Τα άτυπα "μέτωπα", που προσπαθεί η αστική τάξη να "περάσει" ντε φάκτο, τάχαμου "από τα κάτω", δεν τα μασάει κανείς. Το εργατικό κίνημα δεν πρόκειται, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, να εμποδίσει κανέναν να κάνει τις δικές του κινητοποιήσεις, υπό έναν όρο: Να μην επιχειρεί να αλλοιώσει τον δικό του αγώνα. Βρείτε άλλη μέρα, βρείτε άλλον τόπο και κάντε-πείτε ό,τι νομίζετε. Ηρθε ποτέ το ΠΑΜΕ σε δικές σας συγκεντρώσεις να σας κάνει τον κεχαγιά, η να σας κατηγορήσει πως "....προστατεύετε τη ..Βουλή";!;!
Η βοηθείστε στον αγώνα του ΠΑΜΕ, λοιπόν, η καθίστε στα αυγά σας, η κάντε αλλού-άλλοτε, ό,τι σας καπνίσει.
Η, ...λυσσάχτε, όπως καληώρα.
Κανενός το αυτι δεν ιδρώνει πια.

15 Ιουλίου 2017 στις 12:20 π.μ.

7.55. Στην Λαική Συμμαχία χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Το οτι δεν ήσουνα ποτέ Κομμουνιστής δεν πειράζει. ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Πάνω απο όλα. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ.

15 Ιουλίου 2017 στις 5:18 μ.μ.

Ρε μπαγλαμάδες γιατί δεν απαντάτε στο θέμα του κειμένου; Οι δικοί σάς κολλάνε τις αφίσες τους πάνω σε αφίσσες αλλων. Ε τι λέτε γι' αυτό; Δεν έχετε την ικανότητα ούτε δημοκρατικά να συμπεριφερθείτε πλέον. Αυτές οι ενέργειες είναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ!!!

Από την άλλη είναι καλό που γίνονται γιατί καταλαβαίνουμε τι είδους λαική εξουσία ευαγγελίζεστε. Αλά Κίνας....

V For Viva La Revolucion

15 Ιουλίου 2017 στις 9:56 μ.μ.

Εργατική Λαική Εξουσία είναι η Δικτακτορία της Εργατικής Τάξης και των Συμμάχων της απαραίτητη προυπόθεση γιατί στην Οικοδόμηση του Σοσιαλισμού η ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ συνεχίζεται αλλάζοντας μορφές με την Αστική Τάξη να συνεχίζει να υπάρχει σαν άτομα και με την βοήθεια απο το Εξωτερικό προσπαθεί να επανέλθει. Για αυτό και η Δικτακτορία του Προλεταριάτου είναι εκεί για να τους συντρίψει ότι ...προβιά..... και να φορέσουνε.

15 Ιουλίου 2017 στις 10:36 μ.μ.

Πας καλά; Θα απαγορέψεις τον άλλον να ενημερώσει τον κόσμο με την δικιά του αφίσσα;Γιατί το να κολλάς την αφίσσα σου πάνω στη δική του μορφή απαγόρευσης είναι.

Και δεν μπορείς ούτε λέξη να αρθρώσεις γι'αυτό. Πόσο τραγικός είσαι....

V For V La Revolucion

18 Ιουλίου 2017 στις 1:45 π.μ.

Τα ίδια κάνανε οι "εσωτερικάκηδες" στη Μεταπολίτευση: Επειδή δεν είχανε "χέρια" να ανταπεξέλθουν στη μάχη της αφίσσας, τσιρίζανε "το ΚΚεξ φιμώνει την ...δημοκρατική Αριστερά"! Το ό,τι και οι ίδιοι κολλάγανε πάνω σε αφίσσες του ....ΚΚεξ(!) η ΣΚΙΖΑΝΕ αφίσσες του όταν μπορούσαν (κάτι, που το ΚΚΕ δεν έκανε ποτέ), ήταν μια μικρή λεπτομέρεια, που έπρεπε όλοι να αγνοήσουμε. Θέλανε με λίγες αφίσσες να πιάσουν τα κεντρικότερα σημεία και εκεί να μείνουν, ....μέχρι να τις λειώσει η βροχή, λες και ήταν ...οικόπεδό τους!
Ξαναζεσταμένες-ξωφλημένες ιστορίες, που δεν ενδιαφέρουν κανέναν!
"Μάχες" οπισθοφυλακών. Είστε τα χαϊδεμένα του συστήματος, οι ιδέες σας καθόλου δεν στερούνται προβολής.
Ο "Ρ" και η αφίσσα/πανώ είναι οι φωνές του εργατικού κινήματος, που δεν ζητάει άδεια από κανέναν για να εκφραστεί.
Στείλτε μπάτσους, η στείλτε έμμισθους αφισσοκολλητές, έχετε επιλογές. Που και αυτές θα αντιμετωπίσει κατάλληλα το εργατικό κίνημα.

18 Ιουλίου 2017 στις 12:00 μ.μ.

Παντελώς ανίκανοι ακόμα και δημοκρατικά να συμπεριφερθείτε. Κανείς δεν σου είπε να ζητήσεις άδεια από κανένα. Μόνο μην φιμώνεις τους άλλους. Κόλλα την αφίσσα σου σε ελεύθερο μέρος όχι πάνω στην αφίσσα άλλου. Και το μόνο που έχεις να πεις είναι για τους εσωτερικούς που κάνανε τα ίδια αντί να καταδικάσεις αυτές τις ενέργειες από όπου και αν προέρχονται.

ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.......

Πάντως το ότι αρνείστε πεισματικά να καταδικάσετε τέτοιες ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ αποκαλύπτει το ποιόν σας. Και φυσικά για ποιο είδους εξουσία παλεύει το κόμμα. ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ. Φαίνεται η Κίνα ασκεί γοητεία στον Περισσό....

V For Viva La Revolucion





18 Ιουλίου 2017 στις 3:41 μ.μ.

Το γνωρίζουμε οτι είσαστε Ανίκανοι και ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ δεν χρειάζεται να το φωνάζεις. Αν δεν ήσουν και δεν φοβόσουνα την Ιδεολογική Αντιπαράθεση θα ήσουνα στο ΠΑΜΕ σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Θα μας έπειθες οτι έχεις δίκιο και όλα καλά. Ο Φόβος σου όμως είναι φανερός γιατί υπηρετείς τους ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ Πασόκα......

18 Ιουλίου 2017 στις 8:32 μ.μ.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΦΙΜΩΣΗΣ ΝΑΙ Ή ΌΧΙ;

ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΝΑ ΚΟΛΛΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΣΑ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΜΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ;

Μπορείς να απαντήσεις ξεκάθαρα;

V For Viva La Revolucion

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger