Home » , » "Eικόνες εμφυλίου πολέμου", στο Αμβούργο. To twitter το "γλεντάει" (Βίντεο)

"Eικόνες εμφυλίου πολέμου", στο Αμβούργο. To twitter το "γλεντάει" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 | 9:15 μ.μ.

«Το απόλυτο χάος με εικόνες εμφυλίου πολέμου στους δρόμους του Αμβούργου. Αγριες συμπλοκές αστυνομικών διαδηλωτών, με λεηλασίες, καταστροφές καταστημάτων και αυτοκινήτων. Υπήρξε μια κατάσταση που δεν έχουμε ξαναδεί».
Με αυτά τα λόγια ο ανταποκριτής του Σκάι περιγράφει στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων που γίνονται στο Αμβούργο, όπου διεξάγεται η Σύνοδος Κορυφής της G20.

Μια εικόνα επίσης για τα όσα συνέβησαν σ’ αυτή την Γερμανική πόλη παίρνουμε από το βίντεο που παραθέτουμε και από το οποίο ενημερωνόμαστε ότι οι δρόμοι του Αμβούργου «έγιναν πεδίο μάχης». «Φωτιές, παντού και ανελέητο κυνηγητό κουκουλοφόρων και  αστυνομικών Οι άγριες συμπλοκές που κράτησαν μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δεκάδες αντιεξουσιαστές και πάνω από 200 αστυνομικοί», ακούμε να μας αναφέρει μεταξύ άλλων το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Υ.Γ Η πληροφορία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα μ' αυτή ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν πληροφορήθηκε τα γεγονότα που συνέβησαν κατά την διάρκεια αυτών των διαδηλώσεων δήλωσε: "Λέμε όχι στο άβατο του Αμβούργου. Οταν εκλεγώ, θα τελειώσω το Αμβούργο μέσα στο πρώτο μήνα".

Υ.Γ2: Το «έγκυρο» αποκλειστικό ρεπορτάζ του του ΑΝΤ1 αυτή την φορά δεν ανακάλυψε «ιπτάμενους αναρχικούς» στα Εξάρχεια, αλλά αρκετούς « εκδρομείς-μπαχαλάκηδες οι οποίοι έχουν καταφθάσει στο Αμβούργο με αποκλειστικό στόχο να κάνουν επεισόδια».















Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

9 Ιουλίου 2017 στις 1:08 π.μ.

Το βάλαμε στην ιστοσελίδα Μήτσο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger