Home » , » Περί παράλληλου νομίσματος και άλλων βαρελότων.

Περί παράλληλου νομίσματος και άλλων βαρελότων.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 11 Ιουλίου 2017 | 7:39 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Είναι σίγουρο πως τα βεγγαλικά αρέσουν στον κόσμο. Ο θόρυβος και η λάμψη του πυροτεχνήματος αποσπά την προσοχή. Το ίδιο με τα πυροτεχνήματα της πολιτικής μόνο που τα τελευταία είναι πιο αποπροσανατολιστικά κι επικίνδυνα.

Κούλη, γλυκέ μου ανθρωποφάγε, κανονικά έπρεπε να βουτήξουν τον Αλέξη και όλους, όσους μας λεηλατείτε συστηματικά και να σας πετάξουν μαζί με τα σκουπίδια στην πλησιέστερη χωματερή. Φυσικά έπρεπε όχι απλά να πάτε φυλακή, να πάτε μες στο διάολο, για όλα όσα έχετε κάνει: Σκάνδαλα, πολιτικές ξεπουλήματος, ψέματα κι απατεωνιές, συστηματικό άρπαγμα της περιουσίας, ξεκλήρισμα των φτωχών τάξεων και πολλά άλλα. Ειδικά για τα Μνημόνια. Αλλά τη σκαπουλάρετε, να δούμε ως πότε.

Κούλη, το κόλπο που κάνεις με το παράλληλο νόμισμα είναι βρώμικο, αλλά το έχουν πάρει όλοι χαμπάρι. Πράγματι το παράλληλο νόμισμα θα ήταν λάθος πολιτική για διαφόρους λόγους. Σωστό θα ήταν η έξοδος από την παγίδα του Ευρώ, ενώ ταυτόχρονα να λέγαμε στους τοκογλύφους να πάνε να πηδηθούν, αφού πήραν ήδη πάρα πολλά. Φυσικά θα έπρεπε να αλλάξει το καπιταλιστικό σύστημα για να πετύχει κάτι τέτοιο, αλλιώς στην καλύτερη περίπτωση, θα είχαμε ένα πισωγύρισμα στην κατάσταση που μας έφερε την Κρίση.

Το παράλληλο νόμισμα ήταν απλά μια κακή ιδέα, που δεν υλοποιήθηκε. Το Μνημόνιο όμως είναι μια ακόμα χειρότερη «ιδέα» οικονομικής καταστροφής, που γίνεται καθημερινά Πράξη. Τα δικαστήρια εξετάζουν Πράξεις κι όχι Θεωρία. Εντάξει, η αστική «δικαιοσύνη», ειδικά η ελληνική, δεν έχει και πολύ σχέση με Δίκαιο, αλλά ακόμα κι αυτή πολλές φορές δεν μπορεί να διώξει για κάτι θεωρητικό. Αν έκαναν λοιπόν το παράλληλο νόμισμα και φυσικά αποτύχαινε, θα είχες κάθε λόγο να διαμαρτύρεσαι.

Όμως φωνάζεις για να καλύψεις τα εγκλήματα του Μνημονίου, που από κοινού με το ΣΥΡΙΖΑ κάνετε καθημερινά. Κάνεις αποπροσανατολισμό, ενώ η τακτική αυτή ωφελεί και το ΣΥΡΙΖΑ, αφού στην ουσία δικαιώνεις - ή τουλάχιστο προσπαθείς να δικαιώσεις- την επιλογή του Τσίπρα να εφαρμόσει τα Μνημόνια! Δεν έκανε παράλληλο νόμισμα, τη δική σου πολιτική εφαρμόζει.
Δεν πιάνει λοιπόν το κόλπο. Υπάρχουν και άλλες επιλογές, όχι μόνο Ευρώ ή παράλληλο νόμισμα, το ψευτοδίλημμα που θέτεις υποκριτικά και ύπουλα. Ότι πρέπει να φύγουμε από την παγίδα που μας ρίξατε, το θεωρώ δεδομένο. Όλο και περισσότεροι σκέφτονται, ότι δεν έπρεπε καν να μπούμε στην Ευρωζώνη. Όλο και πιο πολλοί σιχτιρίζουν την ΕΕ, τις πολιτικές της, που επιβάλουν οι Γερμανοί Ιμπεριαλιστές σε συνεργασία φυσικά με την ντόπια μεγαλοαστική τάξη, και τους «δοσίλογους» πολιτικούς.

Αυτά τα βλέπετε κι από τον πανικό σας προσπαθείτε πάλι να μας κοροϊδέψετε. Δυστυχώς έχετε εναντίον σας την Πραγματικότητα. Σταμάτα λοιπόν το θόρυβο. Και οι δικές σου προθέσεις και του Αλέξη είναι το ροκάνισμα του δημοσίου χρήματος, η καρέκλα και η εξουσία. Η συνέχιση ενός συστήματος διαφθοράς, εκμετάλλευσης και αδικίας. Σύντομα όμως θα σας την κόψουμε την όρεξη, δουλάκια των τοκογλύφων…
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

11 Ιουλίου 2017 στις 11:56 μ.μ.

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/kosmos/165339/i-germania-kerdizei-apo-tin-ellada

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger