Home » , » Αποδοκίμασαν Κατρούγκαλο και κυβερνητική πολιτική μέλη του ΠΑΜΕ στην Καλαμάτα (Βίντεο)

Αποδοκίμασαν Κατρούγκαλο και κυβερνητική πολιτική μέλη του ΠΑΜΕ στην Καλαμάτα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 | 9:54 μ.μ.

Όπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα της εφημερίδας «Ελευθερία»-από κει «απαλλοτριώσαμε» και το βίντεο που παραθέτουμε- μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Γιώργο Κατρούγκαλο όταν θέλησε να επισκεφτεί το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.
Υποτίθεται ότι ο υπουργός Εργασίας θα ήταν ομιλητής σε εκδήλωση με θέμα την ενημέρωση για το ασφαλιστικό.

Μέλη όμως του ΠΑΜΕ αντιδρώντας δυναμικά   και με συνθήματα όπως «Συνδικάτα ταξικά και όχι εργοδοτικά» και «ΣΥΡΙΖΑ -  ΠΑΣΟΚ - Νέα Δημοκρατία μας φέρανε μνημόνια για την πλουτοκρατία» απαιτώντας παράλληλα την άμεση σύγκληση του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου για να ζητηθεί η αποχώρηση του υπουργού, ανάγκασαν τον Κατρούγκαλο μαζί με τους άλλους δύο βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, που τον συνόδευαν, τη Γιώτα Κοζομπόλη και τον Πέτρο Κωνσταντινέα να αποχωρήσουν από το Εργατικό Κέντρο.

Κατέληξαν στο ξενοδοχείο Rex, όπου και είχαν επαφές με κυβερνητικούς συνδικαλιστές.

Προς το παρόν οι παρουσίες των κυβερνητικών αξιωματούχων αντιμετωπίζονται με «κόσμιο» τρόπο.

Θα εξακολουθήσει όμως αυτό όταν η νέα φορομπηχτική κυβερνητική πολιτική θα γίνει πλήρως αντιληπτή;

___________

Από την ιστοσελίδα 902

Καλαμάτα: Ματαίωσαν «ενημερωτική» ομιλία του υπουργού Εργασίας για το ασφαλιστικό 

Δυναμική παρέμβαση πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στην Καλαμάτα και ματαίωσε «ενημερωτική» εκδήλωση για το Ασφαλιστικό, που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο, με ομιλητή τον υπουργό Εργασίας Γ. Κατρούγκαλο.

Το ΠΑΜΕ κατήγγειλε την «επικοινωνιακού τύπου εκδήλωση με ελάχιστους εργατοπατέρες», που «στόχο είχε να ζητήσει από την εργατική τάξη υπομονή, συναίνεση και υποταγή» απαιτώντας την αποχώρηση του υπουργού.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας αλλά και οι εργατοπατέρες επέμεναν να μιλήσει ο υπουργός. Ωστόσο κάτω από τις αντιδράσεις των εργαζομένων, ο υπουργός αποχώρησε από την αίθουσα. 

Ο Παναγιώτης Κουφαλάκος εκ μέρους του ΠΑΜΕ κάλεσε τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στην πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 12 Νοέμβρη σημειώνοντας ότι πρέπει «να οργανώσουμε τις δυνάμεις μας για την επιτυχία της απεργίας. Το ταξικό μας χρέος είναι στις 12 του Νοέμβρη να νεκρώσουν τα πάντα».  

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 10 σχόλια

Ανώνυμος
27 Οκτωβρίου 2015 στις 10:22 μ.μ.

έτσι μπράβο!! πάντα τέτοια. να μη βρίσκουν ανάπαυση πουθενά οι αλήτες του ΣΥΡΙΖΑ . Η πιο απόλυτη χλεύη να τους καταπιεί !!

υποστηρικτής ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ανώνυμος
27 Οκτωβρίου 2015 στις 10:23 μ.μ.

Μα τον κατρουγκαλο που αποφασιζε αυτός ποιος πρεπει να "δικαιωθει" και να διοριστεί ωστε να εχει χειροκροτητες στις πλατειες ο τσιπρας στις επομενες εκλογες?
Εκεινο το 12% μπηκε στο αρχειο? Καμμια εκπληξη αν ζητανε αναλογο ποσοστό και τα μικροτερα στελεχη του συριζα ωστε να μεσολαβησουν για καποιο βολεματακι.
Οσο για τα "δικα τους παιδιά" τα διοριζουν μαζικά πλεον.

Ανώνυμος
27 Οκτωβρίου 2015 στις 10:38 μ.μ.

Αξιοι,άξιοι!!!!!.
Ο Πρετεντέρης ρίγησε απο συγκίνηση,η Τρέμη έκλαψε απο χαρά και Πορδοσάλτε θα πεθάνει επιτέλους ευτυχισμένος.
Μετά απο αυτό το ηρωκό έπος των ΠΑΜΕτζήδων,ο καπιταλισμός θα σκεφτεί σοβαρά να ξανακάνει τσαμπουκάδες στην εργατική τάξη και θα λουφάξει για καλά γιατί το ΠΑΜΕ δεν αστειεύεται.
Αφεριμ.

Ανώνυμος
27 Οκτωβρίου 2015 στις 11:37 μ.μ.

Πίσσα και πούπουλα στους κανάγιες τους πασοκοσυριζαίους κλεφτοκοτάδες. Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.
Στις 12 Νοέμβρη θα μετρήσουμε το μπόι μας στο δρόμο με το ταξικό κίνημα και όχι στη Βουλή. Να πάρουν τα μνημόνια, τους Σταθάκηδες και τους Κατρούγκαλους τους και να μας αδειάσουν τη γωνιά.

Ανώνυμος
28 Οκτωβρίου 2015 στις 9:47 π.μ.

@10:38
Εσύ πασοκοσυριζογλύφτη κοίταξε να ασχοληθείς με το διορισμό που έταξαν και το ξεκοκάλισμα των κλεμμένων. Δεν φτάνει μόνο να ειρωνεύεσαι όσους αγωνίζονται, πρέπει να "δώσεις" και άλλα στους Κοτζιάδες, στους Τσακα(β)λώτους και τους Φίληδες για να πάρεις το αντάλλαγμα. Άντε προσκυνημένε πανίβλακα που θα κάνεις και πνεύμα, κοθώνι του κερατά!

Ανώνυμος
28 Οκτωβρίου 2015 στις 1:22 μ.μ.

το παμε παλι εσκισε τα καλσον!!

Ανώνυμος
28 Οκτωβρίου 2015 στις 7:13 μ.μ.

Θιχτηκες που φωναζανε στον υπουργο 12% οτι παει στα 4 ε?

Ανώνυμος
28 Οκτωβρίου 2015 στις 7:22 μ.μ.

το ΠΑΜΕ μια χαρά έκανε και πρέπει να συνεχίσει έτσι και ακόμα δυνατότερα. ο λαός μας πρέπει να πάρει αυτοπεποίθηση!! πίσω Συριζαίοι, προδότες, δολοφόνοι του λαού. ο λαός θα σας λιώσει!!

υποστηρικτής ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ανώνυμος
28 Οκτωβρίου 2015 στις 11:44 μ.μ.

Μεταξύ των καθαριστριων που δικαιωθηκαν απο τον κατρουγκαλο του 12% και τον τσιπρα που εκρινε οτι ειναι αντισυνταγματικα απολυμενες και ειχαν συμπαρασταση στον "αγωνα" τους απο την τραγουδιστρια αλεξιου και την τρεμη του μεγκα μεχρι και την "εφημεριδα των συντακτων" τελικα υπηρχαν και "δικα μας παιδια" που μπηκαν στην μισθοδοσια του κρατους απο το παραθυρο με μερικη απασχοληση καθαριστριας και τωρα πανε στις γραμματείες των πρωτοδικειων σε θεσεις πληρους απασχολησης
http://www.enikos.gr/society/349025,Me-FEK-oi-ka8aristries-toy-YPOIK-ginontai-grammateis-se-dikasthria.html
Σιγουρα υπαρχουν και καποιες φουκαριαρες που οντως ειναι καθαριστριες αλλα παντα σε αυτές τις περιπτωσεις μαζι με τον βασιλικό ποτιζεται και η γλαστρα.
Στην μεγαλη πασοκικη σχολή της λαμογιας εχουν φοιτησει οι συριζεοι.
Συνεχιστης του κατρουγκαλου στο υπουργειο διοικητικής μεταρρυθμισης ειναι πλεον ο βερναρδακης που ήδη βρηκε την επομενη φουρνια των "προς δικαιωση" και ελεω τσιπρα δημοσιων υπαλληλων - χειροκροτητων και το ασεπ με εντολή του ετοιμασε εσπευσμενα φωτογραφικές προκηρυξεις για τον διορισμο τους ("αδιοριστοι 2009" ).
Και η πλεμπα, οι "κοινοι θνητοι" περιμενουν τα 5 μηνα των 500 ευρω.

Ανώνυμος
29 Οκτωβρίου 2015 στις 9:22 μ.μ.

@Ανώνυμος @1:22 Βρε ουστ,δοσίκωλε!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger